• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Canım doktor mu göremedi pozisyondan filan yoksa bebekte yokmuymuş anlamadım. Kendi doktoruna bir danış bakalım nasıl yönlendirecek. Gerekirse başka bir perinatologa git. Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama. İStanbulsa tavsiyede bulunabilirim

pozisyon dolayısıyla diye düşündük ama 2 farklı günde muayene olduk :(,
Sonrasında başka bir doktora daha gittik o da şüpheli yaklaştı.
Kendi doktorum da bir üst kurul daha görsün yorumu yaptı.
Şimdi Çapadan bir profesörden daha randevu aldık haftaya ona gideceğiz. Net bir şekilde yorum yapılmadı maalesef

Kızlar bugün kontrolümüz var 24+3 olduk. Çok az kaldı farkında mısınız? Geçen gün arkadaşım doğum yaptı. Şimdi daha hızlı geçecek günler dedi. Siz kaç hafta oldunuz bebişler kaç gram olmuşlar ? Ayy inanamıyorum hala karnımda bebek üretiyorum ya 🫠
Haha çok tatlısınız ya bunu bende düşünüyorum bebeğim hareket ettikçe 😁😍 aramızda tam 1 hafta var 23+3üm bebeğim 635 gramdı en son bir hafta önde gidiyor😌 Zaman gerçekten hızlı geçiyor şimdi hazırlıklar falan derken bir bakmışız doğuma gidiyoruz 🤭

Canım kaç haftalıksın? Bununla ilgili bişey demedi mi doktor sadwce görünmedi mi dedi? Nerede oldun muayeneyi? Başka bir doktora daha gitmeni öneririm hele devletse gittiğin kesnlikle başka bir doktora daha git. Detaylıya 5 dk bakıyorlar çünkü
Su an 24+3 olduk ama iki hafta üst üste kontrole gittik.

Maalesef başka doktora da gittik iki doktorda da muayeneye yaklaşık 1 saate yakın sürdü :( ikisi de özel hastaneydi

Şimdi yine bir profesörden randevu aldık bir de ona gideceğiz.

Pozisyondan değil olmadıgı için görünmediğini söylediler :( biraz sıkıntılı bir durum bizi bekliyor gibi.

Kızlar bugün kontrolümüz var 24+3 olduk. Çok az kaldı farkında mısınız? Geçen gün arkadaşım doğum yaptı. Şimdi daha hızlı geçecek günler dedi. Siz kaç hafta oldunuz bebişler kaç gram olmuşlar ? Ayy inanamıyorum hala karnımda bebek üretiyorum ya 🫠
Yaa günümüz bile aynıymış ☺️
Çok çabuk geçiyor zaman,
İzne çıkacağım günleri sayıyorum 😂😍

yıllık izinlerim yıl sonunda sıfırlanacağı için 2 hafta onu kullanmayı düşünüyorum. Doktordan 37 ye kadar çalışabilir raporu alıp.
Bu şekilde 35. Haftada çıkmayı düşünüyorum.

Ücretsiz izin kullanamam beni çok sıkıntıya sokar diye düşündüğümden max. Zamanı böyle ayarlayabiliyorum :( ama eğer maddiyatı düşünmeden ücretsiz yapacağım deseydim 32. Haftada direk çıkardım. Çünkü ben henüz hiç hazırlık da yapmadım.

Canlar günaydın
Bebek temizleme pamuğu alacak mısınız .aklınıza yatan bir marka var mı .
Birde daha bebek bezi ve şampuan arayışına geçmedim .çok ceşit var ne alacağız 😐

Canım selam,
Güvenir misin bilmiyorum ama ben baya bu sektörün içerisinde çalışıyorumx

Bu konuda uni babyi fiyat performans olarak tavsiye edebilirim.

Ben pamukları ve ıslak mendili yeni doğan olarak ondan aldım.

İçerikleri diğer markalarla kıyaslandığında daha temiz.

Belki şampuan olarak mustelanın köpük şampuanı iyi olabilir.

Canlar günaydın
Birde daha bebek bezi ve şampuan arayışına geçmedim .çok ceşit var ne alacağız 😐
Bebek bezi için de eğer prima almıyorsan hepsi çok benzer performans gösteriyor.

