2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım şöyle benim enfeksiyonum vardı idrarda hamileliğimde ama ben önemsemiyordum açıkçası. Bugün doktoruma bebeğe enfeksiyon nasıl geçti diye sorduğumda sende varmış dedi. Şok oldum. Bu enfeksiyonun bebeğime zarar vereceğini bilmiyordum gerçekten kendime çok kızgınım. Belki gerçekten olacağı vardı nedeni bu değildi ama benm yine de önemsemem gerekiyordu bunu. Lütfen siz siz olun özellikle son haftalarda önemseyin lütfen. Bebeği etkilemez diye düşünüyoruz ama inanın her şeyimiz bebeği etkiliyormuş
İyi de canım doktor bunu fark edip ilaç vs vermedi mi? Verdi de sen mi içmedin? Çünkü doktorlar vermeyince biz de önemsemiyoruz ki önemli bişi olsa doktor verirdi diyoruz

Ya benim bebek kazı yapıyor aşağılarda 🤣🤣 kıpır kıpır napıyor anlamadım kasık bölümü mahvoldu🤣🤣
Aşağı doğru ilerlemiştir benimkinin suratı gözükmüyordu perşembe günü sadece çenesi ve ağzı gözüküyordu o kadar derine inmiş 🤣

Kızlar bende unutkanlık had safhada bebişin emziğini koydum bugün kaynatmaya geçtim salona telefon elimde Allah tan ki uyumadım nerdeyse zehirleniyordum su bitmiş emzik erimiş gitmiş duman kokusundan öksürük başladı ayaklarım şiş ve acısindan zor hareket ediyorum zaten mutfağa zor attım göz gözü görmüyor klima çalışıyor diye her yer kapalıydı pencereye koştum hemen her yeri açtım ama verilmiş sadakam varmış zor bir gündü 😔😔😔
Yaa çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun.. Bende de unutkanlık var o kadar vitamin alıyoruz eksik mi oluyor anlamadım neden böyle oluyoruz acaba 🤔

Kızlar bende unutkanlık had safhada bebişin emziğini koydum bugün kaynatmaya geçtim salona telefon elimde Allah tan ki uyumadım nerdeyse zehirleniyordum su bitmiş emzik erimiş gitmiş duman kokusundan öksürük başladı ayaklarım şiş ve acısindan zor hareket ediyorum zaten mutfağa zor attım göz gözü görmüyor klima çalışıyor diye her yer kapalıydı pencereye koştum hemen her yeri açtım ama verilmiş sadakam varmış zor bir gündü 😔😔😔
Ayy geçmiş olsun ya verilmiş sadakanız varmış valla dikkatli olmak lazım hepimizde unutkanlıklar var valla :(

Çok geçmiş olsunn unutkanlık çok normal, ocağa bir şey koyduğunda alarm kur telefonuna fln istersen

Selam kızlar çok fazla okuyup yazamıyorum ama arada güncelleme atıyorum buraya :) küçük Bi çanta hazırladım ama bez vs için hiç yer kalmadı o yüzden büyük Bi valize geçtim bez ıslak mendil süt sağma makinesi biberon emzik vs onlarıda eklicem. İki takım pijama ve çamaşır, lohusa pedi, göğüs pedi, çorap, tarak dönüşte giyinmek için kıyafet falan koymayı düşünüyorum. Kızımda ne götürdüm hiç hatırlamıyorum kızım küvözdeydi zaten hiç kıyafet giyemedi maalesef orada. İnşaAllah bu sefer sıkıntısız bir doğum olur bebekte bende sağ salim odamıza geliriz sonra evimize İnşaAllah 🤲

Yarın da aynı bu motivasyonla devam ediyorum🥰
Canım ilk 4 ay kusma olayları çok oluyor odanı her zaman bebeği görecek düzeyde aydınlık olmasını sağlar. İlk 40 gün de beslenme takibi için saat al . Kızım da sarılık olmuştu ben alarm kırarak emzirdim hep iki sorduğun da baya ihtiyaç listesinin başında

Kizlar dogdu benim bebis. 37+3 te. 49 cm 3020 gr. Spinal uyusmali sezeryan oldum. Gazimi falan cikaramadim dunden beri o yuzden agrilarim hat safada. Ama spinalden korkanlar icin soyleyeyim bende panik atak ust duzey tir tir tireyerek girdim doguma ama sigir aci sifir his. Ikinci dogumum ve ilki genel anesteziydi, Sezeryan olacaklara tavsiyem kesinlikle spinal 😘

Kizlar dogdu benim bebis. 37+3 te. 49 cm 3020 gr. Spinal uyusmali sezeryan oldum. Gazimi falan cikaramadim dunden beri o yuzden agrilarim hat safada. Ama spinalden korkanlar icin soyleyeyim bende panik atak ust duzey tir tir tireyerek girdim doguma ama sigir aci sifir his. Ikinci dogumum ve ilki genel anesteziydi, Sezeryan olacaklara tavsiyem kesinlikle spinal 😘
Tebrikler, hayırlı olsun 💖😍 bebek de iyidir umarım 💐

Gözünüz aydın, sağlıklı, mutlu büyütün 🙏❤️ umarım sıkıntınız da geçer bir an önce

Canım ilk 4 ay kusma olayları çok oluyor odanı her zaman bebeği görecek düzeyde aydınlık olmasını sağlar. İlk 40 gün de beslenme takibi için saat al . Kızım da sarılık olmuştu ben alarm kırarak emzirdim hep iki sorduğun da baya ihtiyaç listesinin başında
Ayy teşekkür ederim bilgi için 🙏 doğru düşünmüşüm demek ki kendi kendime ne lqzım olur diye düşünürken bunlar gelmişti aklıma. Çok teşekkürler

Back
X