2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
ikili test sonucum iyi geldi çok şükür kızlar 🙏 benimki gene yatıyordu yaa 🥲 ikidir halsiz bi şekilde gidiyorum anasının enerjisi yok acaba ondan mı 😁 bu arada hoca cinsiyet tahmininde bulundu bence erkek dedi 🤭 2 hafta sonra gel kesinleşir dedi 💕 böyle bi duygu olamaz ya o kadar heyecanlandım ki sanki gebeliğimi yeni öğrenmiş gibi oldum 🥰
Sağlıkla gelsin kuzucuk 😍 2 erkek haberi durum 2 kız 2 erkek😂

Çöp kutusuna bende baktım ama tükenmiş sizce gerçekten kullanışlı mıdır koku yapar diye korkuyorum alsam bide nereye koyacaksınız yer olarak çöp kutusunh
Benim ev çok küçük. Mutfaktaki çöpe atılmaz. Banyodaki çöpte küçük. Bezleri atmaya illa bir poşet vs kullanmam lazımdı.. Kullananlarda koku yok çok iyi vs dediler. Bende aldım. banyo yada balkonda bir yere koyacağım artık bunu. Kuzenim filan 1.5 yaşında oğlu var iyi ki almışm diyor. kokmuyor diyor. Bakalım.

ikili test sonucum iyi geldi çok şükür kızlar 🙏 benimki gene yatıyordu yaa 🥲 ikidir halsiz bi şekilde gidiyorum anasının enerjisi yok acaba ondan mı 😁 bu arada hoca cinsiyet tahmininde bulundu bence erkek dedi 🤭 2 hafta sonra gel kesinleşir dedi 💕 böyle bi duygu olamaz ya o kadar heyecanlandım ki sanki gebeliğimi yeni öğrenmiş gibi oldum 🥰
Canım çok sevindim iyi gelmesine güzel haberler duymak o kadar iyi geliyor ki inşallah hepimiz sağlıkla ilerleriz. 🌸bana da doktorum 10.haftada erkek hissettim demişti erkek çıktı:)

Canım çok sevindim iyi gelmesine güzel haberler duymak o kadar iyi geliyor ki inşallah hepimiz sağlıkla ilerleriz. 🌸bana da doktorum 10.haftada erkek hissettim demişti erkek çıktı:)
çok sağol canım hep böyle güzel haberler paylaşalım inşallah 🌺 bende bilemedim en son rüyamda erkek görmüştüm 😁 bi tıkta erkeğe daha yakındı hislerim bakalım netleşince ne olacak ama sanırım erkek yani ☺️

Ben duramayıp yapıyorum valla :) Cinsiyetsiz şeyler alıyorum :)
Neler aldın
Valla aile ekonomisini düşünerek şu mavi bebek mağazasında şubat indirimleri vardı ya oradan aldım. Süt sağma makinesi, çöp kutusu (hatta bugün de indirimde) , penye battaniye , bebek bezi 1 paket 1 no 1 paket 2 no , beyaz bodyler var ya onlardan aldım biraz da.. askılı kısa kollu karışık :)
Ohh ohh nede iyi etmişsin bende bi anakucağı bi beşik birde kalın battaniye var geçmiş yıllardan kalma geri kalan herşey eksik şimdilik kendime alışveriş yapıyorum detaylı ultrason sonrasıda ufak ufak bebişe başlarım ya şunu bilmiyorum eylül ayının başında olucak belkide Ağustos sonu kışlık mı alcaz yazlık mı zaten çok kıyafet almam hemen büyüyorlar ama incemi kalınmı alim bilemedim

Benim ev çok küçük. Mutfaktaki çöpe atılmaz. Banyodaki çöpte küçük. Bezleri atmaya illa bir poşet vs kullanmam lazımdı.. Kullananlarda koku yok çok iyi vs dediler. Bende aldım. banyo yada balkonda bir yere koyacağım artık bunu. Kuzenim filan 1.5 yaşında oğlu var iyi ki almışm diyor. kokmuyor diyor. Bakalım.
Konuya atlıyorum dşrek e bebekteki bez kovasını mı aldınız bende kızımda almıştım ama poşetleri gereksiz çok pahalı daha sonradan kaldırdım ben duruyo öyle

