• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Herkese merhaba kasık agrısı yasayan varmı bu haftalarda 21 haftalık
benim oluyor ne yazık ki cumartesiden beri sol bölgemde özellikle.
kaslar gerildiği için olabilirmiş. idrar yolu iltihabı yada üşütmeden de kaynaklı olabilirmiş.
ben gaz problemi+kaslar gerildiği için+ üşütmeden kaynaklı olduğuna ikna olmak üzereyim.
insan net bilemeyince de korkuyor ne yazık ki 😔

Bende bacak agrisindan duramiyorum. Magnezyum takviye kullanmama rağmen geçmiyor. Şimdi kalsiyum takviyesine de başladim. Bacak agrisi sizde de oluyor mu
Geceleri haftada iki kez kramp giriyor uykudan çığlıkla uyanıyorum

Park yatak içine alınacak yatak konusunda ilk gebeliğimde çok araştırma yapmıştık. Bebeklerin hem kafatası yapılarının bozulmaması hem de ani bebek ölümü sendromu yaşanmaması için sert süngerde yatmaları gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam 32 dns olması lazım. Yün ve döşek gibi yumuşak yataklarda yatmasını amerikan pediatri derneği sakıncalı buluyor, bilgi vermek istedim karar tabiki sizlerin🍀
Park yatağın içine yatak önerisi arıyorum.. var mı tavsiyeniz?

Bende bacak agrisindan duramiyorum. Magnezyum takviye kullanmama rağmen geçmiyor. Şimdi kalsiyum takviyesine de başladim. Bacak agrisi sizde de oluyor mu
Takip ettiğim uygulamanın bugün ki konusu.
Ağrımayan yerimizin kalmadığı bir sürece giriyoruz sanki 😂

Eklentiler

• IMG_2615.webp
    IMG_2615.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_2614.webp
    IMG_2614.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 85
benim oluyor ne yazık ki cumartesiden beri sol bölgemde özellikle.
kaslar gerildiği için olabilirmiş. idrar yolu iltihabı yada üşütmeden de kaynaklı olabilirmiş.
ben gaz problemi+kaslar gerildiği için+ üşütmeden kaynaklı olduğuna ikna olmak üzereyim.
insan net bilemeyince de korkuyor ne yazık ki 😔
Saglık ocagında idrar tahlili verdim bugun cıkarmı bilmiyorum ama cabuk yoruluyorum zaten 7 kilo aldım şimdiden🤦🏼‍♀️

Saglık ocagında idrar tahlili verdim bugun cıkarmı bilmiyorum ama cabuk yoruluyorum zaten 7 kilo aldım şimdiden🤦🏼‍♀️
Bende çok fazla kilo aldım. merdiven çıkarken kendi ağırlığım ayaklarıma fazla geliyor gibi hissediyorum. bir süre ayakta kalayım topuklarım zonklamaya başlıyor

Merhaba kızlar detaylıdan çıktım devlette perinatalog baktı, çok şükür bebiş iyi 🙏🥰 biraz kısa sürdü sanki ama daha önce de parinatolojiye girdiğim için çok dert etmedim. Oğluşum sağlıkla gelsin 🥳❤️ bunu da atlattık çok şükür 🙏

Tatlım çok kıyafet almayın derim genelde hediye geliyor benim iki kızımda da öyle oldu gelen hediyeleri de olmayanları değiştiriyordum
Kesin gelir de işte inşallah büyük gelir 😅 olmadı değiştiririm. Benim arkadaslarım genellikle hediye çeki şeklinde ya da para olarak verdikleri için çok dert etmedim kuzu

benim de bugün kontrolüm vardı kızlar bebek iyi çok şükür de 1 hafta önde çıktı ilk defa genelde hep uyumlu çıkardı ya da 1 2 gün geri çıkardı ve suyumda biraz fazlaymış sıpanın boyu da uzunmuş, 24+3 üm ama 25+3 çıktı kilosu da 765 gr, hatta bazı kafa ölçümlerinde daha da ileri çıktı, dr çok önemsemedi direk diyetle halledilir dedi şu an 73 kiloyum şok olun diye söyliyim 12 kilo almışım 🤷🏻‍♀️🤦 ama çok güzel poz verdi onuda buraya bırakayım 🥲🤤😍🥳

Eklentiler

• IMG-20230525-WA0017(1).webp
    IMG-20230525-WA0017(1).webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 80
benim de bugün kontrolüm vardı kızlar bebek iyi çok şükür de 1 hafta önde çıktı ilk defa genelde hep uyumlu çıkardı ya da 1 2 gün geri çıkardı ve suyumda biraz fazlaymış sıpanın boyu da uzunmuş, 24+3 üm ama 25+3 çıktı kilosu da 765 gr, hatta bazı kafa ölçümlerinde daha da ileri çıktı, dr çok önemsemedi direk diyetle halledilir dedi şu an 73 kiloyum şok olun diye söyliyim 12 kilo almışım 🤷🏻‍♀️🤦 ama çok güzel poz verdi onuda buraya bırakayım 🥲🤤😍🥳
Hele şu tatlılığa bak yerim ben bu miniği sağlıkla gelsin inşallah 🙏 benimde su fazla bu ara sayfada dört kişi olduk su fazlalığı çıkan inşallah yoluna girer herşey benimde haftaya Çarşamba görüş günüm şeker yüklemesi yapılıcak bide miniğimi görücem inşallah özlüyor insan bir ay göremeyince

Son iki ayda hızla kilo almaya başladım geçen ay 50 den birden 53 e çıktı kilom ve üç hafta önce doktora gittiğimde kilom 53 tü bugün ölçüldüm iki kilo daha almışım 55 oldum üç haftada iki kilo daha sanırım doğuma kadar 65 i göreceğim

Back
X