- 3 Haziran 2023
- 309
- 321
- 33
- 32
Benimki 60 aliyoBebekler hızlı nefes alıp verir, ben saglikciyim merak etmeyin 25 az gayet bir bebek için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki 60 aliyoBebekler hızlı nefes alıp verir, ben saglikciyim merak etmeyin 25 az gayet bir bebek için
Hatta bazen 2-3 saniye ara veriyor, bazen saniyede 2 kere alıp veriyor yani düzensiz.Sağol canm az da olsa içm rahatladı şuan
Evet evet aynen öyle çok korktum ya zaten kuveste kaldı yine alirlar diye korktum cnmHatta bazen 2-3 saniye ara veriyor, bazen saniyede 2 kere alıp veriyor yani düzensiz.
Korkma ya bişey yoktur bazen benimkide çok hızlı üst üste alıyo bazende sakin sitres yapmaÇanm Allah senden razı olsun. Benim ki dakikda 60 aliyo internetten baktım. 25 den fazla almasi sıkıntıymis benimki premature zaten. O yüzden burda ki ortalaması öğrenmek istedim kuzum eşim yok 1 hafta haftaya kontrolünmuz var beki daha erken giderim
Bende burdayımAy herkes mi doğurdu yabekleyen anne adayları nerelerdesiniz
Sol göğsüm emdikçe acısı azalıyor ama sağ emzirme bitene kadar dişimi sıkıyorum . Pompa ile boşaltma yaptıim rahatladı bira mastik mi bu acaba anlamadım ki .al benden de o kadar bi de benimki meme ucumla oyun oynuyor sanki bile bile ısırıyor o an çığlığı basmamamk için zor tutuyorum kendimi, emiyor bırakmıyor sadece ucunu ağzına alıp tadına bakıyor bi değişik hallere girdi, ama emzirmeye devam ediyor ilk emmeye başladığında çok canım acıyor ama sonra hafifliyor acısı , dayanabilirsen dayanmanı tavsiye ederim![]()
Şuan sadece kuruluk var canım yara yok onada iyi gelir miCanım hemen garmestan krem al eczaneden yaraların hemen geçeçek.
Tahin yağında iyi geliyor canımŞuan sadece kuruluk var canım yara yok onada iyi gelir mi
Hakiki zeytinyağı ve lansinos krem kullaniyorum ama yetersiz gibi
Kuruluktan sonra yara başlar sen şimdiden kremi kullanırsan yarayı önlersin yara çok daha fazla acıtıyor. Emzirmeden önce meme ucunu silmen lazım ama.Şuan sadece kuruluk var canım yara yok onada iyi gelir mi
Hakiki zeytinyağı ve lansinos krem kullaniyorum ama yetersiz gibi
mastit olsan meme ucundan ziyade memen ağrır şişer kızarır hatta ateşin çıkar halsizlik vs olur, benimde sağ meme ucu çok fena şimdi baktım da yara oldu olacak, çünkü benim sıpa bile isteye meme ucunu tutuyor sımsıkı, ağzından alana kadar canım çıkıyor.Sol göğsüm emdikçe acısı azalıyor ama sağ emzirme bitene kadar dişimi sıkıyorum . Pompa ile boşaltma yaptıim rahatladı bira mastik mi bu acaba anlamadım ki .
Emzirme saati geldikçe eyvah der oldum
Uyuyunca sayarım benimki 2 3 saat uyanık kalıyor. Sorun mu var?Lütfen cevap verin çok zor değil ki saymskuyurken olması önemli kızlar
Canım hızlı sıkmak iyi değilmiş burun kanatlarına doğru damlat demişti dr bana kızımda genzine kaçma ihtimali azalıyor2 ml damlatıyorum , damlatma da değil hızlıca sıkıyorum tıkanıklık çözülsün diye
Ne zaman geçer ki acaba bu meme uçlarından bende muzdaribimmastit olsan meme ucundan ziyade memen ağrır şişer kızarır hatta ateşin çıkar halsizlik vs olur, benimde sağ meme ucu çok fena şimdi baktım da yara oldu olacak, çünkü benim sıpa bile isteye meme ucunu tutuyor sımsıkı, ağzından alana kadar canım çıkıyor.![]()
Canım merhem al sür bende aynı senin gibiydim fito krem iyi geldi emzirme den önce yıka iyice şuan hala var ama ilk günlerdeki gibi değilKızlar
Emzirmede çok zorlanmaya başladım sütüm var ama bebisi emzirirken çok canım acımaya başladı emzirmek istemeyecegim neredeyse . Uçları çok kuruyor sanırım yara olacak daha olmadı ama . Bebiş çok canımı acıtıyor .hastane de 2 kere sagim yaptım döktüm elektrikli pompa ile göğüsler şişti . Evde kendinin manuel pompa var ama beceremiyorum pek onunla kalan sütü sağıp gosusleri boşaltmayı . ne yapacağım ben![]()
40 ila 60 arası normalmiş yenidoğan için sizinki kaç alıyo? İlk 20 gün akciğerleri açılmaya başlarmış o yüzden nefes almayı tam bilmedikleri için hızlı hızlı nefes alırmış bende korktum ilk zamanlarda saydım vallaKızlarım benim için çok önemli lütfen görmezden gelmeyin.
