• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynen öyle , bilmedim bende vallahi 🙃 ama göbeğimiz nasıl gidecek 🤣🤣🤣 bu korse ayarlanabilir diye baya öven var ama kötüleyen de var , bence bunu korseli külotla takmak daha mantıklı olur alt karnında gitmesi için
Owli marka olarak çok kaliteli uyku tulumlarınıda ben çok beğendim bence alınabilir

Bu çantaya taktım kafayı aklımı alamıyorum ama 900 lira çok benzerleri 500 civarına var . Ama aklım bunda yada diğer renklerinde.. 300 400 lira fark az değil. Ama kendime anlatamıyorum 🤣🤣 aklım bunda olunca da başkasını alamadım bir türlü..
Ben bunun turuncusunu 650 ye aldım baya kullanışlı büyük.. renkleri arasında niye öyle fiyat farkı var bilmiyorum ama sevdim ben turuncu rengini seviyorum 😍

Ben şu 3 kademeli köşelerden almayı düşünüyorum ya

Kapı süsünü mu o sayfaya yaptırdın ne kadar verdin
Aynen kapı süsünü yaptırdım. 3 kademeli ne demek anlamadım ama benimki şuna benziyor geldiğinde atarım fotosunu da

Eklentiler

• A0A0AE19-59E6-43AA-82F3-5813A8F49C3A.webp
    A0A0AE19-59E6-43AA-82F3-5813A8F49C3A.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 42
Günaydın kızlar. Ağustos annelerini de takıp Ediyorum .ilk Doğumun sezeryan çünkü. Erken olabilir.

Doğurmaya başladılar dün geceden beri 😱 4 kişi hastanede biri doğurdu. Ağustos annelerinden sonra sırada Eylül anneleri var dimi 😱🥴😄
Benim daha çokkk eksiğim varrr 🫣🫣

Günaydın kızlar. Ağustos annelerini de takıp Ediyorum .ilk Doğumun sezeryan çünkü. Erken olabilir.

Doğurmaya başladılar dün geceden beri 😱 4 kişi hastanede biri doğurdu. Ağustos annelerinden sonra sırada Eylül anneleri var dimi 😱🥴😄
Ben resmi olarak burda ultrason ve doktor olarak ağustos annelerindeyim🙈🥰 bakalim hayirlisiyla gelsinler de saglikla😊

kardeşim avent aldı cam olanlardan bence sağlıklısı cam olanlar.
Fakat ilk etapta kaşık biberonlar var. Meme+mama birlikte gidecekseniz daha mantıklı olur. biberon emme reddi yapabiliyormuş. breezerose breezerose

kardeşim avent aldı cam olanlardan bence sağlıklısı cam olanlar.
Fakat ilk etapta kaşık biberonlar var. Meme+mama birlikte gidecekseniz daha mantıklı olur. biberon emme reddi yapabiliyormuş. breezerose breezerose
Öyle yapcam canım zaten kaşık bıberon alcam kesın sonrasında ama ıllakı bıberon şart olacak

Back
X