Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normal çarşafını sericem ben. ama ilk aylar reflü yatağında yatırıcam. kendi yatağına da onunla koymayı düşünüyorumKızlar görümcem park beşik verdi ama içinde sünger yani minder yok bunu ölçüsüne göre Trendyol dan sipariş etcem size sorum şu yorgan yastık kullanımı yasak diyorlar yenidoğanda sizler beşik içini nasıl ayarlıyacaksınız sünger üstüne çarşafını serip mi bebeği yatıracaksınız baş kısmı hafif yüksekte olmamalımı off kafam çok karışık anlatırsanız eksikleri ona göre ayarlim bide küçük beşik almıştım içinede minik bi yatak aldım babynast olmadı onu gündüz salonda otururken kullanırım fikirlerinize ihtiyacım var
Ben bu hafta 33.haftama girdim. İki gün önce 8 saat otobüs yolculuğu yaptım. Bugün 3 saat yolculuk yapıyorum. Yarın da 8-9 saatlik yolculuk yapacağım. Her durduğu yerde inip yürüyorum. Otobüste periyodik olarak ayaklarımı hareket ettiriyorum. İdare ediyorum. Normalden daha şiddetli kasılma dışında sorun yaşamadım. Kasılma da düzenli ve uzun süreli olmadığı için çok büyütmedim gibi ama her mola yerimizi doğum için bir değerlendiriyoruzKızlar günaydın, nasipse doğuma istanbul a annemin yanına gitmek istiyorum.. ortalama 30 yada 31.hafta içinde 5 6 saatlik araba yolculuğu yapmam lazım.. elbette öncesinde doktora gorunucem ama bu haftalarda yolculuk yapmış olan var mı? Bir sorun yaşadınız mı?
Canım benim annem park yatak içine kalın sünger kestirdi, bir de ince sünger yatak aldık sert olucak ama yorgan aldık setin içinde vardı ama onu kaldırdım baya bir süre kullanılmasını önermiyorlar, owli den uyku tulumu aldım, baş kısmı yüksek olsun diyorlar bende kararsız kaldım reflü yatağı alıcam sanırım riske girmek istemiyorum .Kızlar görümcem park beşik verdi ama içinde sünger yani minder yok bunu ölçüsüne göre Trendyol dan sipariş etcem size sorum şu yorgan yastık kullanımı yasak diyorlar yenidoğanda sizler beşik içini nasıl ayarlıyacaksınız sünger üstüne çarşafını serip mi bebeği yatıracaksınız baş kısmı hafif yüksekte olmamalımı off kafam çok karışık anlatırsanız eksikleri ona göre ayarlim bide küçük beşik almıştım içinede minik bi yatak aldım babynast olmadı onu gündüz salonda otururken kullanırım fikirlerinize ihtiyacım var
Bayram da 12 saat yol gittim ve 12 saat döndüm. hiç problem yaşamadımKızlar günaydın, nasipse doğuma istanbul a annemin yanına gitmek istiyorum.. ortalama 30 yada 31.hafta içinde 5 6 saatlik araba yolculuğu yapmam lazım.. elbette öncesinde doktora gorunucem ama bu haftalarda yolculuk yapmış olan var mı? Bir sorun yaşadınız mı?
Günaydın canım doktorun yönlendirecektir ama molalarda yürürsen falan sıkıntı olmuyor merak etmeKızlar günaydın, nasipse doğuma istanbul a annemin yanına gitmek istiyorum.. ortalama 30 yada 31.hafta içinde 5 6 saatlik araba yolculuğu yapmam lazım.. elbette öncesinde doktora gorunucem ama bu haftalarda yolculuk yapmış olan var mı? Bir sorun yaşadınız mı?
Haklısın arkadaşım, şimdiden doğumu düşünüp korkmak saçma. Bi şekilde başlayacak ve bitecek inşallah en ağrısız acısız ve kolay bi şekilde atlatırız sağlıklaCanım insan doğurma anına odaklanınca tabii korkuyor , o yüzden odaklanma doğum anına , yani bu kadar insan doğurmuş ve doğruyor , bizde inşallah bi türlü doğrucaz , ya normal ya sezaryen . O yüzden odaklanma o ana , bebeğine odaklan , yani bende ameliyatı daha doğum anını düşününce korkuyorum , ama çok şükür bu duyguyuda yaşatanazor olsaydı eskiler 5,6 doğurmazlardı
bide böyle düşün kkkjkhkjkj
![]()
Bence yapılıyordur canım devlette çocuk doktoru sevk eder istediğini söylersenDaha once test yaptirdik hem dogumda hem 1 yaşında bunlarin raporunu kabul etmediler eski diye. O yuzden devlette halledeyim istedim. Ozel hastaneler agzini 2 bin tlden aciyor.
