2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
G gulbos canım ben de henüz doğurmayanlardanım yalnız değilsin 🤭🙋🏻‍♀️ salıya gün aldık en fazla o güne kadar bekleyelim dedik.

Kızlar gece peçeteye silince gelen pembe lekelenme oldu bu nişan değildir herhalde değil mi? Sabah baktım devam etmemiş sancı falan da olmadı.
Canım bence nişan olabilir o, benim daha nişanım gelmedi ama doktor aynı senin anlattığın gibi tarif etti 🫶 hayırlısı ile kavuşuruz inşallah. Bende salı gününü bekliyorum 🙏

Ay herkes mi doğurdu ya 🥹 bekleyen anne adayları nerelerdesiniz
40+2den selamlar hala doğurmadım 🙋🏻‍♀️ 26 Eylül yani yarından sonra doğum günüm bir umut belki aynı güne denk gelir doğumum🤩 zaten olmazsa cumaya kadar beklenecek suni sancı vericekler

Canım bence nişan olabilir o, benim daha nişanım gelmedi ama doktor aynı senin anlattığın gibi tarif etti 🫶 hayırlısı ile kavuşuruz inşallah. Bende salı gününü bekliyorum 🙏
Aa öyle mi ki acaba ben daha kıvamlı bir akıntı beklemiştim. Amin inşallah sağlıcakla doğsunlar da 🙏🏻
DusunceBulutu DusunceBulutu da salıyı bekliyor.
Mikyy38 Mikyy38 size gün verdiler mi 😊
3-5 kişi kaldık resmen diğer bekleyen arkadaşlar da doğum yaptı sanırım 😍

Canım benim hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün güzel günler de insalah pes etmeden emzir gelecek sutun hemen gelmeyebilir gayet normal sezeryan olduğu için ben eve gidip duş alınca gelmişti
Amin canım benim saolsın Bugün taburcuyuz akşam duş alınca gelir inşallah bakalım gelene kdr devam pes etmek yok

Gecen gun esim buyugu hastaneye goturdugunde serum fizyolojikten oturu ortakulak iltihabi olmus bir bebe getirmisler. Tabi erkek olarak merak edip doktora sormamis. Neden olmus, nasil olmus diye... erkolar neden boyle acaba?

Cerrahiye gidiyoruz tamamdir. Ben Ankara'dayim bu arada, 35 gunluk olduk bir de :)

Mama verdiginizde 3 saatte bir de olabilir.

Hah nihayet 4 saate cikabilecegiz dedim, ama buna da Ilay izin vermiyor ki, 1.5 saate dusurdu sipa cocuk. Jajsjsj :halay: :emir_bebek:

O yasakli listesinde alvita var mi ben bulamadim, senelerdir 5ml siseli alvita kullaniyorum ben?

Gidebilir, hepimiz birseyler yasadik mesela benim kizimin kilosu onden giderken, boyu haftasiyla uyumluydu.

Bazi arkadaslarin gobek cevresi onden giderken bas cevresi uyumluydu.

Olmayacak seyler degil bunlar rahat olun.

11.hafta ikili testte birseyler demedilerse, doktorunuz bu onden gidislere kotu demiyorsa kafaniza takmayin.

Emin olun doktorlar, bebeklerle ilgili asla risk almaz ne varsa pat pat soylerler, size olmasa da esinize mutlaka soylerler.
Ben de mama olunca 3 bekliyorum :) hatta sütle de 2 de uyanmazsa 3 e kadar bekleyin diyorum ben uyurken. O da gecede bir kere oluyor:)

Size sormak istedim benimde suyum fazla açlık tokluk takıp ediliyor sıvıyı artırıyormus seker. dogum yaptınız sanırım bir sıkıntı varmı karnım gergin biraz ilaç basladık
Zamanında dogum yaptınız mı gözünüz aydın.
Doğum yaptım canım vaktinde. Bı sıkıntı olmadı.Suyum hep üst sınırda devam etti son haftaga kadar.

Bu videoda da 1 aydan sonra 4 saat diyor canım. Şimdi izliyordum da aynı konuya denk gelince atayım dedim

Hee bu adamın videolarını da çok severim :)) doğrudur valla bende biliyorum ki sarılık belasından kurtulduk sayılır çokta uykusundan etmeye gerek olduğunu düşünmüyorum bende😊

Evet benimde hep sancım vardı. Şekeri tamamen kestim tatlı tuzlu yemedim. Ve son haftalarda full dinlenmeye çalıştım kaçıncı haftadasiniz .
28 su an. Sancı cıktı nst de 1 hafta hastanede kaldım evdeyim şimdi. Var agrı bıraz, diyet verdiler basladım bakalım.

Aa öyle mi ki acaba ben daha kıvamlı bir akıntı beklemiştim. Amin inşallah sağlıcakla doğsunlar da 🙏🏻
DusunceBulutu DusunceBulutu da salıyı bekliyor.
Mikyy38 Mikyy38 size gün verdiler mi 😊
3-5 kişi kaldık resmen diğer bekleyen arkadaşlar da doğum yaptı sanırım 😍
Yok gün vermedi ama 41 olunca yatış yapıp suni sancı vericez dedi doktorum bende cuma günü 41+0 oluyorum salı günü kontrolüm var o gün birşey der artık

Back
X