2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İkiz gebeliğe göre cok iyi haftalar kuzum🙏 yer konusu enteresan gerçekten boşalınca seni alıcam falan deseydi diye düşünüyorum ama demekki durumunuz iyi çok şükür yine de kuzum. Amin amin amin 🙏 inşallah beklerler 2 gün daha hem yerler boşalır. Rabbim kolaylik versin hepimize
Amin canim, senin bebeginde vaktinde saglikla gelsin ins

Gunaydin canim anneler,

Karnınızin farkli bolgelerinde 45 sn kadar yirtilma agrisi gibi birsey yasiyor musunuz?

2 gundur ben de boyle anlamsiz bi agri var. Sanki karnimin icini biri yirtiyor.

Gunaydin canim anneler,

Karnınızin farkli bolgelerinde 45 sn kadar yirtilma agrisi gibi birsey yasiyor musunuz?

Seninle aynı haftadayı böyle bir ağrım yok ama diğer bütün ağrı çeşitlerini yaşıyorum 🤣 bugün de bel ağrısı ve regl sancısına benzer bir ağrıyla uyandım.

Gunaydin canim anneler,

Günaydın
Böyle bir ağrım olmadı hiç
Benim derdim çatı ağrısı özellikle sol kasıktaki delici ağrı.. Doktora söyledim normal magnezyuma devam dedi 🤦‍♀️

Gunaydin canim anneler,

günaydın canım, evet ben yaşıyorum o yırtılma hissini hem sağ hem sol tarafta, kaslar bağlar çok fazla geriliyor ondan oluyor bence

Enfeksiyon olup olmadığı bu sağlık ocağında yapılan idrar testiyle mi anlaşılıyor yoksa hastanede daha detaylı birşey mi yaptırmak lazım? Şimdiden tşk cevap için🥰
Benim doktor istediği tahlilleri sağlık ocağında yaptırabileceğimi ama idrarı burada yaptırmamı istediğini söylemişti sağlık ocağında kaptan çubukla mı bakıyorlarmış neymiş doğru sonuç vermiyormuş

Günaydın
Böyle bir ağrım olmadı hiç
Benim derdim çatı ağrısı özellikle sol kasıktaki delici ağrı.. Doktora söyledim normal magnezyuma devam dedi 🤦‍♀️

Cati agrisi bende 3 aydan fazladir oluyor, artik alistim :) ayagimla hali kaydirmaya calisirken bile var artik. 🤗
günaydın canım, evet ben yaşıyorum o yırtılma hissini hem sağ hem sol tarafta, kaslar bağlar çok fazla geriliyor ondan oluyor bence

Ya benimde belli bir bolge degil ki bazen gobegin altinda bazen sol kenarinda bazen sag ustte yani belli yerde olsa diyecegim ki belli bir organ sorunu. Ama yok yani geziyor agri. Hherhalde baglarla alakali dedigin gibi :(

Bu arada gerçekten dünyanın en mükemmel duygusu annelik. Onun kokusuyla gerçekten tüm dünyayı alt edebilirim🧿 inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize
Rabbim sağlıkla huzurla yuvanıza dönmeyi nasip etsin inşallah. Ne güzel hisler, bizler de yaşayalım inşallah 🥰🤲🏻

Arkadaşlar bu arada benim nerdeyse hamileliğimin başından beri mantar enfeksiyonum var. Her kontrolde fitil kullandım ama yok geçmedi, geçmiyor. Dün gece nerdeyse kötü senaryolardan uyuyamadım 🥺 Doktor da demişti enfeksiyon bazen doğum sonrası bebeğin nefes almasını etkiliyor hemen yoğun bakıma alıyoruz diye. Ama ben hep inşallah öyle bişey olmayacağını düşünmeye çalıştım.

Arkadaşımız 36+0 da 3 kg doğum yapmış mesela (maşallah 🧿) neden kuvöz gerekli görüldü ki, erken doğum da pek sayılmaz.

Bu arada kuvözde bakımlar, gözetim altında olması elbette kötü bişey değil yanlış anlaşılma olmasın. Bizler anneleri olarak ayrı olmak istemiyoruz, hepsi de sağlıkla çıkacaklar annelerinin kucaklarına kavuşacaklar inşallah. Herkese hep dua ediyorum. 🤲🏻👼🏻

Ben kendi açımdan aylardır enfeksiyonla uğraştığımdan korkuyorum açıkçası. Sizlerin bi sefer görülmüş çoğu düzelmiş vs. Hasarı daha fazla mı olur acaba diye düşünmeden edemiyorum.. 😔

Son düzenleme:
Back
X