Bebeğinizn 1 dakikada aldığı nefes sayısı kaç özellikle uyurken. Yani 60 saniye de kaç kere nefes alio lütfen 1 dakkinizi ayirir misinz bizim için![]()
Senin kaç çıkıyordu çnm40 ila 60 arası normalmiş yenidoğan için sizinki kaç alıyo? İlk 20 gün akciğerleri açılmaya başlarmış o yüzden nefes almayı tam bilmedikleri için hızlı hızlı nefes alırmış bende korktum ilk zamanlarda saydım valla![]()
Kuru dutu denemedim denerim geri kalan herşey yapıyorum , bütün çaylardan içiyorum , bira mayası aldım onura içiyordum , etki etti ama galiba bebekte gaz yaptı bıraktım , bilmiyorum artık inşallah sütün devami gelirBenimde yara yok ama epey aciyor biri baya sert oldu pompa ile bosaltik rahatladım geri süt doluyor şükür .
Rezene çayı ve bastık damla kullanabilirsin süt srttirmak için canım bide kuru dut
En son 60 saydm cnm 50 60 arası degisio senin ki kaçtı saydignda40 ila 60 arası normalmiş yenidoğan için sizinki kaç alıyo? İlk 20 gün akciğerleri açılmaya başlarmış o yüzden nefes almayı tam bilmedikleri için hızlı hızlı nefes alırmış bende korktum ilk zamanlarda saydım valla![]()
Az önce aynısını yaşadım:) bir dahakine uykuya dalınca gitçem![]()
yoo yoo bende çok yeniyim bende çok acemiyimayy cidden 1 ay olmuş zaman çok çabuk geçiyor
1 ayı dolunca yavaştan bebeğin rutinleri oluştu mesela sabah 4 gibi hep uyandırırım ben emzirmek için ondan sonra öldür Allah uyumaz
gece 12 ile 3 arası 2 defa kakasını yapıyor sonra bi bakmışım saat 9 olmuş tekrar emzirip altını değişp hoop teyzoşa devrediyorum 2 saat kesintisiz uyuyorum
aynını akşam 9 10 gibi de yapıyorum günde 2 defa kesintisiz uyumuşum oluyorum ama salı günü kardeşim de gidecek eşim çalışıyor kalıcaz oğlumla baş başa bakalım bizi ne maceralar bekliyor, hala memeden ayrılıp yatağına yatırınca uyanıyor bi fasıl da yatakta pış pışlayıp uyutmaya çalışıyorum tabi emzik desteğini de alarak öbür türlüsü cidden çok zor , karın üstü egzersizleri yaptırıyorum boynunu kaldırıp diğer tarafa çok rahat alabilir tabi hala tam olarak tutmada iyi değil, onun dışında zeka kartlarıyla egzersiz yapıyoruz nesneleri takip etmeye başladı , bazı kartları bi güzel inceliyor bazılarında çığlığı basıyor
dışarı konusunda ise bizimki ana kucağını hiç sevmiyor her çıktığımızda eve gelene kadar ağlıyordu ki hastane dışında hiç çıkmadık, ben her gün çıkarıp yarım saat gezdirmek istiyorum ama eşim olacak şahıs ( çok kızıyorum ona bu konuda ) aşırı pimpirikli çıkarmak istemiyor, mikroplara karşı direnç kazanır bağışıklığı güçlenir diyorum o tam tersini düşünüyor bu konuda anlaşamadık maalesef, ve sanırım 3 ay dolana kadar tam olarak anne bebek rutini oluşmayacak her gün yeni bişeyler öğrenmeye devam
![]()