2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bebegim iyi 😌 seninki nasıl iyidir umarım . Ayy o mama çok güzel kilo aldırıyor cidden sende şaşiracaksın anne sütunün icine katılıp veriliyor normal mama gibi degil insallah cabucak kucagina alirsin
Amin inşallah 🥰🥰🥰🥰🤲🤲🤲 iyi çok şükür ama daha minicik inşallah bebeğime yararda hafta sonu verirler 🥰🥰🤲🤲

selam kizlar nasilsiniz dogum yapan arkadaslar saglikla buyutun bebislerinizi bizimde zamaninda saglikla doguralim insallah artik sicaklarin ve agrilarimin verdigi yetkiye dayanarak artik dogsun diye mizirdanmaya basladim 36+3 um ama gercekten artik dayanamiyorum gece uykusu yok surekli bi agri sizi halleri surekli kasilma uyyyy eski hallerimi ozledim yaaa ayy ne dertlendim 😂😂😂saka bi yana p.tesi gunu kontrolum var bebegimin hickiriklarini yukarda hissediyorum ters mi duruyo acaba doner mi acaba 40 haftaya kadar bide sezeryanin korkusu girmesin icime 😂😂😂
Hangisi sizin için sağlıklıysa öyle olsun canım sezaryandan korkma hiç korkulacak bişey değil

Gunaydinn kizlar hatta tunaydin ben kızımın boş odasina girip çıkıyorum 🤣 hayal kuruyorum gelmesi için konuşuyorum ikna edicem yakinda

Eklentiler

• 20230819_142400.webp
    20230819_142400.webp
    15 KB · Görüntüleme: 73
Gunaydinn kizlar hatta tunaydin ben kızımın boş odasina girip çıkıyorum 🤣 hayal kuruyorum gelmesi için konuşuyorum ikna edicem yakinda
sen iki sm açıklıkla ve o Nisan gelmesinden sonra nasıl hala duruyosn zaten anlamak zor 😆😆😆 kaç havtalik oldnuz

ooooo en yasli bebek sende anne karnında durmayı başaran.
bı daa ne zaman cagirdi doktorun
Benimki icerde diş cikaracak sonra doğacak teyzesi 🤣🤣🤣 persembe günü randevu verdi 38+5 olucam 39 u da doldurmuş olarak gidicem 40. Haftayı da bekleyelim derse ben hüngür şakır aglayarak çıkarım 🤣🤣🤣

Benimki icerde diş cikaracak sonra doğacak teyzesi 🤣🤣🤣 persembe günü randevu verdi 38+5 olucam 39 u da doldurmuş olarak gidicem 40. Haftayı da bekleyelim derse ben hüngür şakır aglayarak çıkarım 🤣🤣🤣
Bence sen doktorunu dinleme canım bana kalırsa.
Düzenli yürüyüşünü perine masajini yap illaha da doğum olcak değil benim ilk kızımdan biliyorum en son sezeryna döndü kemiklerim esnmedgi için hiç yürüyüş yapmamstm son zamanlar Esneme hareketleri yapmdm tas gibi kaldım dogm da 6 cm açıklıkla amaliyata giddim

Bence sen doktorunu dinleme canım bana kalırsa.
Düzenli yürüyüşünü perine masajini yap illaha da doğum olcak değil benim ilk kızımdan biliyorum en son sezeryna döndü kemiklerim esnmedgi için hiç yürüyüş yapmamstm son zamanlar Esneme hareketleri yapmdm tas gibi kaldım dogm da 6 cm açıklıkla amaliyata giddim
Iste ondan çok korkuyorum bu zamana kadar düzenli yaptim son haftalarda otur dediği için hareketsiz kaldim yapayim dimi ya zaten bebek doğsa erken doğum değil 🙄🙈 hurma mi da yiyeyim

Oyy ne de güzel olmuş odası canım çok çok güzel.. Bilge de gelecek inşallah annesi bu hafta bekliyoruz kendisini bakalım🤣 ne zamandı kontrolün?

Kızlar merhaba,
37+2 deyiz. Bugün kontrol vardı. 49 cm-2750 kilo.
Göbek çevresi biraz geriden geliyor ve tansiyonumu hafif yüksek buldu. Küçük tansiyon 9 larda seyrediyor. Kan idrar tahlili istedi. Salı gününe kontrole gel dedi. Tansiyon yüksek seyrederse haftaya alırız dedi.
Bir de şaşırtıcı ama bebeğim baş aşağı duruyordu haftalardır bugün terse dönmüş 🤦🏻‍♀️ normal doğum planlarken bi anda sezaryen de sahneye çıktı. Doktor şimdiye kadar sadece bir hastasında görmüş ters dönen bebek. Adam şaşırdı vallahi:)
38+0 görürüz inşallah dualarınızı bekliyorum 🙏🏼🙏🏼

Kızlar merhaba,
37+2 deyiz. Bugün kontrol vardı. 49 cm-2750 kilo.
Göbek çevresi biraz geriden geliyor ve tansiyonumu hafif yüksek buldu. Küçük tansiyon 9 larda seyrediyor. Kan idrar tahlili istedi. Salı gününe kontrole gel dedi. Tansiyon yüksek seyrederse haftaya alırız dedi.
Bir de şaşırtıcı ama bebeğim baş aşağı duruyordu haftalardır bugün terse dönmüş 🤦🏻‍♀️ normal doğum planlarken bi anda sezaryen de sahneye çıktı. Doktor şimdiye kadar sadece bir hastasında görmüş ters dönen bebek. Adam şaşırdı vallahi:)
38+0 görürüz inşallah dualarınızı bekliyorum 🙏🏼🙏🏼
Dur bakalım canım salı olsun süreç belli olur senin de.. bol bol su iç bu süreçte en azından

Kızlar gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum biliyorum ilk kez ben yaşamadım bunu ama yine de içim gidiyor. Oğlumun yoğun bakımda olması onun o hortumlarla olması beni çok üzdü. Bu arada akciğer enfeksiyonundan şüpheleniliyor. Nedeni ne onu da bilmiyoruz
Bebişiniz seviye kaçta yatıyor

Back
X