• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Güle güle kullanın. 😇
Puset dışında, bebek arabasının kendisi çift yön kullanılabiliyor mu ? Yani bebeğinizi size dönük kullanabilecek misiniz ?
teşekkür ederim💐 işte maalesef bu arabanın tek kötü yanı çift yönlü olmaması ama tentesinde açılır filesi var ordan da çok rahat şekilde bebek gözlemlenebilir

kızlar benim bebekler geldi, puset çok hafif hoşuma gitti araba 7 kg ama bu kadarı da normal gibi, böylece kabin boy bebek arabasından travel sistem oluşturmuş oldum, ayrıca puset araba gövdesine tam oturdu hiç sallanmıyor ben extra adaptör alacaktım ama gerek yok gibi, tekerlek manevraları falan da harika inşallah uzun süre kullanmak lazım olur sağlıkla 🙌
Sağlıkla güle güle kullan canım 🥰🥰

Anneler kapi susu icin fikirlerinizi alabilir miyim? Ben ilk baktığımdan beri hep şu buble olanlar var ya bulutlu top seklinde ayıcıklı olanlar onları beğenmiştim hatta siparis verecektim. Ama sonra bir karar değiştirdim. Yani o bulutlu olanlar biraz daha sık biraz daha büyükler için gibi geldi bugün birden🙈 yani bebek odası için sonuçta bu o yuzden biraz daha tatlis sevimli olsa mi dedim🤔 oda yapmayı düşünmüyorum henüz yapmadık da zaten bizim odada yatağı falan. Sonra odasini yaparken ahsap füme krem renklerde bir şey istiyordum. Odasına da uysun diye düşünüyorum.ama çocuğu çok mu pinteres çocuğu yaptım şimdiden bilemedim🙈🙈 ( çünkü yaptıracağım nevresim setleri falan da nakisli sade seyler) yani hem şık hem tatlı bir şey olsun istiyorum. Aklım bulutlu suslerden yana ama bu fotoda eklediğim diğer kapi susu de tam cocuk için çok tatlı geldi gözüme bilemedim🙈
Canım çok güzel ikiside ben ayıcıklıdan yaptım ama yaptığın odanın konseptine bak

Dinlen canım uzan güzelce ayaklarını biraz yukarıya koy ayağının altına yastık koy dinlen bol su iç , o gün okuyordum su içmek kasılmaları azaltırmış diye , inşallah zamanında gelecek bebişlerimiz ☺️🙏🏻😍
Öyle yapıyorum canım bu haftalar yine de çok zor geçecek gibi bide hava acayip derecede sıcak çok bunalıyorum sizin de öyle mi

Anneler kapi susu icin fikirlerinizi alabilir miyim? Ben ilk baktığımdan beri hep şu buble olanlar var ya bulutlu top seklinde ayıcıklı olanlar onları beğenmiştim hatta siparis verecektim. Ama sonra bir karar değiştirdim. Yani o bulutlu olanlar biraz daha sık biraz daha büyükler için gibi geldi bugün birden🙈 yani bebek odası için sonuçta bu o yuzden biraz daha tatlis sevimli olsa mi dedim🤔 oda yapmayı düşünmüyorum henüz yapmadık da zaten bizim odada yatağı falan. Sonra odasini yaparken ahsap füme krem renklerde bir şey istiyordum. Odasına da uysun diye düşünüyorum.ama çocuğu çok mu pinteres çocuğu yaptım şimdiden bilemedim🙈🙈 ( çünkü yaptıracağım nevresim setleri falan da nakisli sade seyler) yani hem şık hem tatlı bir şey olsun istiyorum. Aklım bulutlu suslerden yana ama bu fotoda eklediğim diğer kapi susu de tam cocuk için çok tatlı geldi gözüme bilemedim🙈
İkisi de çok güzel ama benim oyum balonlu olandan yana; biraz daha farklı. Diğeri bayağıdır var bilindik model (çok güzel o ayrı). Balonlu çok şekermiş 💙

Kaplı olanlardan mı aldın canım kapsız olanlardan mı ayy benım göguslerım çok büyüdü ve sarktı sımdıden of 😕
Benim eşimde göğüslerin sarkmış biri bi yana biri bi yana dedi sinirlerim bozuldu 😡acıdığı için sporcu sütyeni atleti giyiyorum o da öyle yapıyor ne yapabilirim yani bende dedim ki ben anneyim artık süt var bebişim için onlarda ona feda olsun dedim

Kızlar ebebekte babymom emzirme sütyenleri %40 indirimde ben 4 tane aldım artık onları kullanıyorum 2 aydır aşırı rahat bilginize.
Onun fiyatları iyiydi ama sutyen olarak toparlama ve beden olarak nasıl olur bilemediğim için almadım. Deneyemezsiniz dedi görevliye sormuştum.

Benim eşimde göğüslerin sarkmış biri bi yana biri bi yana dedi sinirlerim bozuldu 😡acıdığı için sporcu sütyeni atleti giyiyorum o da öyle yapıyor ne yapabilirim yani bende dedim ki ben anneyim artık süt var bebişim için onlarda ona feda olsun dedim
Ya canım iyi söylemişsin tabikide öyle

Back
X