- 3 Haziran 2023
- 309
- 321
- 33
- 32
Gözun aydın çiçeğimKızlar doğum yaptım. Oğlum 3kilo 100 gram doğdu. Ancak nefes almakta güçlük çektiği için yoğun bakıma aldılar. Hepinizin dualarına ihtiyacım var.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözun aydın çiçeğimKızlar doğum yaptım. Oğlum 3kilo 100 gram doğdu. Ancak nefes almakta güçlük çektiği için yoğun bakıma aldılar. Hepinizin dualarına ihtiyacım var.
3kilo 750 gram mıydı ölçümde?Açılmam ve sancım vardı canım
En son pazartesi ölçülmüştü 3.75 di boyunu hatırlamıyorum
Ağrılarım var tabi ama onun dışında aklım hep bebeğimde. Ah ona bi kavuşsam sağlıkla en yakın zamanda
Amin canim, senin bebeginde vaktinde saglikla gelsin insİkiz gebeliğe göre cok iyi haftalar kuzumyer konusu enteresan gerçekten boşalınca seni alıcam falan deseydi diye düşünüyorum ama demekki durumunuz iyi çok şükür yine de kuzum. Amin amin amin
inşallah beklerler 2 gün daha hem yerler boşalır. Rabbim kolaylik versin hepimize
Seninle aynı haftadayı böyle bir ağrım yok ama diğer bütün ağrı çeşitlerini yaşıyorumGunaydin canim anneler,
Karnınızin farkli bolgelerinde 45 sn kadar yirtilma agrisi gibi birsey yasiyor musunuz?
2 gundur ben de boyle anlamsiz bi agri var. Sanki karnimin icini biri yirtiyor.
Bebişler erkenci olunca böyle oldu sanırım tez vakitte çıkacaklar inşallahYahu bu grubta dogup da kuvoze girmeyen bebe yok farkında misiniz çok acayipp bı durum oldu Eylül anneleri grubu
GünaydınGunaydin canim anneler,
Karnınızin farkli bolgelerinde 45 sn kadar yirtilma agrisi gibi birsey yasiyor musunuz?
günaydın canım, evet ben yaşıyorum o yırtılma hissini hem sağ hem sol tarafta, kaslar bağlar çok fazla geriliyor ondan oluyor benceGunaydin canim anneler,
Benim doktor istediği tahlilleri sağlık ocağında yaptırabileceğimi ama idrarı burada yaptırmamı istediğini söylemişti sağlık ocağında kaptan çubukla mı bakıyorlarmış neymiş doğru sonuç vermiyormuşEnfeksiyon olup olmadığı bu sağlık ocağında yapılan idrar testiyle mi anlaşılıyor yoksa hastanede daha detaylı birşey mi yaptırmak lazım? Şimdiden tşk cevap için![]()
İnşallah benim ki de hepsi de sağ salim çıkarBebişler erkenci olunca böyle oldu sanırım tez vakitte çıkacaklar inşallah
Günaydın
Böyle bir ağrım olmadı hiç
Benim derdim çatı ağrısı özellikle sol kasıktaki delici ağrı.. Doktora söyledim normal magnezyuma devam dedi![]()
günaydın canım, evet ben yaşıyorum o yırtılma hissini hem sağ hem sol tarafta, kaslar bağlar çok fazla geriliyor ondan oluyor bence
Hayır canım Zarar vermez banada yaptılar enfeksiyon kapmasın diye yapıyorlar heraldeBana çok fazla antibiyotik veriyorlar damardan ve ilaç olarak da aldım bir doz, kesede yırtılma ve sızıntı olduğu için herhalde. Bebişe zarar vermez değil mi![]()
Rabbim sağlıkla huzurla yuvanıza dönmeyi nasip etsin inşallah. Ne güzel hisler, bizler de yaşayalım inşallahBu arada gerçekten dünyanın en mükemmel duygusu annelik. Onun kokusuyla gerçekten tüm dünyayı alt edebiliriminşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize
Canım heralde göğüslerine süt doluyor bende doğumdan sonra oldu dediğin gibi ağrılarGünaydınlar, göğüslerde ağrı oluyor hatta yere eğilince daha fazla oluyor bende zaten hassas ama sizde yaşıyor musunuz bu durumları
Amin canım inşallahBu arada gerçekten dünyanın en mükemmel duygusu annelik. Onun kokusuyla gerçekten tüm dünyayı alt edebiliriminşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize
yaa inanılmaz ama bende hiç meme hassasiyeti yok ki çokta büyümelerine rağmenGünaydınlar, göğüslerde ağrı oluyor hatta yere eğilince daha fazla oluyor bende zaten hassas ama sizde yaşıyor musunuz bu durumları