Ben baby one ya da molfix ile başlamayı düşünüyorum. Alerji durumuna göre marka değişimi yapabilirim :)

Canlar günaydın
Gunaydin. Ben pamuk aldim ama trendyoldan markasını hatirlamiyorum. Ama ilk başta yenidogan sleepy ıslak mendil götürcez hastaneye. Ondan alcam. Bez olarak da sleepy aldim suan 1 paket. Sampuan olarak dalını onermiyorlarmis artık nedense🤔 ecowell var onu oneriyorlar sanirim onu alcam. Ama bebe yağı ya da losyon gibi bir şey lazım oluyor mu ben de onu bilemiyorum.

Canlar günaydın
Temizleme pamuğu e bebekten civilden aldim, saf pamuk oldugu icin marka arayisinda bulunmadin. Bez sleepy aldim, her ihtimale karsi pamperste alacagim.bakim ürünlerini mustela düsünüyorum daha temiz icerikli bi sey denk gelirsem o zaman onu dusunebilirim.

Gunaydin. Ben pamuk aldim ama trendyoldan markasını hatirlamiyorum. Ama ilk başta yenidogan sleepy ıslak mendil götürcez hastaneye. Ondan alcam. Bez olarak da sleepy aldim suan 1 paket. Sampuan olarak dalını onermiyorlarmis artık nedense🤔 ecowell var onu oneriyorlar sanirim onu alcam. Ama bebe yağı ya da losyon gibi bir şey lazım oluyor mu ben de onu bilemiyorum.
Evt Dalin önermiyorlar
E bebek de pamuk olarak baby ne de daha çok ve güzel yorum var onu ekledim şimdilik sepete
Islak mendik evt sleppy çok fazla kullanan var .
Sanırım çok fazla stok yapmamak lazım bezi falan . Kişiden kişiye değişiyor gibi

Temizleme pamuğu e bebekten civilden aldim, saf pamuk oldugu icin marka arayisinda bulunmadin. Bez sleepy aldim, her ihtimale karsi pamperste alacagim.bakim ürünlerini mustela düsünüyorum daha temiz icerikli bi sey denk gelirsem o zaman onu dusunebilirim.
Pamuk e bebekde hangi marka olanı aldın.
Islak mendil kurumasin diye sonlara doğru almayı düşünüyorum .mustela bakacağım bende genelde onu yaziyorlar

23+3 bugün benim. 22+3 te girmiştim 503 gr demişti :)

23+4te gördüm miniğimi 591gr dı ama boyunu sormadım heyecandan çok güzel hareketliydi 😊 şuan 25+4. Hem çok uzak geliyor hem çok yakın. Bayramıydı alışverişiydi odasıydı derken bir şekilde daha hızlı geçirecek gibiyiz. 🥰

yıllık izinlerim yıl sonunda sıfırlanacağı için 2 hafta onu kullanmayı düşünüyorum. Doktordan 37 ye kadar çalışabilir raporu alıp.
Bu şekilde 35. Haftada çıkmayı düşünüyorum.

Ücretsiz izin kullanamam beni çok sıkıntıya sokar diye düşündüğümden max. Zamanı böyle ayarlayabiliyorum :KK43: ama eğer maddiyatı düşünmeden ücretsiz yapacağım deseydim 32. Haftada direk çıkardım. Çünkü ben henüz hiç hazırlık da yapmadım.
Ücretsiz kullanıcam bir süre evet 🙄 durumuma göre artık o zaman

Kızlar selam,
Daha önce konuştunuz mu bilmiyorum burayı yeni keşfettim açıkçası :(

Detaylı ultrason sonucu safra kesesi görülmedi.
Böyle bir durum yaşayanınız var mı?

Kendimi çok gergin ve kötü hissediyorum:(
Merhaba , başka dr gittiniz mi acaba ? Başka bir perintoloğa gidin gerekirse , inşallah herşey yolundadır

Ben 23+5 oldum bu gün , evet inşallah az kaldı ya 🥰 bundan sonrasıda inşallah sağlıklı bi şekilde ilerler 🤲🤲 sağlıkla alırız minnoşları kucağımıza , evet çok güzel ve karmaşık duygular , ama sanki son aylar zaman daha zor geçiyor resmen günleri sayıyorum ben 🥹😍

Back
X