• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben hediyelik hazırlamamaya karar verdim. Gelecek olan kimsenin çok duygulanıp benim kadar anlam yükleyeceğini düşünmüyorum😀 çikolatada yaptırmayacağım. Bayramda satın alınıyor ya godivadan büyüükcene öle bişi alıp koyacağım. Şimdiye kadar ziyaretine gidip aldığım süslü püslü çikolataları yemeye çekindim hep acaba nerede üretildi kaliteli mi vs diye düşündüm kendim için
Bende yaptırmicam ne hediyelik nede çikolata , ben baklava alırım heralde gelenlere onu ikram ederim 🤣🤣🤣 onu bile almaya bilirim bilmiyorum 😅😅😅

Bir hafta sonucunda badana bitti ve bugün temizliğe giriştik sabah yediden beri temizlik yapıyoruz heryerim ağrıyor ya hala bitmiş değil ve hava çok sıcak ne yazık ki klimam da yok yanıyorum ter içinde kaldım akşam artık buz gibi bir duşu hakettim diye düşünüyorum bu sıcaklarla başımız dertte

Bir hafta sonucunda badana bitti ve bugün temizliğe giriştik sabah yediden beri temizlik yapıyoruz heryerim ağrıyor ya hala bitmiş değil ve hava çok sıcak ne yazık ki klimam da yok yanıyorum ter içinde kaldım akşam artık buz gibi bir duşu hakettim diye düşünüyorum bu sıcaklarla başımız dertte
canım yavaş yavaş kendini yormadan yapsaydın keşke :(

Canım kolay gelsin çok dikkat et kendine de sana dinlenme vermişti diye hatırlıyorum yorma kendini

Kızlar bugün kontrolüm vardı.suyum normale dönmüş.geçen aydan beri 500gram almışım acayip moralim bozuldu.doktor protein ağırlıklı beslen kilo almalısın dedi.bebek 1500 olmuş 35 cm.buda minyon olcak gibi.31+1 haftadayım
Niye kilo alman gerekiyor 🙁🙁 bende geçen dr gittim 400 gram zayıflamıştım 🤔🤔🤔 niye zayıfladım onuda anlamadım tabi iştahım kesildi benim sıcaktan 🙁

Bende hediyelik yapmıyorum size katılıyorum bi çikolata alıcam oda gelene ikram olsun diye
Bende aynı fikirdeyim bugüne dek aldığım magnetler bir süre sonra çöp oldu , anahtarlık kullanılabilir ona bir şey demem ama diğerleri gereksiz bir çikolata yeter bence de🙂

Aynı şekil düşünüyorum bende öyle yapacağım. 👍

Kızlar bugün kontrolüm vardı.suyum normale dönmüş.geçen aydan beri 500gram almışım acayip moralim bozuldu.doktor protein ağırlıklı beslen kilo almalısın dedi.bebek 1500 olmuş 35 cm.buda minyon olcak gibi.31+1 haftadayım
Bende hiç kilo almıyorum bebeği bu ay çok merak ediyorum kilosu ne durumda diye pazartesi kontrolum var belli olucak zatenn havalar çok sıcak verilen diyet menüsü bile yenmiyor işkence gibi artık beslenmek

İkizler değil aslında ama tam bir ikizlerlik yaptım 🤣🤣 burcum yay 🥰 ya ama beğendiğim pahalıydı o yüzden seçmem uzun sürdü hem onu almak istedim hemde para vermek istemedim derken xor seçtik🤣🤣
Vallahi yay geçiyordu içimden 😂 dedim ki kesin yay, çok kararsız olurlar😅 ben ikna oldum 😁 burcunun özellikleri yapacak birşey yok 😆

daha dün gece klima açan var şaşkınlardayım 🤣 ellerim ayaklarım zaten alev topu gibi. Yangınlardayım resmen. İş yerinde de en son üşüyen mont giysin deyip klimanın hakimiyetini elime geçireceğim az kaldı. 🤣
Hahahah buna çok güldüm 😆 üşüyen mont giysin güzel slogan 🤣

Back
X