• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Arkadaşlar benim gibi kulak tıkanıklığı yaşayan var mı? Sol kulağım dünden beri tıkalı az duyuyorum😕
Benim nerdeyse 1 aydır tıkalı
İnat ettim doktora da gitmiyorum damla verseler gebelikte kullanamayacağım diye
Aynı şeyi yaşayanlar varsa ben de takipteyim

Hepimizin aynı şeylerle başımız dertte 😅🤦🏻‍♀️ tabii ki halimize bin şükür, sıcakta sütyen giymek gerçekten zulüm gibi 😅 dışarı çıkarken mecburum diye şunu aldım iki tane çıkıyor fiyatı gayet makul ve kullandım çok hafif, arayışta olanlara tavsiye ederim. Dolgulu değil 👍🏻

Hepimizin aynı şeylerle başımız dertte 😅🤦🏻‍♀️ tabii ki halimize bin şükür, sıcakta sütyen giymek gerçekten zulüm gibi 😅 dışarı çıkarken mecburum diye şunu aldım iki tane çıkıyor fiyatı gayet makul ve kullandım çok hafif, arayışta olanlara tavsiye ederim. Dolgulu değil 👍🏻
Resim yüklenmeden göndermişim 😅😅🤦🏻‍♀️

Eklentiler

• 7A533254-33C7-42F5-ACF2-CBC6FC9E64F9.webp
    7A533254-33C7-42F5-ACF2-CBC6FC9E64F9.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 55
Anneler kapi susu icin fikirlerinizi alabilir miyim? Ben ilk baktığımdan beri hep şu buble olanlar var ya bulutlu top seklinde ayıcıklı olanlar onları beğenmiştim hatta siparis verecektim. Ama sonra bir karar değiştirdim. Yani o bulutlu olanlar biraz daha sık biraz daha büyükler için gibi geldi bugün birden🙈 yani bebek odası için sonuçta bu o yuzden biraz daha tatlis sevimli olsa mi dedim🤔 oda yapmayı düşünmüyorum henüz yapmadık da zaten bizim odada yatağı falan. Sonra odasini yaparken ahsap füme krem renklerde bir şey istiyordum. Odasına da uysun diye düşünüyorum.ama çocuğu çok mu pinteres çocuğu yaptım şimdiden bilemedim🙈🙈 ( çünkü yaptıracağım nevresim setleri falan da nakisli sade seyler) yani hem şık hem tatlı bir şey olsun istiyorum. Aklım bulutlu suslerden yana ama bu fotoda eklediğim diğer kapi susu de tam cocuk için çok tatlı geldi gözüme bilemedim🙈
Bende bulutluya benzer yaptırıyorum şu an, modeli daha çok hoşuma gitti

Kızlar ben bebek şampuan incia aldım , ama kokuyor bi tuhaf , hiç hoş kokusu yok değişik bişey
Ben o markaya içerledim almadım ya 🤣 85 tl ydi keşfettiğimde, bütün markalara bakıyordum en iyisi olsun diye. Aa bir baktım 3 gün sonra 200e fırladı. Bu nasıl bir fiyat artırma dedim almadım yani. Mustela set aldım kokusuda hoş çıktı.

32+0 ım iki gündür kasıklarım ağrıyor ya bugün daha bi başka sanki
Benim takip ettiğim programda 32. Haftadan sonra yalancı kasılmaların başlayabileceği yazıyordu. Kaslar ve rahim kendini hazırlıyormuş. 1 dakka filan sürermiş ilerki haftalarda 2 dakka. Bunları doğum kapılmasından ayıran düzensiz olmalıymış. Doğum kasılması belirli dakikada bir gibi olcakmış. Bildiklerim bu kadar 🤣

Ben o markaya içerledim almadım ya 🤣 85 tl ydi keşfettiğimde, bütün markalara bakıyordum en iyisi olsun diye. Aa bir baktım 3 gün sonra 200e fırladı. Bu nasıl bir fiyat artırma dedim almadım yani. Mustela set aldım kokusuda hoş çıktı.
Aynen bende aldım ama kullanmicam , kendim kullanırım artık 🤣🤣🤣 bebeğe mustella alıcam valla

Anneler kapi susu icin fikirlerinizi alabilir miyim? Ben ilk baktığımdan beri hep şu buble olanlar var ya bulutlu top seklinde ayıcıklı olanlar onları beğenmiştim hatta siparis verecektim. Ama sonra bir karar değiştirdim. Yani o bulutlu olanlar biraz daha sık biraz daha büyükler için gibi geldi bugün birden🙈 yani bebek odası için sonuçta bu o yuzden biraz daha tatlis sevimli olsa mi dedim🤔 oda yapmayı düşünmüyorum henüz yapmadık da zaten bizim odada yatağı falan. Sonra odasini yaparken ahsap füme krem renklerde bir şey istiyordum. Odasına da uysun diye düşünüyorum.ama çocuğu çok mu pinteres çocuğu yaptım şimdiden bilemedim🙈🙈 ( çünkü yaptıracağım nevresim setleri falan da nakisli sade seyler) yani hem şık hem tatlı bir şey olsun istiyorum. Aklım bulutlu suslerden yana ama bu fotoda eklediğim diğer kapi susu de tam cocuk için çok tatlı geldi gözüme bilemedim🙈
Kuzum kendi beğendiğini yaptır. Çünkü bebiş zaten anlamayacak. Anlayacak yaşa geldiğinde de yine senin bu çocuksu dediğini değil de yok spiderman yok pepe yok başka çizgi film bilmiyorum😀 onları isteyecek yani. Şuan yaptıklarımız bizim için 🤣🤣

Back
X