2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet ben de ekmek yemeden doyduğumu anlamıyorum:) ben makarnanın yanında ekmek yiyen insandım:) şimdi elveda ekmek, elveda makarna:)

Ben tam tersi diye düşünüyorum aslında. Geç içtiğim içim glikozu kan verdiğim zaman daha tazeydi kanımda öyle olduğunu düşünüyorum tabi yanıladabilirim. Dediğin gibi belirtilerim de bunu gösteriyor. Çok idrara çıkmam bile bi nedenmiş mesela ben bunu hamileliğe bağlıyordum. Ah evet çikolatalar:) neyse oğlum sağlıkla doğsun kocaman pasta yaptırıp yerim :))😎
Açlık şekeriniz kaç çıktı peki

Evet ben de ekmek yemeden doyduğumu anlamıyorum:) ben makarnanın yanında ekmek yiyen insandım:) şimdi elveda ekmek, elveda makarna:)

Ben tam tersi diye düşünüyorum aslında. Geç içtiğim içim glikozu kan verdiğim zaman daha tazeydi kanımda öyle olduğunu düşünüyorum tabi yanıladabilirim. Dediğin gibi belirtilerim de bunu gösteriyor. Çok idrara çıkmam bile bi nedenmiş mesela ben bunu hamileliğe bağlıyordum. Ah evet çikolatalar:) neyse oğlum sağlıkla doğsun kocaman pasta yaptırıp yerim :))😎
Ama ilk tahlili me zaman yaptılar? Bana şişeyi bitirdiğin an saate bak 1. Ve 2. Saatte bakacağız dedi.. yani sende de öyleyse benim dediğim gibidir ama ilk içmeye başladığın an saate baktıysan da senin dediğin gibidir ama işte bunu bilemeyeceğiz artık doktor ne derse o kuzum. İyi nasıl olcaksa bebiş doktorlar öyle karar verir merak etme sen.

Süper çıkmış sitres yapma inşallah herşey yoluna girer bende yarın gidiyorum yükleme bide muayene olcam. Gerçekten insan mutlu olur ben sitres yükleniyorum olumsus bir durum olucak diye 😩 su fazlalığıda vardı bende 8 kilo aldım
Hayırlı sonuçlar alacaksınız inşallah ben de sizin güzel haberlerinizi bekliyorum🍀 hepimiz birbirimize dua edelim arkadaşlar. İnşallah sağlıkla sıhhatle alalım evlatlarımızı kucağımıza

Yüksek çıktı şeker dahiliye yönlendirdi doktorum ordaki doktor da aralıklı içtiğim için yüksek çıktığını söyledi yarın başka değerlere bakılacak testi tekrarlamıyor ama tiroid gibi değerlere bakacak. Yine de şekerden uzak dur dedi çikolata filan cızzz yani😒en sevdiğim şey üstelik napalım anayız dikkat etcez . Ailede de şeker yoktu anlamadım nerden çıktı
bebek bir de 2 hafta önde çıkmıştı senin değil mi ?

Süper çıkmış sitres yapma inşallah herşey yoluna girer bende yarın gidiyorum yükleme bide muayene olcam. Gerçekten insan mutlu olur ben sitres yükleniyorum olumsus bir durum olucak diye 😩 su fazlalığıda vardı bende 8 kilo aldım
Anneliğin en büyük katkısı endişe sanırım. Aman canım sen sen ol 5 dk da bitir glikozu sonra bir saat geçmesini bekle yapmışken tam olsun benm gibi şüpheli olmasın
Ama ilk tahlili me zaman yaptılar? Bana şişeyi bitirdiğin an saate bak 1. Ve 2. Saatte bakacağız dedi.. yani sende de öyleyse benim dediğim gibidir ama ilk içmeye başladığın an saate baktıysan da senin dediğin gibidir ama işte bunu bilemeyeceğiz artık doktor ne derse o kuzum. İyi nasıl olcaksa bebiş doktorlar öyle karar verir merak etme sen.
Ben meyve suyu içer gibi içtim :/ sindire sindire yavaş yavaş tadını çıkara çkara :( dahiliye doktoru iki saat güldü keyfe bak diye :) ah bilsem öyle mi yapardım neyse olan oldu bu anı da burada kalsın ilerde baktıkça gülerim kendime :)
bebek bir de 2 hafta önde çıkmıştı senin değil mi ?
Evet:/ kilo olarak. Üstelik baba da zayıf anne de zayıf. Genlerde de yok yani

Günaydın kızlar,
Bebeğimi kucağıma almama 99 gün kalmış. 🌸 Çok heyecanlııı. 😍😍😍

Bebek bezi için çöp kovası alacak mısınız? Yoksa çöp poşetinde mi biriktireceksiniz?
Günaydın

Bana bir tanıdığım verdi koku yapmayan çöp kovalarından. olmasa alır mıydım kullanmadan birşey diyemeyeceğim :) Kardeşim Aralık ayında doğum yaptı. O kullanmıyor mesela ayrı bir çöp poşeti kullanıyor. biriktirmeden de atıyor. koku vs olmadı.

Back
X