- 17 Ocak 2023
- 964
- 2.434
- 28

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pijamaları çok tatlıEki Görüntüle 3311055 Gunaydinn, kızlar ben yapmam dedigim şeyleri bir bir yapıyorum, ayakta sallamam dedim salladım, sesli ortamda uyutucam dedim, çit çıkarmadım, yatarak emzirmicem dedim, artık bu gece yıldım, yatarak baya baya emzirdim ama tabi uyuyamadım uzerine cullanirim bir şey olur diye. En sonunda aramıza girmis şekilde yarım saat mışıl mışıl uyudu bu şekilde. Bakalım daha nelere yapmam diyip yapacağım![]()
Teşekkür ederiz teyzemizPijamaları çok tatlı![]()
Bak onu da denemiş annesiTeşekkür ederiz teyzesiEmzik almıyor sıpa emiyor emiyor süt gelmedigini farkediyor fırlatıyor ağzından
![]()
İleriki haftalardan güzel haberler vermeniz lazımdı6.haftada mı ağlamalar pik yapıyormuş2 gündür hem kendini hemde bizi perişan etti yaa, altı temiz kaka yapıyor çiş yapıyor karnı tok ama ağlamalar kesilmiyor
![]()
Gelmiyor tabiki iki sağma da birleştirip veriyorum120ml sütünüz geliyor mu maşallah![]()
6.haftada mı ağlamalar pik yapıyormuş2 gündür hem kendini hemde bizi perişan etti yaa, altı temiz kaka yapıyor çiş yapıyor karnı tok ama ağlamalar kesilmiyor
![]()
Sağol canım bi yazayım dr bakim hangisini öneriyor bende vereyim inşallah iyi gelirBiogaia peobiyotik zaten maflorda probiyotik bize doktor enterogis verdi oda probiyotik
Bizimki 22 günlük durum buYa bizim minik 2 gundur uyumuyor, gaz yok, alti temiz, karni tok.
43 gün uyku gerilemesi var miydi?
Uyanikken neseli, kucakta uyuyor, yataga koyunca pit uyaniyor. Kucuk capli bi inatlasmaya döndü uykusu :)
Sizin yaramaz erken baslamis :)Bizimki 22 günlük durum bu![]()
Umudum bizden ileri olanlardaİleriki haftalardan güzel haberler vermeniz lazımdı![]()
Ben daha yeni kahvaltı yapabiliyorum yorgunluktan gram iştahım da yok ama her şey gene bebem içinBazı atak haftaları oluyo o zmnlar daha huysuz oluyolarmış ama ztn şuan huysuz değillermi ya ne zaman sakinliceklerdün gece kesintisiz ağlamalar bizdede vardı allahtan gün içi yorulduda gece uyudu şimdi yine slingle dolanıyoruz evde
sanırım ufaktan kabullendim ben
![]()
Bu arada evet 7.haftadayız, diren dikloBazı atak haftaları oluyo o zmnlar daha huysuz oluyolarmış ama ztn şuan huysuz değillermi ya ne zaman sakinliceklerdün gece kesintisiz ağlamalar bizdede vardı allahtan gün içi yorulduda gece uyudu şimdi yine slingle dolanıyoruz evde
sanırım ufaktan kabullendim ben
![]()
Mamajoo var bende ama mochi de aynı benceKızlar süt sağma makinesi hangi marka kullanıyorsunuz ? Memnun musunuz?
Kız 7de atak yok. Ben öyle anladım yani. Yağmurlar atak herhalde.. sen iyi haftadasın düşünBu arada evet 7.haftadayız, diren diklo![]()
Sen bize bir link ver bariTeşekkür ederiz teyzemiz![]()
Tam da dediğini yaptım biliyor musun, bizim yatakta uzanarak emzirdim uyudu hiç kıpırdamadan yatağa koydum uyanmadı şükür, evde hayalet gibi geziyorum sıfır gürültüSizin yaramaz erken baslamis :)
Simdi birkac baslik ve okumadan sonra bir cozum onerisiyle gelmis bulunuyorum.
Bebegi sebepsiz uyumayan analar toplasin...
5 hafta ve uzeri anneler size sesleniyorum,
Sanirim sorun "uyaran fazlaligi"
Bebeginizin (pinkymel sende biraz erken sorun farkli olabilir) algilari bazen bir gecede birden bire, bazen bir haftada yavas yavas aciliyor, haliyle cevreye karsi farkindaligi cogaliyor, e biliyorsunuz gozlerinin keskin gorusu ve gorus mesafesi de artiyor yavasca.
Bu sebeplerle dikkati dagilan bebiskonuz uyumuyor, cunku dunyayi kesfediyor.
Cozum, uyaranlari azaltmak
Bebeginizle bir yataga uzanıp emzirin, memede uyuyakalsin siz kalkinca yerini degistirmeden guvenlik onlemlerinizi ayarlayin ve birakin.
Bu oda mumkun oldugunca sade, loş ısıklı, renkli objelerin az oldugu bir yer olmali.
Sesleri de azaltmalisiniz, benimki gibi gurultu yapan bi sipaniz varsa zor tabi...
Operim,
Imza: Sabahtan beri uyuyan 44 gunluk Ilay'in annesi.