2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
kibrisss kibrisss kuzum elma yağı kullanmanı tavsiye ederim. Annemler bize de kullanmış ben halen karnım ağrıyınca kullanıyorum. Bebeklerde ayak altına biraz sürüp çorap giydirince rahatlıyorlar. Kıbrısta bulabilirsen eğer denemeni tavsiye ediyorum. Aslında ada çayı yağı ama ismi elma yağı olarak geçiyor. Bende kızıma gaz sancısı olmamasına rağmen gün aşırı uyguluyorum. Kendim de biraz parmağımda kalanı yalıyorum. Çok şükür bu güne kadar gaz sancımız olmadı.

Eki Görüntüle 3311055 Gunaydinn, kızlar ben yapmam dedigim şeyleri bir bir yapıyorum, ayakta sallamam dedim salladım, sesli ortamda uyutucam dedim, çit çıkarmadım, yatarak emzirmicem dedim, artık bu gece yıldım, yatarak baya baya emzirdim ama tabi uyuyamadım uzerine cullanirim bir şey olur diye. En sonunda aramıza girmis şekilde yarım saat mışıl mışıl uyudu bu şekilde. Bakalım daha nelere yapmam diyip yapacağım 🫣😄
Pijamaları çok tatlı 🥰🥰🥰

6.haftada mı ağlamalar pik yapıyormuş 😭 2 gündür hem kendini hemde bizi perişan etti yaa, altı temiz kaka yapıyor çiş yapıyor karnı tok ama ağlamalar kesilmiyor 😒

Bazı atak haftaları oluyo o zmnlar daha huysuz oluyolarmış ama ztn şuan huysuz değillermi ya ne zaman sakinlicekler 😞 dün gece kesintisiz ağlamalar bizdede vardı allahtan gün içi yorulduda gece uyudu şimdi yine slingle dolanıyoruz evde 🤷‍♀️ sanırım ufaktan kabullendim ben 💆‍♀️
6.haftada mı ağlamalar pik yapıyormuş 😭 2 gündür hem kendini hemde bizi perişan etti yaa, altı temiz kaka yapıyor çiş yapıyor karnı tok ama ağlamalar kesilmiyor 😒

Eklentiler

• IMG_3698.webp
    IMG_3698.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 79
Bizimki 22 günlük durum bu :KK43:
Sizin yaramaz erken baslamis :)

Simdi birkac baslik ve okumadan sonra bir cozum onerisiyle gelmis bulunuyorum.

Bebegi sebepsiz uyumayan analar toplasin...

5 hafta ve uzeri anneler size sesleniyorum,

Sanirim sorun "uyaran fazlaligi"

Bebeginizin (pinkymel sende biraz erken sorun farkli olabilir) algilari bazen bir gecede birden bire, bazen bir haftada yavas yavas aciliyor, haliyle cevreye karsi farkindaligi cogaliyor, e biliyorsunuz gozlerinin keskin gorusu ve gorus mesafesi de artiyor yavasca.

Bu sebeplerle dikkati dagilan bebiskonuz uyumuyor, cunku dunyayi kesfediyor.

Cozum, uyaranlari azaltmak

Bebeginizle bir yataga uzanıp emzirin, memede uyuyakalsin siz kalkinca yerini degistirmeden guvenlik onlemlerinizi ayarlayin ve birakin.
Bu oda mumkun oldugunca sade, loş ısıklı, renkli objelerin az oldugu bir yer olmali.

Sesleri de azaltmalisiniz, benimki gibi gurultu yapan bi sipaniz varsa zor tabi...

Operim,

Imza: Sabahtan beri uyuyan 44 gunluk Ilay'in annesi.

Bazı atak haftaları oluyo o zmnlar daha huysuz oluyolarmış ama ztn şuan huysuz değillermi ya ne zaman sakinlicekler 😞 dün gece kesintisiz ağlamalar bizdede vardı allahtan gün içi yorulduda gece uyudu şimdi yine slingle dolanıyoruz evde 🤷‍♀️ sanırım ufaktan kabullendim ben 💆‍♀️
Ben daha yeni kahvaltı yapabiliyorum yorgunluktan gram iştahım da yok ama her şey gene bebem için 🥲 dün akşam eşim geldi onda da durmadı gene hep bendeydi, zar zor yemek yapıp yedik.
bir an önce huzurlu sükunetli günlere geçmek istiyorum ya

Bu arada evet 7.haftadayız, diren diklo 🤦🏻‍♀️

Sizin yaramaz erken baslamis :)

Simdi birkac baslik ve okumadan sonra bir cozum onerisiyle gelmis bulunuyorum.

Bebegi sebepsiz uyumayan analar toplasin...

5 hafta ve uzeri anneler size sesleniyorum,

Sanirim sorun "uyaran fazlaligi"

Bebeginizin (pinkymel sende biraz erken sorun farkli olabilir) algilari bazen bir gecede birden bire, bazen bir haftada yavas yavas aciliyor, haliyle cevreye karsi farkindaligi cogaliyor, e biliyorsunuz gozlerinin keskin gorusu ve gorus mesafesi de artiyor yavasca.

Bu sebeplerle dikkati dagilan bebiskonuz uyumuyor, cunku dunyayi kesfediyor.

Cozum, uyaranlari azaltmak

Bebeginizle bir yataga uzanıp emzirin, memede uyuyakalsin siz kalkinca yerini degistirmeden guvenlik onlemlerinizi ayarlayin ve birakin.
Bu oda mumkun oldugunca sade, loş ısıklı, renkli objelerin az oldugu bir yer olmali.

Sesleri de azaltmalisiniz, benimki gibi gurultu yapan bi sipaniz varsa zor tabi...

Operim,

Imza: Sabahtan beri uyuyan 44 gunluk Ilay'in annesi.
Tam da dediğini yaptım biliyor musun, bizim yatakta uzanarak emzirdim uyudu hiç kıpırdamadan yatağa koydum uyanmadı şükür, evde hayalet gibi geziyorum sıfır gürültü 😁

Uygulayan: yarım saattir uyuyan 40 günlük Alparslanın annesi
😂😂

Back
X