- 28 Aralık 2022
- 1.422
- 3.343
- 53
Takıntı durumundan bahsedişini okumadan evvel ben tek bebek hazırlığında bile paranoyaklık ederken acaba sen ne yaptın diye düşündüm ve peşinede bahsetmişsin. Anormal bir durumda olduğunu düşünmüyorum. Çevrenin sana ekstra hassas ve yardımcı olması gerek. Annen yardımcı olmaya çalışırken senin içine sinmiyorsa güzel bir dille anlatıp orta yolda buluşmak lazım. Bebeklerinle ilgili her konuda en iyisini istemen en doğal hakkın. Canını sıkma farkındalığın sayesinde davranışlarını güzelce yönetirsin.Hayırlı haftalar anneler
Bizim kontroller haftada bire düştü,yarin kontrol var.. bu hafta endokrin takibim var olasi durumda ciğer gelistirici vurulacak icinde ki kortizon sekeri yükseltebiliyormus.. bizde h.sonu oğullarin kiyafetlerini yikadik bi kismi ütülendi bi kismi kurumada, bayagi büyük iş var. Ben tekstil ve giyimleri yikayip hurclayip odalarinda hazirda bekletecegim, hastane cantasina konacaklari ayarlayacagim haftaya da dolabi organizerleri temizlenip yerlestiririz. 33+larda hazir olmus olucak herseyi..
Ben biraz takintili hazirlik yapiyorum, eşim dilimden anliyor yardimci oluyor ama annem anlamiyor onu yönlendirirken çok zorlaniyorum.. doğumdan sonra Allah bana yardim etsin biraz makul olmam lazim, tek bebekle ilgilenmek zorken ben iki oğlumla ilgilenecegim, yine takintili ve olmazsa olmaz tavirlarinda olursam hayat önce bana sonra yanimdakilere epey zorlaşır gibi![]()