- 29 Nisan 2021
- 4.974
- 7.547
- 108
Sütünün yetmediğini düşünen anneler için iyi fikir gibi?
valla çok güzel fikirmiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sütünün yetmediğini düşünen anneler için iyi fikir gibi?
bende aynı durumdayım salı günü kardeşim gitti eşim çalışıyor kaldık bebeyle baş başa, en büyük sıkıntın uykusuzluk olacak onu da eşin gelince devret uyursun onun dışında her türlü bakımını yaparsın hiç korkulacak bişey yok, unutma ona senden iyi kimse bakamaz ve ne istediğini anlayamazAkşam bu saatlerde yine kendimi kötü hissediyorum kızlar
Bebeğim çok güzel kilo alıyordu 15. Günde doğum kilosunun üzerine 600 Gr almisti, doktorumuz mamayı kes dedi ben de en azından günde 1 kere 30 CC veriyordum ama iki gündür asla ama asla doymuyor habire parmaklarını emiyor. Bu gece mesela saatte bir uyandı ve ben hep emzirdim artık göğsümde süt kalmadı mama veriyorum. Hatta 60 CC veriyorum anca doyuyor. Günde bire dusurmusken bunu yapmak biraz üzdü beni, bebek emdikten sonra sagiyorum 35 CC süt çıkıyor acaba diyorum, bebek ne kadar süt emebiliyor aklımda sorular sorular..
Onun dışında yarın annem gidiyor, eşim de işe gidiyor, tek yapabilecek miyim bilmiyorum. Şimdi gece ben bakıyordum sabaha karşı anneme verip uyuyordum cesaretim hiç yok özgüvenim yerlerde bebek bakımı konusunda. Bebek uyanıyor, emziriyorum altına bakıyorum, iki öpüp koklayıp uyutmaya geçiyorum aglamaya başlıyor elim ayağıma dolaşıyor nasıl uyutucam ne yapicam diye düşünüp duruyorum emzik de almıyor. Gece daha kolay emzirip dalmaya yakın yatağında pis pis yapıp uyuyor o da en fazla 50-60 dk. Bugün 20. Gün ve ben kendimi yetersiz mutsuz hissediyorum evde akşam eşim gelene kadar bebekle ne yapacağım![]()
takip ettiğim bi dr her emzirme öncesi yapın dedi, bi zararı yok zaten, bende her emzirme öncesi olmasa da her gün yapıyorumBen yatar pozisyonda yapıyorum kafası yabken sıkınca hemen çeviriyorum sırtına vuruyorum .sonrasında otribebe aspiratör ile çekiyorum içini .doktorum sakinken yatar pozisyonda yapabilirsin dedi .bende şeyi merak ediyorum bunu hergun mu yapmamız lazım
yalnız mısın? yanında kimse var mı ?
Ben çok bencil ve keyifçi bir insandım. Canım isterse yapar istemezse yapmazdım ilk defa mecburiyetlerim var be hayatta ilk doğum yaptığımda gerek var mıydı diye düşündüm çok zorlandım inanın. Ama şimdi gün geçtikçe o evlat sevgisini anlıyorum yaptığım her şeyi mecburen değil seve seve yapıyorum. Bana bakıyor tanıyor beni gülüyor büyüdükçe daha güzel olucak biliyorum farkındayım siz de emin olunDaha iyi hissetcekmiyiz ya büyüdükçe bugn tam 3 hafta oldu ve ben hala alışamadım gün geçtikçe iyiye gitceğime daha bunalmış hissediyorum umarım hormonal ve lohusalıktandır![]()
Benimki bir buçuk aylık oldu kafası yumuşaktır daha bıngıldağı. Biraz daha bekleyinYaaa bende toka takmak istiyorum ama zarar verirmiyim diye korkuyorum 28 günlük![]()
Sudokrem kullanıyorum ben temiz içerikli değil diyorlar ama hiç pişik olmadı çok sık altını değiştiriyorum bez olarak sleepy kullanıyorum belki bezi değiştirebilirsiniz.Kızlar bebeği pişik olan var mı ?
