- 17 Ocak 2022
- 375
- 926
- 53
Kilosu güzelmiş canım, ciğer geliştirici yapmışlar mıydı sanaKızlar doğum yaptım. Oğlum 3kilo 100 gram doğdu. Ancak nefes almakta güçlük çektiği için yoğun bakıma aldılar. Hepinizin dualarına ihtiyacım var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilosu güzelmiş canım, ciğer geliştirici yapmışlar mıydı sanaKızlar doğum yaptım. Oğlum 3kilo 100 gram doğdu. Ancak nefes almakta güçlük çektiği için yoğun bakıma aldılar. Hepinizin dualarına ihtiyacım var.
Tam 36+0 galiba arkadaş.Canımm önceklile gözünüz aydın.. dualarımız bebişle merak etme hemen toparlayacaktır annesi kendinikaç artı kaçtı bugün?
Hayırlı olsun gözünüz aydın Maşallah Kilosu çok güzel. En kısa zamanda toparlar annesi üzülmeKızlar doğum yaptım. Oğlum 3kilo 100 gram doğdu. Ancak nefes almakta güçlük çektiği için yoğun bakıma aldılar. Hepinizin dualarına ihtiyacım var.
İyi de bu çok uzunBurda yaziyo kuzu
Bi Felak bi nas oku kuzu niyet önemli sonuçtaİyi de bu çok uzunben hamilelik süresince meryem suresini hep okudum da kısa değil yani o kadar zaman vaktimiz olmaya bilir :s
Tabloya işleyeceğim de ondan tam olsun diye sordum canmTam 36+0 galiba arkadaş.
Vakit olursa hepsini okuruz inşallah yasin de dahilBi Felak bi nas oku kuzu niyet önemli sonuçta![]()
36+0 canımCanımm önceklile gözünüz aydın.. dualarımız bebişle merak etme hemen toparlayacaktır annesi kendinikaç artı kaçtı bugün?
Yapmışlardı ama yine de bu sıkıntıyı yaşadı yavrum.Kilosu güzelmiş canım, ciğer geliştirici yapmışlar mıydı sana
Şaşırdım36+0 canım
Yapmışlardı ama yine de bu sıkıntıyı yaşadı yavrum.
Kilosu gayet güzel canım kısa sürede toparlar hayırlısıyla merak etmeKızlar doğum yaptım. Oğlum 3kilo 100 gram doğdu. Ancak nefes almakta güçlük çektiği için yoğun bakıma aldılar. Hepinizin dualarına ihtiyacım var.
Gözünüz aydin olsun canim. Saglikla büyüsün. Kisa zamanda kucagina dolar insKızlar doğum yaptım. Oğlum 3kilo 100 gram doğdu. Ancak nefes almakta güçlük çektiği için yoğun bakıma aldılar. Hepinizin dualarına ihtiyacım var.
Geçmiş olsun cnm kavuştun yavruna, Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah anneli babalı büyüsün oglusunBu arada gerçekten dünyanın en mükemmel duygusu annelik. Onun kokusuyla gerçekten tüm dünyayı alt edebiliriminşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize
Sen nasılsın cnm aynı hastanede misin durumun iyidir inşGözünüz aydin olsun canim. Saglikla büyüsün. Kisa zamanda kucagina dolar ins
Kızlar doğum yaptım. Oğlum 3kilo 100 gram doğdu. Ancak nefes almakta güçlük çektiği için yoğun bakıma aldılar. Hepinizin dualarına ihtiyacım var.
Minik bir tosuncuk doğmuş az daha dursa 4 geçerdi gibime geliyorBu arada gerçekten dünyanın en mükemmel duygusu annelik. Onun kokusuyla gerçekten tüm dünyayı alt edebiliriminşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize
Çıkış yaptik canim evdeyiz. Dr dogum planladigi hastanede her ihtimale karsi yenidoğanda yer bulsaydi bugun alacakti. Trabzonda hic bi yerde yer bulamadi. Giresunda varmis sadece. Orasi da uzak.. O yüzden sıkı takiple gecirdik bugünü. O hastanede yer bulunana kadar nst ile takip olacak. Normal tarihim 22 agustos. O güne kadar beklerler ins..Sen nasılsın cnm aynı hastanede misin durumun iyidir inş
İnş cnm herşey yolunda gider bekler bebişler günlerini sende rahat ol sanki biz stres yapinca onlar daha çok yapıyor gibi Rabbim yardımcımiz olsun hepimizin ,senin bir şey kalmamış bizimki Eylül de inşÇıkış yaptik canim evdeyiz. Dr dogum planladigi hastanede her ihtimale karsi yenidoğanda yer bulsaydi bugun alacakti. Trabzonda hic bi yerde yer bulamadi. Giresunda varmis sadece. Orasi da uzak.. O yüzden sıkı takiple gecirdik bugünü. O hastanede yer bulunana kadar nst ile takip olacak. Normal tarihim 22 agustos. O güne kadar beklerler ins..
Çok stres yasadik, bir sürü senaryo döndü kafamizda, Allah korktugumuza ugratmadi. İns bu süreci hepimiz hayirla saglikla kolaylikla atlatiriz.
Canım iyi ki ciğer geliştirici yapılmış o zaman yapılmasaydı aklın onda kalacaktı. Acaba yapılsa mıydı diye. Bir de son ölçtüklerinde ultrasonda boyu ve kg kaçtı canım? Doğunca kaç fark etti36+0 canım
Yapmışlardı ama yine de bu sıkıntıyı yaşadı yavrum.
Allahım vakti gelince hepimize bu duygusu sağlıkla yaşatsın inş.Bu arada gerçekten dünyanın en mükemmel duygusu annelik. Onun kokusuyla gerçekten tüm dünyayı alt edebiliriminşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize