- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
Sabah öğlene kadar oluyor geneldeBen uygulamayı indirim ama çarkı bulamadim ya![]()
10 gibi başlıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah öğlene kadar oluyor geneldeBen uygulamayı indirim ama çarkı bulamadim ya![]()
Ah evet canım hiç müsait olup yazamadım..
İyi geçmesine sevindim canımAh evet canım hiç müsait olup yazamadım..
Çok şükür güzel geçti her şey yolundaymış. Uzun uzun izledik çokk güzeldi doktor baya ayrntılı baktı anlattı397 gr. Olmuş minnoş
Hep yüzünü sakladı eliyle, zar zor foto alabildik
Bu ara ben de çarpıntı oluyor onu söyledim takipte kal nabzın 100 ü geçerse kardiyologa görün dedi.
Senin ne zamandı detaylı![]()
Günlük geliyor çark bazen canım, bazen de uygulamayı kapatınca tekrar açınca geliyor. Denk gelir muhakkakBen uygulamayı indirim ama çarkı bulamadim ya![]()
Öyle yapıyorum canım benimYani hamilelikle ilgili kendime göre bişey bulamıyorum daha çok bebek için aldımkumaslarida çok güzel evt bazen kalmıyor ileri ay yazlık ürünler kalıyor . Bakarken filtreleme yap örnek veriyorum erkek bebek olanı seç sadece ona
Benim yanlar boş ortadan top gibi göbiş çıktı bu da hepimizde değişiklik gösteriyor olmalı
Kumaşlar dökümlü yorumlarına trendyoldan baya baktım bol olsun rahat olsun diyede xl aldım ben
Şuan konuşuluyor diye tekrar yazayım öncedende yazmıştım e bebekten joie tourist signature kabin boy baston bebek arabası ile gemm oto koltuğunu 5.000tlye indirimle aldım geçen ay bunada bakabilirsiniz
Canım benimde 20 ci haftalar civarında kalp çarpıntısı vardı bir kaç saniye olup geçiyordu. Şuan 24e yaklaştık yok çok şükür. İnş sizinde geçer. Kan fazlalaşmasından vs oluyormuş.Ah evet canım hiç müsait olup yazamadım..
Çok şükür güzel geçti her şey yolundaymış. Uzun uzun izledik çokk güzeldi doktor baya ayrntılı baktı anlattı397 gr. Olmuş minnoş
Hep yüzünü sakladı eliyle, zar zor foto alabildik![]()
Bu ara ben de çarpıntı oluyor onu söyledim takipte kal nabzın 100 ü geçerse kardiyologa görün dedi.
Senin ne zamandı detaylı![]()
Ben de yatak araştırıyorum yataşın yatağı sünger olarak mı geçiyor. Kraft visko yatak ile farkı ne acabaYataş twiny 650 liraya düşmüş az önce sipariş verdim ben de
İyi yapmışsınn insan dayanamıyor görmek istiyor her haftaİyi geçmesine sevindim canım
Benim de normalde haftaya cuma idi ama dayanamadım öne aldım
Yarın gideceğim inşallah
Çok heyecanlıyım bir ay oldu oğluşumu görmeyeli
Çarpıntı bende ilk zamanlar oluyordu TSH düşüklüğünden olabilir dedi dahiliye ilaç kullanıyorum .
Hareketleri hissetmeye başladın mı ?
Ah inşallah canım ya kendimi takipteyim bakalım.. dinlenirken bile bir anda olabiliyor kısa süreli sonra geçiyor.. baş dönmesi göz kararması da oluyor bazenCanım benimde 20 ci haftalar civarında kalp çarpıntısı vardı bir kaç saniye olup geçiyordu. Şuan 24e yaklaştık yok çok şükür. İnş sizinde geçer. Kan fazlalaşmasından vs oluyormuş.
Demir eksikliği de çarpıntı yapar.İyi yapmışsınn insan dayanamıyor görmek istiyor her hafta
Sağlık odağında tetanoz vurulduğum zaman kan almışlardı Crp 26 çıkmıştı onu sordum.. idrar tahlili de ver dedi bugün tekrar kan idrar baktırıcam..
tsh 2.3 çıkmış onda sıkıntı yok.. çarpıntı neden anlamadım
Evet kuzum hissediyorum artıköyle güzel ki çikolata yiyince özellikle başlıyor sıpa
detaylıya girmeden çikolata ye
![]()
Demir ilacı da kullanıyorum ona rağmen 88 çıkmış.. orta değerlerde..Demir eksikliği de çarpıntı yapar.