Devlette yetiskinlere test yapildigini biliyorum da bebege yapilmiyorsa bileyim diye sordum aslinda.
kuzum Fil ikeadan mı internetten mi. İkea fili alayım diyordum dün bir baktım üçte bir fiyatına internette var. Emin de olamadım nasıldır diye.Bu canım, yatağın içine koyucam bunu
Bende aliyim madem , onunla yıkadıktan sonra tekrar suyla yıkıyormuyuz?Teşekkür ederim.
Temizlemem gereken bir çok plastik içerikli bebiş ürünü için gerekliymiş anlaşılan ve pratik oluyormuş. Sürekli kaynatmak zarar veriyormuş. O sebeple alacağım ben.
Doktorlar genelde araba yolculuğuna itiraz etmiyor riskli durumunuz yoksa. Kısa molalar verirsiniz ödem olmaması için dikkat edin.
Anladım, devlet hastanesi için bilgim yok.
Bence yapılıyordur canım devlette çocuk doktoru sevk eder istediğini söylersen
En kullanışlı hali bence de böyle. Benim aklımdan geçen de alt çekmece üst askı olmuştu. Güzel günlerde kullan inşallah. Ne kadarsa almış oldunuz?İstanbul canım.. ama internetteki hazırlardqn değil de kendi isteğime göre çizdirdim ikeada. Zaten fiyatlar aynıç çekmece istiyorsan o ekleniyor fiyata vs. Ben alta 2 büyük çekmece üste 2 küçük çekmece. En üstte 2 kapak şekilde yaptım. İçine de 1 askılık 1 de raf ama rafa gerek yok galiba onu takmadık.. hepsini beyaz aldım. Tek kulp eksik şuan.. bir de küçük çekmeceler mağazalarda yoktu internetten söyledim. Resmen puzzle gibi birleştirdik
Ben trendyoldan aldım link bırakıyorumkuzum Fil ikeadan mı internetten mi. İkea fili alayım diyordum dün bir baktım üçte bir fiyatına internette var. Emin de olamadım nasıldır diye.
Sağlıkla gelsinBiz bugün 33+0 olduk. Doktorumuz 37+0 bekleyebileceğim en son tarih diyor, 36+0 günlerinde bile alabilirim diyor. Hayirla saglikla gelsinler. İkinci olasiliği düşününce 3 hafta gibi bi süre var
Çok heyecanli ya![]()
Canım seninle tarihlerimiz aynı olduğu için soruyorum kilosu boyu ne kadardıMerhaba arkadaşlar, bu sabah 31+0 da kontrole gittim. Çok şükür bebiş iyi kan sonuçlarım ve idrar testim de temizVücudumdaki ödem halini sıcaklara bağladı doktor, 32 den sonra çalışabilir veririm durumun iyi gözüküyor dedi. Şimdilik bizde durumlar böyle
![]()
Olmaz herhalde daha hızlı bile olabilir KBB denKbb'ye direkt randevu alınıyor, cocuk doktoruna gerek var mi yine de? Oraya da mi randevu alayim?
Bebeği kucağına aldığın an unutuyorsun zaten , bide şöyle düşün millet burun ameliyatı bi sürü estetik cerrahi oluyorHaklısın arkadaşım, şimdiden doğumu düşünüp korkmak saçma. Bi şekilde başlayacak ve bitecek inşallah en ağrısız acısız ve kolay bi şekilde atlatırız sağlıklaDünyada unutulan tek acı doğum acısıymış, yoksa bu kadınlar ne cesaret 5,6,7 tane peş peşe doğursunlar
bakalım bizde unutacak mıyız
![]()
Sağlıkla gelsin bebişlerin inşallahBiz bugün 33+0 olduk. Doktorumuz 37+0 bekleyebileceğim en son tarih diyor, 36+0 günlerinde bile alabilirim diyor. Hayirla saglikla gelsinler. İkinci olasiliği düşününce 3 hafta gibi bi süre var![]()
Çok heyecanli ya![]()