Her bez sonrası pişik kremi kullansam da pişik oldu
Ben emzirdikten sonra vereyim diye tek kullanımlıklardan almıştım ondan sıkıyorum tazyikli vermek doğru değil bence zaten yumuşuyor elimde bır iki kere sıkıyorum burnunu sonra çengelli iğneyle alıyorum. Ağlıyor benimki de zaten veriyorum memeyi susuyor.Şırıngayla mı daha kolay bu tek kullanımlarla mı sıkmak daha kolay? Tek kullanımlıkla sıktım zor sıkılıyor fış diye gitmiyor ama. Ben mi yapamadım. Eli kolu durmuyor zaten bebenin
Özel mesajla attım fotosunuYaa toka tutuyor mu saçları? Ben de çok istiyorum yaa
Bizimki de açık bir sorun olmaz herhalde TV izleyecek durum da değiller ki daha çok küçüklerKızlar evde bebişlerin yanında tv açııyor musunuz?? Bizim nerdeyse 24 saat açık![]()
Çok normal hissettikleriniz. Ben de iki düşük yaşadım hala acıları içimde bu özlediğimiz istediğimiz çok beklediğimiz bir bebekti.İlk evet ve tüp bebekle uğraşarak çabalayarak elde ettiğim bir şey çık şükür ama şuan böyle düşünmek bile tuhaf geliyo
Ben hiç böyle olcağını düşünmemiştim ya şuan hormonal hislerlemi zamanla değişckmi nolcak bilemiyorum ama aşırı bunalmış ve kötü hissediyorum sanki bir fırsat verseler arkama bakmadan kaçıp gitcek gibiyim ki 3 hafta oldu artık daha alışmış olmam gerekiyo ama tam tersi ben günden güne tükenmiş gibi oluyorum
Hamileyken bu günleri böyle hayal etmemiştim buda beni üzüyo çok herkes geçiyo bi şekilde diyo ama şuan geçmiyo gbi ya![]()
Pırasa gaz yapıyormuydu kiYa lanet olsun pırasa yedim yemez olaydım bende gaz gaz gaz bebede öle mafettim ikimizide yaa. Kimyonlu çay may yapıyorum ama nafile geçmiş olsun artık
5dk nedir cnm ya hemen nasıl doyuyor ki ben bir saat memede tutuyorum birde mama yapiyorum sütüm az galiba benim bence balgam tikiyordur onu süt fazla değilKızlar moralim bozuk biraz
Bebeğim Son on gündür nerdeyse günde bir kez fışkırır tarzda kusuyor balgamı da var biliyorum günlük burun temizliğini de yapıyorum neden kusuyor fışkırır tarzda bilmiyorum
Emdiği sütmü fazla geliyor desem en fazla 5 dk memede kalıyor
İnanın moralim çok bozuldu kusunca tıkanıp nefes alamıyo aklım çıkıyor o nefes alana kadar baya korkuyorum
Sizde varmı böyle bir durum ?
Benim anne yanı ayarlanabiliyor başı yukarıda tutuyordum evde reflü yatağı gibi. şimdi kv deyim. O da yaptırmış yastık ve yatak elyaftan ama koymuyorum başının altına bir kişi bile önermiyor. Bir iki kere yatırmıştı anne ben bir yok edeyim o yastığı dedim anladı daha da koymadıKızlar bebeklerinize yastık kullanıyormusunuz. Uzmanlar önermiyor ama annem ve kv yastiksiz olmaz diyorlar. Besiklerinizin içi nasıl bebeleri nasıl yatırıyorsunuz
Kaç günlük?Arkadaşlar bebeğiniz max kaç saat uyuyor, yani çok zor uyandırdığınız oldu mu? Bugün en son 20:30 ta emdi ve uyudu saat 23:00 den beri uyandırmaya çalışıyoruz. Yok uyanmıyor, ilk hafta dışında hiç böyle olmamıştı. Bi ara uyandırdık 5 dk emdi ve geri daldı. Altını mı değiştirmedim, neler yaptım. Çok endişeliyim bişeyi yoktur di mi? Uyumasına izin versem gönlüm razı değil saatlerdir aç. Ama 5 dk emdi en azından midesine birazcık süt gitti. Napabilirim bu durumlarda![]()