• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Emin misiniz acaba yani personel işlerine vs sordunuz mu ? Böyleyse iyiymiş gerçekten
Heyeti sınırsız alabiliyorsunuz ama senede alabileceğiniz rapor günü sayısı 40. Eger kurum sorun çıkartmıyorsa bu şekilde kullanilabilir. Yada doğum iznine erken çıkıp sonrasına rapor alıp da maaş alınmaya devam edilebilir aynı sey.

çok afedersiniz ama konudan bağımsız bir şey soracağım, 32. haftadan sonra izin hakkımız oluyor ya onun yerine rapor alabiliyor muyuz, iznimizi sonra kullanmak için ?
Benım bıldıgım zaten 32 den sonra devlet sana o hakkı verıyor ızne ayrılmayı yani o yüzden raporu kabul etmezler dıye düşünüyorum rapor kullandırmazlar yanı

çok afedersiniz ama konudan bağımsız bir şey soracağım, 32. haftadan sonra izin hakkımız oluyor ya onun yerine rapor alabiliyor muyuz, iznimizi sonra kullanmak için ?
Simdi netten baktım ben öyle yapan varmış çalışır raporu alıp başka bir poliklinikten rapor alıp çalışmayan ama tespit edilirse analık izninden düşülür diyor. Dogum sonrası maaş almaknisterseniz raporu o zaman almak daha mantıklı su durumda.

S Spring331 Bu şekilde daha mantıklı.

Heyeti sınırsız alabiliyorsunuz ama senede alabileceğiniz rapor günü sayısı 40. Eger kurum sorun çıkartmıyorsa bu şekilde kullanilabilir. Yada doğum iznine erken çıkıp sonrasına rapor alıp da maaş alınmaya devam edilebilir aynı sey.
Benım o 40 günden 10 gun kaldı 19 günde yıllık ıznım var ıkısınıde kullanıp öyle ucretsıze ayrılcam Maaşım yatması ıcın

Simdi netten baktım ben öyle yapan varmış çalışır raporu alıp başka bir poliklinikten rapor alıp çalışmayan ama tespit edilirse analık izninden düşülür diyor. Dogum sonrası maaş almaknisterseniz raporu o zaman almak daha mantıklı su durumda.
Kendi açımdan şöyle fark oluyor açıkçası yalan tanı ile rapor almak istemiyorum. Ama geçen hafta serklaj oldum doğuma kadar her türlü yatacağım rapor almam bu durumda illegal olmuyor. O 5 haftayı sonrasinda kullansam güzel olur diye düşünüp araştırmıştım ama 32den sonra rapor kullanılmıyor diye anlamıştım.

Peki suan çalışmak istememenizin sebebi nedir risk vs mi var ?
Ben gebelıgımden berı heyet raporluyum cunku 3. Tup bebek denememizde oldu ve ıkız ayrıyeten esım yanımdq degıl ben memlekete aılemın yanına gelmek zorundaydım.sonrada ucretsız almak zorundayım çalıştığım sehırde olmayacağım esım yanımda degıl aılemın yanında büyüteceğim ıcın mecbur alacam Keske çalışsaydım ama hayat şartları ıste

Kendi açımdan şöyle fark oluyor açıkçası yalan tanı ile rapor almak istemiyorum. Ama geçen hafta serklaj oldum doğuma kadar her türlü yatacağım rapor almam bu durumda illegal olmuyor. O 5 haftayı sonrasinda kullansam güzel olur diye düşünüp araştırmıştım ama 32den sonra rapor kullanılmıyor diye anlamıştım.
Yok canım 32 den sonra zaten çalışmama hakkı verıyolar bıde raporu kabul etmezler

Ben gebelıgımden berı heyet raporluyum cunku 3. Tup bebek denememizde oldu ve ıkız ayrıyeten esım yanımdq degıl ben memlekete aılemın yanına gelmek zorundaydım.sonrada ucretsız almak zorundayım çalıştığım sehırde olmayacağım esım yanımda degıl aılemın yanında büyüteceğim ıcın mecbur alacam Keske çalışsaydım ama hayat şartları ıste
Anladım haklısınız o zaman yapacak bir sey yok. Sağlıkla gelsin kıymetli yavrularınız inşallah

Serklaj ile ilgili bir mesaj okuduğumu hatırlamıyorum cok gecmis olsun sıkıntısız gecsin inşallah 🌸

Serklaj ile ilgili bir mesaj okuduğumu hatırlamıyorum cok gecmis olsun sıkıntısız gecsin inşallah 🌸
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sıkıntısiz tamamlarız gebeligimizi 🌺 evet bu gruba yazmamiştim. İlk söylendiği zaman baya ağlamıştım ama şimdi iyiyim 🙈 benim biraz karışık ikiz gebeyim servix 3cm hunileşme ve hafif de açıklık tespit edildi. Herhangi bir ağrım kasilmam ya da kanamam olmadı. Perinatolog riske atmak istemedi 1 ay sonra 1cme düşerse bu sefer dikmek için yeterli servix kalmayacak en iyi şimdi dikmek dedi böyle bir ortak karar verdik. Sağlıkla sonuçlanır inşallah 🥰

32 den sonra çalışabilir raporu alıyorsun. Onu aldıktan sonra normal grip olup rapor da alsan yada yıllık izin de alsan çalışabilir raporu hakkından yiyorsun... yani izin dahi alamayız aktarmak istiyorsak.

Kızlar anlatıyorsunuz eşim temizlik yapıyor beni yıkıyor temizliyor falan cok fena kıskanıyorum ben aydan aya bir iki gün eşimin yüzünü görüyorum o zaman da özlemiş oluyorum ne Naz ne bir sey zaten bakımsız üstü basi yemeği derken yine perisan olan ben oluyorum😄
Okadar yanlış zamanda hamile kalmışım ki gerçekten tüm hamileliğim boyunca yalnızdım tayinden de ses yok sanırım yalniz dogurucam 🙄
Canım benim inşallah kavuşun bende ne naz bilirim ne niya kızz yazık bize 🥲

Back
X