• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hemen yardım edelim canım şıklar neler 🤣🤣
İlay ve Ece. Nihayet 2 seçeneğe düşürdüm 6 ayda 🤣 Eceyi ben beğemdim ama eşimin uyuz bi akrabası varmış Ece adında o sevmedi. O sevmeyince bende muallakta kaldım. İlay ismiyle ilgili kötü bir düşünce yok ikimizdede şimdilik 😅. Sence hangisi canım?

Ayy kızlar şu şeker yüklemesi meselesinde çok strese girdim ben yarın gidicem ya .
Tavsiyelerinizd uyup sabit hareketsiz durucam inşallah kusmam. Yeni yeni bulsntilarim geçmişken yine yaşamak istemiyorum o yüzden akşamdan bulantı ilacını icicem.
Hamilelikte 10 kilo aldım çok kilo aldığım için gebelik şekeri çıkmasından korkuyorum . Diyetisyene gitmek yada insülin kullanmak istemiyorum 🙄
Hamiel değilken şeker yüklemesi yaptırmıştım normal çıkmıştı devlette . Tabi öyle şekerli su falan da yoktu .normal toz şekerini suya karıştırıp veriyorlardı 😂
Kusmayı aklınızdan çıkarın bence. Şöyle ki ben sabah hap bile içerken midesi bulanan diş fırçalarken yine midesi bulanan biriyim.
Psikolojik olarakta bize kusmayın dedikleri için hep aklımıza geliyor içerken.
Alın ilacı çıkın bahçeye temiz hava da nefes ala ala için. Ben kantine indim böyle gökyüzüne ağaçlara baka baka içtim. Ve tatlıdan nefret ederim. Derin derin nefes aldım. Olmaktan en çok keyif aldığım yerleri hayal ettim. Aklımı meşgul ettim yani. İşe yaradı ve kusmadım. Tavsiye ederim 😍

İlay ve Ece. Nihayet 2 seçeneğe düşürdüm 6 ayda 🤣 Eceyi ben beğemdim ama eşimin uyuz bi akrabası varmış Ece adında o sevmedi. O sevmeyince bende muallakta kaldım. İlay ismiyle ilgili kötü bir düşünce yok ikimizdede şimdilik 😅. Sence hangisi canım?
Ben İlay diyorum 🌸 Ece ile benimde hoş olmayan tanıdıklarım var 🤣🤣

Bebek kaburgamıza kadar çıkıyor mudur sizce ya? Ara ara ağrı giriyor sağ kaburgamq tam göğüs altında çaprazda
Benimde öyle hatta iki kaburgamın arasından çok şiddetli vuruyor. Ayakları ordaymış ondan o kadar şiddetli vuruyormuş. Resmen kendimi ele geçirilmiş gibi hissediyorum 🤣🤣🤣

Teyzeler bakın bugün ne geldi 💕 doğum için magnet siparişi vermiştim. Yakınlara dağıtmalık diye yola çıktım 30 tane yaptırdım 🤣 ama yakınlara vercem yinede dolaba takmayacak kişilere değil yani. Bu bebek yok aslında hiç bir yerde arkadaşıma yaptırdım. Bebeği buldum etrafına sim'li ay koyduk filan çok şirin oldu bence ismine uygun olsun diye uğraştım🌸 (simay) ... kapı süsü de bunu sipariş vermiştim o'da aylı. Onu da ekledim.
Çok güzeller çok beğendim güle güle kullanın inşallah 🙏 bende hediyelik almıycam sadece çikolata ve kapı süsü alcam bayramdan sonra nasip olursa

Ben ev disinda bi yerde yemek yerken masa ile aramda on cm boşluk kaliyor, tabaği kendime çeksem göbeğimin üstünde tutmam gerekiyor e malum öyle olmuyor, tabağa yaklaşsam, yavrular müsade etmiyor, yerken bayagi ecel terleri döküyorum 🥵
Aç kaliyorum 😅
Göbüşunü masa olarak kullan kuzu 😅😁 köy üzerine ye🤣🤌

Merhaba kızlar bende şeker yüklemesi yaptırmak istiyorum doktor yapar umarım. Ne görsem canım yemek istemeye basladı😅 3 kilo aldım sanırım henüz. Merak ediyorum da oğlumu özledim bee🥹 uykum çok geliyor benim hep yorgunum sanki😆 ve doktora soracağım bebişi çok altta hissediyorum. Yani neden bilmiyorum, hep oralarda hareket ediyor bu durumda beni rahatsız ediyor. Çabuk yoruluyorum, çok iyi ve hızlı yürüyemiyorum. Hemen kasıklarım ağrıyor 🥲

Bende diyete başladığım dan beri yani iki haftadır hiç kilo almamışım inşallah miniğim almıştır çoğu zaman bu diyet yüzünden yarı aç geziyorum

Teyzeler bakın bugün ne geldi 💕 doğum için magnet siparişi vermiştim. Yakınlara dağıtmalık diye yola çıktım 30 tane yaptırdım 🤣 ama yakınlara vercem yinede dolaba takmayacak kişilere değil yani. Bu bebek yok aslında hiç bir yerde arkadaşıma yaptırdım. Bebeği buldum etrafına sim'li ay koyduk filan çok şirin oldu bence ismine uygun olsun diye uğraştım🌸 (simay) ... kapı süsü de bunu sipariş vermiştim o'da aylı. Onu da ekledim.
Cok guzel ikisi de 😍😍

Back
X