- 5 Ekim 2022
- 5.360
- 10.070
- 178
Yarın da aynı bu motivasyonla devam ediyorumBasla kuzu
Simdi onlar düşünsün güç bende artik![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın da aynı bu motivasyonla devam ediyorumBasla kuzu
Simdi onlar düşünsün güç bende artik![]()
Sezaryen olursa Eylül ilk 15 i içinde olur gibi normali beklersem Allah KerimŞuan Eylül ilk haftası gözükenler başladı ya sende bi 10 15 gün geri çek tahmini doğum tarihinden peşimizden doğurursun![]()
İyi de canım doktor bunu fark edip ilaç vs vermedi mi? Verdi de sen mi içmedin? Çünkü doktorlar vermeyince biz de önemsemiyoruz ki önemli bişi olsa doktor verirdi diyoruzCanım şöyle benim enfeksiyonum vardı idrarda hamileliğimde ama ben önemsemiyordum açıkçası. Bugün doktoruma bebeğe enfeksiyon nasıl geçti diye sorduğumda sende varmış dedi. Şok oldum. Bu enfeksiyonun bebeğime zarar vereceğini bilmiyordum gerçekten kendime çok kızgınım. Belki gerçekten olacağı vardı nedeni bu değildi ama benm yine de önemsemem gerekiyordu bunu. Lütfen siz siz olun özellikle son haftalarda önemseyin lütfen. Bebeği etkilemez diye düşünüyoruz ama inanın her şeyimiz bebeği etkiliyormuş
Doktorun bundan haberi yoktu ki. Doğumdan sonra anladı o daİyi de canım doktor bunu fark edip ilaç vs vermedi mi? Verdi de sen mi içmedin? Çünkü doktorlar vermeyince biz de önemsemiyoruz ki önemli bişi olsa doktor verirdi diyoruz
Aşağı doğru ilerlemiştir benimkinin suratı gözükmüyordu perşembe günü sadece çenesi ve ağzı gözüküyordu o kadar derine inmişYa benim bebek kazı yapıyor aşağılardakıpır kıpır napıyor anlamadım kasık bölümü mahvoldu
![]()
Qhaha bende yarın sabah göreceğim inşallah bakalım ne pozisyonlarda yayamaz kızım:)Aşağı doğru ilerlemiştir benimkinin suratı gözükmüyordu perşembe günü sadece çenesi ve ağzı gözüküyordu o kadar derine inmiş![]()
Yaa çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun.. Bende de unutkanlık var o kadar vitamin alıyoruz eksik mi oluyor anlamadım neden böyle oluyoruz acabaKızlar bende unutkanlık had safhada bebişin emziğini koydum bugün kaynatmaya geçtim salona telefon elimde Allah tan ki uyumadım nerdeyse zehirleniyordum su bitmiş emzik erimiş gitmiş duman kokusundan öksürük başladı ayaklarım şiş ve acısindan zor hareket ediyorum zaten mutfağa zor attım göz gözü görmüyor klima çalışıyor diye her yer kapalıydı pencereye koştum hemen her yeri açtım ama verilmiş sadakam varmış zor bir gündü![]()
Ayy geçmiş olsun ya verilmiş sadakanız varmış valla dikkatli olmak lazım hepimizde unutkanlıklar var vallaKızlar bende unutkanlık had safhada bebişin emziğini koydum bugün kaynatmaya geçtim salona telefon elimde Allah tan ki uyumadım nerdeyse zehirleniyordum su bitmiş emzik erimiş gitmiş duman kokusundan öksürük başladı ayaklarım şiş ve acısindan zor hareket ediyorum zaten mutfağa zor attım göz gözü görmüyor klima çalışıyor diye her yer kapalıydı pencereye koştum hemen her yeri açtım ama verilmiş sadakam varmış zor bir gündü![]()
Benimkide hala yukarlara tırmanmaya çalışıyorYa benim bebek kazı yapıyor aşağılardakıpır kıpır napıyor anlamadım kasık bölümü mahvoldu
![]()
Çok geçmiş olsunn unutkanlık çok normal, ocağa bir şey koyduğunda alarm kur telefonuna fln istersenKızlar bende unutkanlık had safhada bebişin emziğini koydum bugün kaynatmaya geçtim salona telefon elimde Allah tan ki uyumadım nerdeyse zehirleniyordum su bitmiş emzik erimiş gitmiş duman kokusundan öksürük başladı ayaklarım şiş ve acısindan zor hareket ediyorum zaten mutfağa zor attım göz gözü görmüyor klima çalışıyor diye her yer kapalıydı pencereye koştum hemen her yeri açtım ama verilmiş sadakam varmış zor bir gündü![]()
Ben bi iki haftaya başlarım diye düşünüyorum da her gün mü sürmek gerekiyor acaba.Kızlar meme ucu kremine başladınız mı lansinoh kremine
Canım ilk 4 ay kusma olayları çok oluyor odanı her zaman bebeği görecek düzeyde aydınlık olmasını sağlar. İlk 40 gün de beslenme takibi için saat al . Kızım da sarılık olmuştu ben alarm kırarak emzirdim hep iki sorduğun da baya ihtiyaç listesinin başındaYarın da aynı bu motivasyonla devam ediyorum![]()
Hergün bir kere sürülüyor diye biliyorum kuzum yarın bende başlimBen bi iki haftaya başlarım diye düşünüyorum da her gün mü sürmek gerekiyor acaba.
Sağ göğüs ucumda minik beyaz sivilcemsi bir şey çıktı o neden acaba, acımıyor da![]()
Tebrikler, hayırlı olsunKizlar dogdu benim bebis. 37+3 te. 49 cm 3020 gr. Spinal uyusmali sezeryan oldum. Gazimi falan cikaramadim dunden beri o yuzden agrilarim hat safada. Ama spinalden korkanlar icin soyleyeyim bende panik atak ust duzey tir tir tireyerek girdim doguma ama sigir aci sifir his. Ikinci dogumum ve ilki genel anesteziydi, Sezeryan olacaklara tavsiyem kesinlikle spinal![]()
Gözünüz aydın, sağlıklı, mutlu büyütünKizlar dogdu benim bebis. 37+3 te. 49 cm 3020 gr. Spinal uyusmali sezeryan oldum. Gazimi falan cikaramadim dunden beri o yuzden agrilarim hat safada. Ama spinalden korkanlar icin soyleyeyim bende panik atak ust duzey tir tir tireyerek girdim doguma ama sigir aci sifir his. Ikinci dogumum ve ilki genel anesteziydi, Sezeryan olacaklara tavsiyem kesinlikle spinal![]()
Ayy teşekkür ederim bilgi içinCanım ilk 4 ay kusma olayları çok oluyor odanı her zaman bebeği görecek düzeyde aydınlık olmasını sağlar. İlk 40 gün de beslenme takibi için saat al . Kızım da sarılık olmuştu ben alarm kırarak emzirdim hep iki sorduğun da baya ihtiyaç listesinin başında