• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Kızlar sol mememe ara ara elektrik çarpması gibi sızı gelip geçiyor mastit mi acaba böyle mi oluyor? mastitse ne yapmam gerekir ki meme yumuşak öyle sert dolu değil
Bende olmadı ama ben bebek hemşiresinden danışmanlık almıştım. O (her emzirmeden sonra dedi de ben memede bi sorun olursa anca yapabiliyorum) memeye zeytinyağı ile masaj yapmayı önermişti. Ben ne olursa zeytinyağı ile masaj yapıyorum istersen bir dene zararı olmaz

Ben kaşık biberon ile vermeyi becerememiştim ve biberondan çok daha hızlı gitmişti hiçbir anlamı kalmadı yani. Sonradan öğrendim ki çocuk dik tutulacakmış kaşığı eğmeden verilmesi gerekiyormuş

Biberonun çok mu akıyor acaba bir de dilinin altına yerleştiriyorsun değil mi canım
Kızlar msjlarınızı okudum ancak şimdi cevaplayabiliyorum sayenizde beynimde yeni bir sekme açıldı benim günlerce bebemi yanlış beslemişim siz deyince araştırdım baya bildiğin yanlış besliyormuşum . Neyse onu düzelttim ama bebiş çok gazlı olduğu için ve doktorumuzun dediğine göre kaşık biberon ile de gazı çok arttığı için biberona öyle ya da böyle geçtim 🥲

Kızlar msjlarınızı okudum ancak şimdi cevaplayabiliyorum sayenizde beynimde yeni bir sekme açıldı benim günlerce bebemi yanlış beslemişim siz deyince araştırdım baya bildiğin yanlış besliyormuşum . Neyse onu düzelttim ama bebiş çok gazlı olduğu için ve doktorumuzun dediğine göre kaşık biberon ile de gazı çok arttığı için biberona öyle ya da böyle geçtim 🥲
Bazen tü kaka dediğimiz biberon ile besleme diğer meme reddi yapmaz dediğimiz yöntemlerden daha iyi oluyor. Çünkü diğer yöntemler gerçekten çok yorucu şırınga, kaşık biberon da meme reddi yapabiliyor. En doğrusunu yapmışsınız 🩵

Bende olmadı ama ben bebek hemşiresinden danışmanlık almıştım. O (her emzirmeden sonra dedi de ben memede bi sorun olursa anca yapabiliyorum) memeye zeytinyağı ile masaj yapmayı önermişti. Ben ne olursa zeytinyağı ile masaj yapıyorum istersen bir dene zararı olmaz
Bi deniyim canım ucu yara oldu yine durduk yerde acaba onun sızısı mı anlayamıyorum şuan

Kızlar sol mememe ara ara elektrik çarpması gibi sızı gelip geçiyor mastit mi acaba böyle mi oluyor? mastitse ne yapmam gerekir ki meme yumuşak öyle sert dolu değil
Canım emzirmeden önce sıcak bir şeyler koy. Boş da olsa bebeğine ilk onu ver. Tıkanıklıktır o mastit olsa ağrılı olur. Hissedersin açıldığını emerken.

Back
X