• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlarr hiç iyi haberlerle gelmedim 🙄 zaten hastaydım 2 hafta önce kbbye gitmiştim antibiyotik vs yazmıştı kullandım ama geçmedi. Gece öksürükleri beni mahvediyor doğru düzgün uyku uyuyamaz oldum öksürmekten göğsüm ve karın kaslarım çok ağrıyor artık. Dayanamadım göğüs hastalıklarına randevu aldım 1 saat sonra randevum. Çok mutsuzum dualarınızı bekliyorum umarım antibiyotik vermez ve röntgen istemez 😭😭
Canım çok geçmiş olsun ya çok zor inşallah hemen atlatırsın 🤲🤲🤲

Dün akşam kızım taburcu oldu eve geldik biraz fazla ayakta kaldım galiba gecede çok ağrıdı gün içinde dinlendim çok olmadı akşam üstü yine başladı🥴
Canım çok şükür taburcu olmuş inşallah bir daha hastanede yatmaz ve çocuklarını huzurla sağlıkla büyütürsün 🤲🤲

Simdi baktim da ,mustelanin avokadolu losyonundansa bu losyonlar daha temizmis, bi kac icerik arastiran hesap bunlari tavsiye etmis.. bunlardan biri sadece yüz diğeri tüm vücut.. vücut olanini alip yüzüne de kullanmak mi yoksa ikisinden ayri ayri almak mi, sizce hangisi 🤔

Eklentiler

• sensitive_skin_moisturizing_lotion_1000x750px_700x.webp
    sensitive_skin_moisturizing_lotion_1000x750px_700x.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 40
  • sensitive_skin_moisturizing_cream_1000x750px_700x.webp
    sensitive_skin_moisturizing_cream_1000x750px_700x.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 41
Teşekkür ederim canım🙏🏻 aslında 1 hafta da olsa gitmek istiyorum ama anaokulunda çalıştığım için uyum haftasına denk geliyor veli öğrenci kargaşası tam. Bakalım o zamanki halime göre tekrar değerlendireyim diyorum şimdilik
Pek karışmazsın canım genel bir bilgilendirme toplantısı yaparsın olmadı velilere uyum haftası davranışları hakkında, sonra durumunu izah eder çekilirsin. Aynen duruma bakarsın. İzinler aktarılıyor bu arada 32 de çalışır aldığında o 5 hafta 37 ye kadar olan sonrasına kalıyor. Yukarda öyle bir konusma gördüm de sanki.

Pek karışmazsın canım genel bir bilgilendirme toplantısı yaparsın olmadı velilere uyum haftası davranışları hakkında, sonra durumunu izah eder çekilirsin. Aynen duruma bakarsın. İzinler aktarılıyor bu arada 32 de çalışır aldığında o 5 hafta 37 ye kadar olan sonrasına kalıyor. Yukarda öyle bir konusma gördüm de sanki.
Tatile denk geldiği için aktarılmıyor diyenler de var benim idarem de aktaramazsın demişti 🤔

Tatile denk geldiği için aktarılmıyor diyenler de var benim idarem de aktaramazsın demişti 🤔
Bal gibi de aktarırsın, bilmiyorlar anlaşılan sen çalışırını al ver. Aktarılıyor arayıp milli eğitime sorsunlar bilmiyorlarsa.

Bal gibi de aktarırsın, bilmiyorlar anlaşılan sen çalışırını al ver. Aktarılıyor arayıp milli eğitime sorsunlar bilmiyorlarsa.
Ben de öğretmenim. 32 de çalışır raporumu aldım ama iznin aktarım şartları arasında fiilen çalışılmış olması gerekiyor diye bir ibare var. Bazı milli eğitimler aktarıyor ama yasal olarak yanlış fark edilirse maaş faiziyle geri iade edilir diyor. Nasıl olacak bilmiyorum ben de 😅

