• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Tum yuzyilin sıcağı bizim hamileliğe denk geldi bir daha yaz hamileligi mi asla 😬 ilerde 2. Yi yaparsam kar kışa denk getiricem son aylarını 🤣
Ay havalar ısındığından beri benimde 2. İle ilgili tek düşüncem bu 🤣🤣 hatta çevremde çocuk isteyen arkadaşlarımıda uyarıyorum biz yandık onlar yanmasın 🤣🤣🤣

Kizlar ben sıcaktan ölüyorum nasıl bir sıcak böyle vantilatör sabahtan akşama durmamasiya çalışıyor ev cehennem dus alıyorum anında kuruyorum ellerim sislikten kapanmıyor nefes alamaz hale geldim çok zor çok
Canım benimde klimam açık hep vantilatör kesmiyor beni sıcak hava üflüyor 😢😢

Çifti mi kalın yani plesentası mı? Anam ne değişik şeyler öğrendik şu süreçte hiç duymamıştım umarım tırı vırı bişeydir canım❤️
Sağol canım , valla bende bilmiyorum nasıl bişey , çift rahmin içine yayılmamış top gibi duruyor , ama internette araştırdım bişey çıkmıyor bilmiyorum tıbbi terimi ne oluyor , dr bana öyle anlattı

Belki koca karı bilgisi olabilir bu😀 sert şekilde merdiven inme var, yere dizlerden çökerek yürümeye çalışma var çok enteresan şeyler var😀 doktora sölesem malum bilimciler tuhaf tuhaf bakıyolar utanıyorum soramıyorum😂
Valla bende hiç duymadım ama belli ki etkili çözüm normal doğum için , ama aman diyim sen zıplama tehlikeli diye biliyorum ben

Ben en başından beri 4-5 kere cips yemişimdir. Sucukta yiyorum iyi pişirmeye çalışıyorum. Kokoreçte yedim doktorum iyi pişerse sorun yok dedi bi midyeye izin vermedi😀
Ben midyeye bayılırdım tiksindim hamilelikte
Bişey olmaz canım ya az bişey , bende bazen az bişey yiyorum abartmamak gerekiyor tabi çünkü ayakların şişmesine sebeb olur tuzu var , ama vicdan yapma bişey olmaz ☺️☺️
Valla o kadar zaman yemedim ama bugün abarttım yemişken tam yedim 🙄
Ne pizza hamburger mi😀 ben onları hiç bırakmadım canım çorba gibi bişey benim için😂 yazmaya bile gerek duymam🤪 yalnız ben iyi bir örnek değilim 32+5 21 kiloyla yaldır yaldır ilerliyorum😀
Gerçekten mi:) bebişin kilosu normal mi peki haftasıyla uyumlu mu? Ben de yarın gideceğim bakalım benm tosuncuk kaç kilo oldu. 2 hafta öndeydi
Kızlar 34. Haftadan bildiriyorum bebis 2bucuk kiloyu geçmiş doktor 4 e yaklaşırsa ilk dogumun normal önermem beslenmene yürüyüşüne dikkat et dedi zaten once göbeğimi gördü sok oldu 15 kilo aldim birden çıktı göbeğim:) boyu 46 cm olmus Allah’a şükür her sey yolunda. Nst ye bağladı agrin var mi dedi yok dedim yine bağlamasak olur ama vaktin varsa bi bakalım dedi. Normalde ne zaman bağlanmalı dedim özelse 32 de başlıyorlar ama hic gerek yok 36 38 hastanın agrisina sancısına göre dedi. Öpüldünüz 💕💕
Ay napıcaz peki bebişin kilosunu nasıl normale getirebilirmişiz? Bana da öyle dedi doktorum muzu kestim onu kestim bunu kestim hala bebiş tosuncuk

Gerçekten mi:) bebişin kilosu normal mi peki haftasıyla uyumlu mu? Ben de yarın gideceğim bakalım benm tosuncuk kaç kilo oldu. 2 hafta öndeydi

Ay napıcaz peki bebişin kilosunu nasıl normale getirebilirmişiz? Bana da öyle dedi doktorum muzu kestim onu kestim bunu kestim hala bebiş tosuncuk
Bişey olmaz merak etme afiyet olsun bende bi ara hergün cips yemiştim sonra kestim şimdi ara ara yiyorum yine😅 ama annemler bende olduğu zaman yiyorum ki herkes yesin bana kalmasın , yoksa hepsini bitiririm

Beni doktor 26.haftada şekerin sınırda diye korkuttu, diyete başlattı. O zaman 1 hafta önden gidiyordu, bir ay diyet yaptım. 30.haftada gittim 2 hafta önden gitmeye başlamış. Bizim beslenmemiz tek etken değil galiba 🤷

Sağol canım , valla bende bilmiyorum nasıl bişey , çift rahmin içine yayılmamış top gibi duruyor , ama internette araştırdım bişey çıkmıyor bilmiyorum tıbbi terimi ne oluyor , dr bana öyle anlattı
Anladım canım o zaman bebişine bi maşallah çekiyorum güzel haftalar diliyorum🧿

Normal canım. Hamileliğin başından beri 1 hafta ileri gidiyodu şimdi tam haftasına dönmüş. Yediklerim halis bana yağ oluyor😀

Ne pizza hamburger mi😀 ben onları hiç bırakmadım canım çorba gibi bişey benim için😂 yazmaya bile gerek duymam🤪 yalnız ben iyi bir örnek değilim 32+5 21 kiloyla yaldır yaldır ilerliyorum😀
🤣🤣 benimde bıraktığım tek şey ciğer 😄 onu da zaten sürekli yemiyorum, salam sosis bunları zaten önceden de yemiyordum şimdide yemiyorum, ha tabi yumurtayı bile çok pişmiş yedim hep bunlara dikkat ettim 🤭

Kizlar ben sıcaktan ölüyorum nasıl bir sıcak böyle vantilatör sabahtan akşama durmamasiya çalışıyor ev cehennem dus alıyorum anında kuruyorum ellerim sislikten kapanmıyor nefes alamaz hale geldim çok zor çok
sorma bugün bi de sinemaya gittim gitmez olaydım baygınlık geçirmemek için zor tuttum kendimi 😄, o kadar sıcak ve havasızdı ki bu havalarda ya denizde olacan ya da evden çıkmayacaksın , benimde ayaklar birden şişti ya dediğin gibi parmaklarım zor kapanıyor vallq Allah yardımcımız olsun, şükrediyorum işim evime yakın ve yorucu olmadığı için yoksa asla çalışamazdım ne ayakta durabiliyorum ne de uzun süre oturabiliyorum 🤦🤦

Back
X