2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum biliyorum ilk kez ben yaşamadım bunu ama yine de içim gidiyor. Oğlumun yoğun bakımda olması onun o hortumlarla olması beni çok üzdü. Bu arada akciğer enfeksiyonundan şüpheleniliyor. Nedeni ne onu da bilmiyoruz
canım çok çok geçmiş olsun elbette çok zor bir durum üzülmemek elde değil , inşallah bir an önce toparlayacaktır seninde iyi olman lazım ki çıktığında çok güçlü bir şekilde onu karşılayasın Allah korusun sütünü falan da etkilemesin bu durum dualarımız seninle ve oğlunla💙🙏

Kızlar gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum biliyorum ilk kez ben yaşamadım bunu ama yine de içim gidiyor. Oğlumun yoğun bakımda olması onun o hortumlarla olması beni çok üzdü. Bu arada akciğer enfeksiyonundan şüpheleniliyor. Nedeni ne onu da bilmiyoruz
Canım benim enfeksiyon tedavi edilmeyecek bir şey değil bak 28 haftalıklar büyüdü bile moralini yüksel tut dua er bol bol burada hepimizin kalbi seninle. İnşallah sağlıkla en kısa sürede kavuşacaksın bebeğine merak etme

Canım benim kızda da oldu normalde pazartesi alcktim hafif enfeksiyon çıktı 1 hafta daha bizimle dedi doktor antibiyotik tedavisi başlandı bide doğduğunda solunumu iyidi şuan kuvoz içi oksijene geriledi
Sabırlı ol her gün görme hakkın var mı biz her gün gryrz kanguru ve ttt yaptırıyor dktrm Allah razı olsun ondan

Hmmm ebe dediyse doğrudur canım ya , bende kesin mantar vardı zaten , belki benimde ondan olmuştur 😞
Ya işte bilemedik demekki canım benim, olsun hep dua ediyorum sana nolur canını sıkma, hatta aklıma hep burdaki hamişler geldi, dedim ki kendi kendime kızlara kendinizi toparlayın diyordum bende.oyle.yapacağim küvöz e girse bile dedim. Hiç üzülme, herşeyi tamamalamak isterdik bizde o canımı sıktı biraz ama olsun sağlıklı olsunlar hemencecik kucaklarimiz dolsun napalim

Arkadaşlar bu arada benim nerdeyse hamileliğimin başından beri mantar enfeksiyonum var. Her kontrolde fitil kullandım ama yok geçmedi, geçmiyor. Dün gece nerdeyse kötü senaryolardan uyuyamadım 🥺 Doktor da demişti enfeksiyon bazen doğum sonrası bebeğin nefes almasını etkiliyor hemen yoğun bakıma alıyoruz diye. Ama ben hep inşallah öyle bişey olmayacağını düşünmeye çalıştım.

Arkadaşımız 36+0 da 3 kg doğum yapmış mesela (maşallah 🧿) neden kuvöz gerekli görüldü ki, erken doğum da pek sayılmaz.

Bu arada kuvözde bakımlar, gözetim altında olması elbette kötü bişey değil yanlış anlaşılma olmasın. Bizler anneleri olarak ayrı olmak istemiyoruz, hepsi de sağlıkla çıkacaklar annelerinin kucaklarına kavuşacaklar inşallah. Herkese hep dua ediyorum. 🤲🏻👼🏻

Ben kendi açımdan aylardır enfeksiyonla uğraştığımdan korkuyorum açıkçası. Sizlerin bi sefer görülmüş çoğu düzelmiş vs. Hasarı daha fazla mı olur acaba diye düşünmeden edemiyorum.. 😔
Duaların ve güzel dileklerin için çok teşekkür ederiz 🙏🥰 Burda hepimiz kardeş gibiyiz gerçekten o samimiyet ve güzellik hissediliyor.
Tabi enfeksyon veya mantar olmasa daha iyi ama zaten görüyorum ki 37 olmuş gibisin kuzu, sen elinden geleni yapmışsın ilaclarını kullanıp tedavini olmuşsun. Bu durumlara bebişlerin baskı yapmasıda sebep olabiliyormuş. Artiriyormuş yani kolay değil içimizde can taşıyoruz canım. İlaclarıni kullan tedavinr devam et varsa. Allah'a sığınıp sabredeceğiz güzel düşüneceğiz ❤️🤌🫶

İnşallah sağlıkla kısa sürede prensine kavuşursun canım bir an önce iyileşmesini temenni ediyorum. Evet ilk yaşayan değilsin ama sen bunu ilk kez yaşıyosun.. Sana ve diğer kuvözde bebişi olan tüm arkadaşlara döne döne dua ediyorum. Hepimiz bir an evvel bebeklerimizin huysuzluklarını burada çekiştirmeye başlayalım. 😇

Memeler sut doluyor ondan o :)

33+2de dogan yegenim 1 dk dahi kuvozde kalmadi, ablamda surekli mantarla uğraştıgi halde. O arkadaslarin dedigi gibi gelisimle alakali. Icini ferah tut, bu stresin bebise hicbir faydasi yok :)

Ee dogum sonrasi ihtiyacın olan uykuyu vucut depolamak istiyor, yenik dus o uykuya, uyu gitsin :)
Ay kalmamasına çok sevindim canım, darısı bize 🥰🙏

Ya işte bilemedik demekki canım benim, olsun hep dua ediyorum sana nolur canını sıkma, hatta aklıma hep burdaki hamişler geldi, dedim ki kendi kendime kızlara kendinizi toparlayın diyordum bende.oyle.yapacağim küvöz e girse bile dedim. Hiç üzülme, herşeyi tamamalamak isterdik bizde o canımı sıktı biraz ama olsun sağlıklı olsunlar hemencecik kucaklarimiz dolsun napalim
Aynen canım benim inşallah bebeğin küveze girmez girse bile hemen çıkar , inşallah sağ sağlim kavuşalım bebeklerimize hepimiz canımsın sağol 🥰🥰🥰🥰🤲🤲🤲🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Duaların ve güzel dileklerin için çok teşekkür ederiz 🙏🥰 Burda hepimiz kardeş gibiyiz gerçekten o samimiyet ve güzellik hissediliyor.
Tabi enfeksyon veya mantar olmasa daha iyi ama zaten görüyorum ki 37 olmuş gibisin kuzu, sen elinden geleni yapmışsın ilaclarını kullanıp tedavini olmuşsun. Bu durumlara bebişlerin baskı yapmasıda sebep olabiliyormuş. Artiriyormuş yani kolay değil içimizde can taşıyoruz canım. İlaclarıni kullan tedavinr devam et varsa. Allah'a sığınıp sabredeceğiz güzel düşüneceğiz ❤️🤌🫶
Ne demek, destekleriniz için ben teşekkür ediyorum 😍🤩 evet her seferinde fitil kullanmakta beni rahatsız ediyor ama doktorum enfeksiyondansa fitil zararsız dedi. Bakalım inşallah sağlıkla alalım hepimiz kucaklarımıza inşallah 👼🏻🫶🏻🤲🏻 🤍

Back
X