bende ilk 3 ay böyleydim inanılmaz bir açlık ve iştah artışım olmuştu kilomun çoğunu bu dönemde aldım8 kilo :)
Alakası yok 170 boyunda 54 kiloydum kilo almak için iştah ilaçları içtiğimi bilirim o denli zayıftım. Şuan kendimi yememek için zorluyorum çünkü 8 kilo almışım şimdiden. Herkes hayret ediyor ama sürekli yemek yemek istiyorum:) sabah kahvaltısında öğle yemeğini düşünüyorum öğle yemeğinde akşam yemeğini düşünüyorum akşam yemeğinde ertesi sabah ne yiyeceğimi düşünüyorum bu böyle gidiyor:)
çok iyi yapmışsınız ya bu markayı duymuştum bende kabin boy alacağım, peki puset aparatını aldıktan sonra hangi markalar uyumlu olur acabaGünaydın kızlar, ben de bebek arabasını aldım 2 ay oluyordur alalı. Travel sistem alan herkes sonrasında mutlaka baston yada kabin boy tekrar almış. Çok büyük hantal oldukları için küçük pratik bir arbada daha iyi dite. Bende 2 kere almamak içn direk kabin boy tercih ettim. E bebekten Luxus Hamilton (modeli R) diye bir marka gidip görünce en çok içime o sindi hem katlanınca küçük oluyor hemde kaliteli. Fİyatıda uygun. Yorumlarıda iyi. Bu arabayı seçmemin bir nedenide universal sistem pusetlere uyumlu olması. Apaarat aldım. Puseti bana arkadaşım verecek maxi cossi marka. onada uyumlu. onu vermesede uygun bir puset alacaktım. bilginize. Birde chicco'nun goody plus ile arasında kalmıştım oda ufak oluyor katlanınca ama fiyat farkı fazla
buna göre doğuma kadar 2 kilo hakkım kalmışKızlar kiloları aldığımız döneme girdik :) Fikir olsun diye, kendi kilomuza göre hamilelikte ''Kaç Kg Almamız Normaldir?'' onu anlayalım diye sizin için internetteki bilgileri derledim :)
Önce hamile kalmadan önceki vücut kitle indeksinizi hesaplıyorsunuz.
Sonra tabloya göre kaç kg almamız gerektiğine bakıyoruz :)
Vücut kitle endeksi hesaplama : vücut ağırlığının boy uzunluğunun karesine bölünmesiyle (kg/m²) hesaplanır. (İnternette direk hesaplayan siteler mevcut)
Vücut kütle indeksi 18,5’tan düşük olan kadınlar: gebelik boyunca 12-18 kg arası almalı Vücut kütle indeksi 18,5-24,1 arası olan kadınlar: gebelik boyunca 11-14 kg arası almalı Vücut kütle indeksi 25-28.9 olan kadınlar: gebelik boyunca 7-11 kg arası Vücut kütle indeksi 29’dan büyük olan kadınlar: gebelik boyunca 5-9 kg arası
Gebelik boyunca kilo alımı başlangıçta normal kilolu bir kadında ortalama kilo alımı:
İlk Trimester (ilk 3 ay) : 500 gr ile 2 kg arası 2 kg İkinci Trimester (4.5.6. aylar) : haftada 400- 800 gr 7,5 kg (ortalama) Üçüncü Trimester (7. 8. 9 . aylar ) : haftada 400- 800 gr 7,5 kg (ortalama) 17 kg L
aksine son 1 haftada top gibi büyüdü benimKızlar karnı küçülmüş gibi hisseden var mı. Randevum 6 gün sonra. Ama sanki son 5 gündür karnım Küçüldü gibi hissediyorum. Sizde durumlar nasıl. Neden olur bu. Bebek hareketleri normal.
aksine yazın daha iyi olur bence, sıvı alımımız artar havalar da sıcak olduğu için pek yemek yiyilmiyor özellikle ağır yemekler yani bende öyle olur hep kışın 2 3 kilo alırım yazın da veririmbende şuan 81imde 85le kapatsam iyi olur diye hayal ediyordum ama kuzum zor ya bence :/ Çok dikkatli olmak lazım daha 4 ay gibi süre var en az ayda bir kilo alsak (ki çok zor) bile 85 yapıyor :S Daha sıcaklar gelcek şişçez ödem yapçazDondurmalar , meyveler.. Yazın zor bence yani ayda bir kg almak
kışa denk gelse iyiydik ya :):)
Hayırlı olsun canım güle güle kullansın miniğinKızlar ben kızımın mobilyasını modalife linda serisinden almaya karar verdim. Gardırop, karyola ve şifonyer olarak. Önce sadece ikea 8 çekmeceli şifonyer alacaktım. Eşim dedi aynı fiyat aralığında takımlar var takım almak daha mantıklı olur. Benimde kafama yattı araştırıp karar verdik. Şimdi odasını tertemiz edip mobilyasını bekleyeceğim 1 ay sonra bile bu işlere hiç gücüm yetmez gibime geliyor.
Teşekkür ederiz teyzesiHayırlı olsun canım güle güle kullansın miniğinevet zaman geçtikçe insan ağırlaşıyor bende önümüzdeki ay yıkama ütüleme valizleme işlemini yapıcam bi bebeğin ufak tefek ihtiyaçları kaldı bez şampuan krem pudra tarzı ihtiyaç bide kapı süsü ve çikolata
Ben iki defa kullandım crp yüksek olduğu için canım bi sorun olmadı çok şükürKızlar merhaba, ben üst solunum yolları enfeksiyonu olmuşumkbb doktorum klamoks antibiyotik verdi. Kadın doğum doktorumda kullanmamı önerdi, hamilelik döneminde aranızda bu antibiyotikten kullanan var mı?