• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Herkese merhaba umarım sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza 🥰🙏🏻🧿 ben de yeni hamileyim, gebelik takibi için İstanbul'da memnun kaldığınız bi doktor önerebilir misiniz 🙏🏻 bi de karşılaştığım Suda doğum yapmakla ilgili fikirleriniz nedir 🧐 benim çok ilgimi çekti. Yardımcı olursanız sevinirim💜
Merhabalar, amiin rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻😇 İstanbul’un neresi için doktor arayışı içerisindesiniz ona göre yazalım ☺️ Suda doğum için açıkçası kolay ve rahat görünüyor ama maliyetli olduğunu düşünüyorum, başka da detaylı fikrim yok 😅

Kızlarr e bebekte indirimler başlamış h.sonu için. Göz atmayı unutmayın. Korbell çöp kovası ben hala almadım. Motek marka çöp kovası indirime girmiş. Kirli bebek bezleri için bebişin doğumunu bekleyeyim çok kokarsa alayım diyordum ama indirim görünce deliriyorum sanırım. 🤣
Ayy ben onu bebek ceyizlerinin başında almistim harika bişey . İlk aldiklarimdan biri

Günaydın, bugün sabah kahvaltı hazırlarken yukarı doğru uzanıverdim boş bulunup ondan beri sağ tarafımda bir ağrı var çok moralim bozuldu☹️ bebişler artık büyüdü daha dikkatli ve yavaş hareket etmek lazım ama insan bazen boş bulunuyor işte🙄
Onu bende bazen unutup yapıyorum ve kasığım ağrıyor ama hemen geçer önemli bişey
Değil moralini bozma biraz dinlen hemencecik geçer inşallah

Bu gerçekten gereklimi değilmi ya 😁 oahalı bir şey değil ama artık gereksiz bir şey almak istemiyorum ama biberon emzik nasıl kurutcaz 😂
Ben bime geldi .almadım almadım her gitmede gözüme battı
Alayım da vicdanım rahatlasin dedim aldım 🤣

Son düzenleme:
peg diye bir madde ve parfüm varmış. İçeriği temiz değil. Bende çok önce almıştım iade de edemiyorum. Fakat en azından yenidoğan döneminde kullanmayacağım. Siveno, İncia arasında kararsızım. İkisinin de içeriği temizmiş. Losyona karar verebilirsem hepsini bir alacağım.
Bende heralde hepsini incia alıcam , ama doğana bi kaç gün kala , çünkü incianın kullanım tarihi 6 aymış

Ayy ben onu bebek ceyizlerinin başında almistim harika bişey . İlk aldiklarimdan biri
Korbell mi almıştın canım yoksa motek mi?
Lazım mı değil mi ben hala karar veremiyorum. 1000 küsür bebek bezi kapasiteliymiş bi tane çöp torbası ama 1000 tane olana kadar bekletecek miyiz yani bana biraz değişik geliyor açıkçası🤣

Lazım mı değil mi ben hala karar veremiyorum. 1000 küsür bebek bezi kapasiteliymiş bi tane çöp torbası ama 1000 tane olana kadar bekletecek miyiz yani bana biraz değişik geliyor açıkçası🤣
Korbel aldım canım indirimden
Tabiki de dolana kadar bekletmekantikli değil 😀 ama kullanışlı poşet haznesi içinde .pratik ve koku yaymiyor .görüntüsü de güzel .ben çok beğendim nedense

Yanında ekstra çöp poşeti ile 230 TL ye almıştım Şubat ayında .

Eklentiler

• Screenshot_2023-07-20-11-30-44-289_com.solidict.ebebek.webp
    Screenshot_2023-07-20-11-30-44-289_com.solidict.ebebek.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 42
Kizlar, gebeligimin en kotu gunlerinden biri galiba.
Korkunc bir bas agrisi, bel agrisi ve bulantiyla uyandim sabah 6'da.
Gece uyuyamadim kasilmalardan.
Sonra 7 gibi tekrar bayilmisim. Simdi kalktim bas agrisi azalmis, bel agrisi cogalmis ve kunt olarak sirta ve bacaklara yayilmaya baslamis, bulanti gitmis gibi.

Sanirim su son zamanlarda yaygin olan enfeksiyondan geciriyorum bende. :(
Çok geçmiş olsun dr’unuza bildirin mutlaka

Korbell kova var ama daha çöp poşetini almadım. bu poşetlerin tamamı 1000 adet kapasiteli olmuyor mu. Kutunun kapasitesi dolunca bıçak kısmından kesip bir düğüm atıp dolu tarafı çıkarmış yeni poşeti uzatarak geçirmiş oluyoruz 🙈

Back
X