Simdi baktim da ,mustelanin avokadolu losyonundansa bu losyonlar daha temizmis, bi kac icerik arastiran hesap bunlari tavsiye etmis.. bunlardan biri sadece yüz diğeri tüm vücut.. vücut olanini alip yüzüne de kullanmak mi yoksa ikisinden ayri ayri almak mi, sizce hangisi 🤔
Canım bunu eczaneden sorsak daha iyi olur , ama bilemedim ki bebeğin yüzü çok hassas, bişey sürmemek sadece nemli bi ağız mendiliyle silsek daha iyi gibi olur diye düşünüyorum

Canım yüzüne de sürmek ıstıyosan ıva natura var araştır ıstersen hem yüzüne hem cıldıne kullanılıyor ben o markanın hem şampuan hem losyon hem pışık kremını alacam arkadaşlarım kullanıyor çok memnun temız ıcerıklı

Ama yüzü Atoğım
Canım yüzüne de sürmek ıstıyosan ıva natura var araştır ıstersen hem yüzüne hem cıldıne kullanılıyor ben o markanın hem şampuan hem losyon hem pışık kremını alacam arkadaşlarım kullanıyor çok memnun temız ıcerıklı
ama yüzü atopık falan degılse bısey sürmem ben heralde

çok geçmiş olsun canım 😐 nasıl bu kadar hasta oldun ya bir de senin alerjin de vardı de mi ? alerjik astımın falan olabilir mi ? antibiyotik verebilir de röntgen istemez diye düşünüyorum radyasyondan dolayı
Çok sağol, antibiyotik verdi canım, gece öksürüklerini reflüde tetiklermiş başın biraz yüksekte yat, yatmadan 2 3 saat önce yemek yeme işini bitir ve yatmadan önce 1 ölçek rennie duo iç dedi. Son aylarda reflü dahada tetiklenirmiş 🤧😭
Ciğerlerimide 10 dk dinledi birşey yok gibi dedi, önceki hastalık tamamen geçmemiş olabilir dedi, inşallah bu sefer geçer 🙏

Kızlarrr çok keyifli geçti hastane serüvenim bugün çok şükür.
Kızımın sadece burnuşuyla sol yanağını gördüm tombik yanak olmuş bu da bir şeydir. 🥰
İdrarda protein negatif çıktı ve lökosit 4 5 e düşmüş önemsemedi şikayetimde olmayınca ohh be dedim. 🙏 İnternet beni doğurtacaktı yoksa bugün. 🤭 Dün içimi rahatlattınız tekrar teşekkür ederim. 🌸
Doğumumu yaptıracak drumlada tanışmış oldum 15 günde 1e düştü muayeneler. Doğum odalarını gördüm. İçimde aylardır biriken tüm soruları sordum. 🤣
Normal doğum olursa eşim girebilirmiş sadece birde ben sormadan saç boyamak yasak zaten rengi güzel dedi ben bi şok oldum çok sıkılmıştım bu halinden dedim neyse artık. 🥹
Şimdi çiçeğime kalan alışverişini yapıp eve geçicem. 🥳

İki gündür sabahtan akşama kadar bu konuyu araştırıyorum. Ürünler içerikler tabi birde ürün fiyatları içinde boğulmak üzereydim araştırmayı bıraktım. Iva natura gerek yorum gerekse de instagram fenomenlerinin paylaşımından dolayı radarıma girmişti. Fiyat Bir tık yüksek olmasına rağmen yine de alayım diye düşündüm. Fakat içeriği hiç bir yerde bulamadım. Hatta en sonunda hp ürün altına satıcıya sordum. İçinde var olmayanları vs yazmışlar. Fakat benim isteğim bu değildi. Bir internet sitesinde ürünün arkasında bulunan içerik bilgisine ulaştım sodyum benzeot olduğu yazıyor. Ama yapıştırma gibi geldiği için bana satıcıya sormak istemiştim. Cevap gelmedi. Arkadaşlarınızdan rica etsek arkadaki etiket bölümü içerik fotoğrafını atabilir mi? 🙈
Çok çok zararlı bir kimyasal olmayabilir. Bazı durumlarda tedavi edici özelliği de var. organik diye nitelendirilip 2x para isteniyorsa bu garip. Neticede aynı bileşenlerin bulunduğu başka bir marka ürünü x birime alabiliyoruz.

Back
X