2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
kendi nabzımdan hareketlerini bile net hissedemiyorum ya kalbim karnımda atıyor 🤧 biraz çarpıntım var ve elimi karnımda nereye atsam kendi nabzım 🤦 bebek tam göbek deliğimin altında ama dün normal rahmin yerinde pıt pıt atan şeyler hissettim hatta oğluşum aşağı mı indi dedim o muydu acaba 🤔
Bazen aşağdada atıyor öyle bence kesin bebiştir çünkü gazla bağırsak hareketiyle farklı oluyor 🥰 belki pozisyon değişiyor ayakları falan aşağıda oluyor

Kızlar ilk alışverişimi yaptım , zıbın bide tulum aldım , daha cinsiyeti değişir diye detaylıya kadar hem koz hem erkeğin giyebileceği bir kaç şey aldım sadece

Eklentiler

• 4F555F3C-EC23-4F52-B5DF-E5AC549BDD6D.webp
    4F555F3C-EC23-4F52-B5DF-E5AC549BDD6D.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar ilk alışverişimi yaptım , zıbın bide tulum aldım , daha cinsiyeti değişir diye detaylıya kadar hem koz hem erkeğin giyebileceği bir kaç şey aldım sadece
Yaaa çok tatlı heyecanlanıyorum bende 🥰 bana kız denildi tutamadım kendimi bende kız kıyafetleri aldım ama hayırlısı bakalım 🌺

Bazen aşağdada atıyor öyle bence kesin bebiştir çünkü gazla bağırsak hareketiyle farklı oluyor 🥰 belki pozisyon değişiyor ayakları falan aşağıda oluyor
evet bebek hareketini ayırt edebiliyorum artık gaz veya bağırsak hareketlerinden ama hıçkırık olayını anlayamadım henüz 🥰 hareketlerini tam hissettiğinde genelde göbeğimin altında oluyor

Kızlar Merhabalar, sonuçlarımız çıktı çok şükür. 4 test var 3ü çıkmış negatif. Bunlar negatifse 4.de temiz gelir dedi doktor. İçimiz rahatladı. Çok şükür rabbimze. Allah'ım herkesin evladına sağlık versin inşallah. Dualarınız için çok teşekkür ederim. Burası çok güzel bir platform. tanımadığımız arkadaşlarımızla can bağımız oluşuyor. İyi günde kötü günde herkes destek oluyor çok çok çok teşekkür ederim...

Kızlar Merhabalar, sonuçlarımız çıktı çok şükür. 4 test var 3ü çıkmış negatif. Bunlar negatifse 4.de temiz gelir dedi doktor. İçimiz rahatladı. Çok şükür rabbimze. Allah'ım herkesin evladına sağlık versin inşallah. Dualarınız için çok teşekkür ederim. Burası çok güzel bir platform. tanımadığımız arkadaşlarımızla can bağımız oluşuyor. İyi günde kötü günde herkes destek oluyor çok çok çok teşekkür ederim...
Oh çok şükür 🤲🤲🤲🤲 çok sevindim 🥰🥰🥰🥰🥰 amin inşallah 🥰🥰

Gözün aydın bitanem çok sevindim darısı tüm güzel haber bekleyen annelerin başına inşallah 🙏

Kızlar örgü örüyormusunuz bebeişlere 🥰bu gün gidip yün de aldım , tulum yelek bluz falan örücem, kış için 🥰
ooo ben ördüm bile çoktan. 2 battaniye ördüm. 3.yü de örcem iplerini aldım. 1 oyuncak tavşan ördüm küçük. Şimdi bir tane büyük örüyorum. Sonra da buzağı örcem :) Bir de yelek ördüm. Annemin ördüklerini hiç saymayayım :)

Oh çok şükür 🤲🤲🤲🤲 çok sevindim 🥰🥰🥰🥰🥰 amin inşallah 🥰🥰

Gözün aydın bitanem çok sevindim darısı tüm güzel haber bekleyen annelerin başına inşallah 🙏
SAğolun kızlar valla allahım hep içimde umut vardı çok şükür sağlıklı diye geçiyordu hep ama o kötü ihtimal 2 aydır çok yıprattı bizi. Artık bugünden sonra hamileliğimi anlarım tadını çıkarırım

Selam arkadaşlar dün konrole gittim çok şükür her şey yolunda 350 gram olmuş tosbik. Yüüznü de hep sakladı pek göz önünde olmayı sevmiyor beyfendi:) ancak detaylı ultrasonu sorduğumda 23. Haftayı verdi normal mi ?
Aynı doktora mı gideceksin ki sen detaylıya? Yani perinatologa gitmeyecek misin?

Çok sevındım canım gozun aydın sağlıkla kucağımıza almakta nasıp olur ınsAllah🤲🥰

Detaylı ultrasondan çıktım şimdi.2 hafta kadar büyük dedi doktor gününe göre.onun dışında herşey normalmiş.birazdan kendi doktorumada görünecem.bakalım o ne dicek
Daha önceki kontrollerde gününde miydi yada 2 hafta öndemiydi? Benimki her kontrolde 3 - 4 gün önde çıkıyor mesela normal dediler. Detaylıya daha gitmedim ama... Ama bir arkadaşımda şeker çıkmıştı ve bebek 1 hafta da mı 1 ayda mı ne büyümesi gerekenden çok büyümüştü. Onunki şekerle ilgiliydi sonra diyete başladı :) Kendi doktorun ne diyecek bakalım bizi de bilgilendir canım.

Back
X