Arkadaşlar iki sonucum da çıkmjş şuan hastaneye gidiyorum hem kan uyuşmazlığı testim hem de fetal dualarınıza ihtiyacım var kalbim duracak Allahım güzel sonuçlar alayım inşallah bebeğim sağlıkla bizimle kalsın ne olur 🙏
İlk gebelik yaş 32 Antalya Sat 9 aralık . İnşallah senin sonucun da güzel gelir canım benim. ❤️
Cok sevindim sonucunun temiz çıkmasina ben 10 gun once verdim fetal icin kan fakat daha gelmemiş sonuc normalde bugün gelecekti fransa da ki laboratuvar a bile mail attım fransizcaya çevirip iki güne gelir sonuc dediler ama ben planladığım gun ertelenince bana bi iki gun gecmeyecek offfff cok stres oldum evde cinsiyet partisi yapmak için bütün malzemeleri aldim fakat daha test sonuclanmadi:(

Canım bem dualarım hepimizle. Ara ara bu akıntı normal tabi ama insan tedirgin oluyor. İnşallah korkulacak birşey yoktur
Merhaba canım, bugün doktora gittim rahatladım çok şükür, koku yoksa korkulacak birşey yok dedi. ☺️İçim rahatladı.

Ayy ben de 3 kg vermeme rağmen karnım 11den sonra birden şişti. ben hep dar ve düşük bel giyerdim o nedenle bayadır 8 9. Haftadan beri pantolonların fermuarı açık üstüne kazak:) bu eklediğiniz düğmeli parçayı aldım 1 aydır kullanıyorum ama çokta mantıklı değil. İlla üstüne kazakla kapatmak lazım yoksa gözüküyor. Yinede kullanıyorum.. yüksel bel 2 pantolonum vardı pek giymediğim onları giyiyorum. Bir de hamile külotlu çorabı aldım onunla elbise iyi oluyor..Hergün işe gidince zor oluyor bu kıyafet işi
Benimde Giyecek pantalonum 1 2 diğerleri olmuyor, hamile pantalonum var 2 tane onları giyerim diye düşünüyorum 😅 şimdilik olan pantalonla kazaklardan devam bakalım, bugün 1 kilo almış çıktım 🫣😁

Fetal dnam temiz çıktı çok şükür. Ve Allahın izniyle bebeğimiz de erkek ama ındırekt coombs testim pozitif. 1/4 oranda çıktı şuan düşük ama takibe alacaklar 2 haftada bir test vereceğim umarım artmaz Allah büyük mucizem sağlıkla doğacak inanıyorum. Hepimizin sınavı farklı
Çok sevindim canım 🙏 şükürler olsun, cinsiyeti de belli olmuş tebrik ederim. Testin de takip edilir inşallah sağlıkla kavuşun yavruna 💓

Merhaba teyzoşlar bende bugün doktora gittim, bebişimi gördüm minnoşum büyümüş eli ayağı kıpırdadı hareket ediyordu 😍🥰 ay bı sevindim 🌸 şükürler olsun,. Kalbini daha güçlü dinledim. Haftasıyla uyumlu dedi, koku kaşıntı yoksa akıntı için korkulacak birşey yok dedi. İçim rahat ayrıldım, ara sıra olur kasıkta sızlamalar normal dedi. Ama 1 ay sonraya çağırdı. 3 hafta sonra kaçak bir randevu alıp gidebilirim ha ha 🫠

Selamlar hanımlar perşembe randevum var 13 haftalık oluyoruz inşallah.cumarteside umreye gidiyorum Allah nasip ederse.inşallah çok rahat sağlıklı bir şekilde gider gelirim.dua edin banada🤲gitmeden cinsiyetini öğrenebilsem bari😄
Dualarımız seninle kuzum sende oralarda bize dua etmeyi unutma olur mu 🙏😌

Back
X