- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
Kendimiz için almadığımız şeyleri bebeler için alır oldukKomisyon alıyorumbiri sormuştu kullandın mı diye o yüzden yazdım. buharlı pişiriciyi de kullanınca yazacağım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendimiz için almadığımız şeyleri bebeler için alır oldukKomisyon alıyorumbiri sormuştu kullandın mı diye o yüzden yazdım. buharlı pişiriciyi de kullanınca yazacağım
![]()
Bence anlamaları sitem etmemeleri lazım. Senin eşin daha anlayışlı demekki. Ayrıca 2. 3. İstekleri hiç bitmiyorBenimki benimle vakit geçirememekten mutlu galiba ikinciyi istiyor.Eslerinizi ihmal etmeyin hanımlar
![]()
Kanguru yada slinge koyup sarilip evin icinde dolastirmayi denedin mi hic, boyle sakin sesle ninni ya da sarki soyleyerek. Ben aksamlari o sekilde sakinlestirip sonra uyutuyorumHer akşam 8-12 arası huzursuz ağlak mod kolik diye adlandırmak istemiyorum ataktır geçer diye umuyorum ama geçmiyor
Karnı tok altı temiz gazını çıkarmış daha niye ağlar bu bebeler
Uyumamak için direniyor hani ilk 3 ay yenidoğandı bolca uyurlardı çok az uyuyor benimki ve uyanık olduğu her an mız mız
Yine de çok seviyorum minik toto, ağlarken seviyorum daha çok ağlıyor ağır abi olcak bizim sıpa galiba![]()
2 çocukla eşe vakit kalmıyor ki başımı koyar koymaz uyuyorumBenimki benimle vakit geçirememekten mutlu galiba ikinciyi istiyor.Eslerinizi ihmal etmeyin hanımlar
![]()
Çok sağol canım benimBöbrek ağrısı çok kötüdür ya inşallah bir daha tutmaz bende çektim böbrekten , hala biraz soğuk aldı mı ağrır , çok geçmiş olsun
Canım okudum mesajlarını bu duruma çok üzüldüm, eşin mi hep mi böyleydi konuşmayı denedin miKreşe bırakıcamkreşler var 40 günden itibaren bıraka biliyor , bide belki serbes iş yaparım yani tüm günümü kapsamaz , bilemiyorum ama bu böyle gitmez , hep söylenmeye başladı canım yapacak bişey yok bu durumda
![]()
Ben dinlettim 8 saat ama uyuyakalmisim hahahaYok sallama yok emzik verme sıra geldi beyaz gürültüyeher şeye de b.k atmasalar olmaz , günde 8 saat kim dinletir zaten yahu ! Şu an uyuyamayan bebeğimi saç kurutma makinesi sesi ile uyutuyorum ağladığında da açıyorum sakinliyor çocuk , aspiratör sesi de mutfakta çook işime yarıyor
tabiki her şeyin fazlası zarar ama cidden bebeklere acayip huzur veriyor
![]()
Aynen öyle canım bebek durmuyor napm diyorum ,yani artık hergün yorgun ve bitkinimİşte bunun da çok etkisi var canım. Birlikte vakit geçirememek. Eşim çok sitem ediyor bu konuda ve herşeye sitem etmeye kızmaya başlıyor. Ama bizim yapabileceğimiz birşey yokki... Senin de öyle. Kuzular durmuyor napalım. Onlara eve ancak yetişiyoruz![]()
Canım ne yapa bilirim kiBenimki benimle vakit geçirememekten mutlu galiba ikinciyi istiyor.Eslerinizi ihmal etmeyin hanımlar
![]()
Yok canım böyle değildi hiç , çok değişti bebişten sonra , yoruldu diye düşünüyorum , hamilelikte çok zor ve sıkıntılı geçti , hep işleri o yaptı , şimdide kızım çok ağlıyor durmuyor , yine birlikte vakit geçiremiyoruz , artık hep mutsuz yorulduğunu his ede biliyorum , o gün diyordu ben bundan sonra sabah gidip gece 12 de gelicem eve , o yüzden Artık herşeye söyleniyor , ama ne yapa bilirim ki , kızım susmuyorCanım okudum mesajlarını bu duruma çok üzüldüm, eşin mi hep mi böyleydi konuşmayı denedin mi
Yaparsınız siz gördüm o ışığı ben2 çocukla eşe vakit kalmıyor ki başımı koyar koymaz uyuyorumyemekleri sırayla yiyoruz.buna rağmen 5 çocuk istiyormuş hasbam çıldırtcak beni
maddi manevi başka çocuk kaldıramayız.ama 7 8 sene sonra rahata alışmışken bir kızım daha olsun iki bacı olsunlar isterim
![]()
Kanguru henüz almadım ama sling i hiç sevmedi durmuyor içinde aslaKanguru yada slinge koyup sarilip evin icinde dolastirmayi denedin mi hic, boyle sakin sesle ninni ya da sarki soyleyerek. Ben aksamlari o sekilde sakinlestirip sonra uyutuyorum![]()
Yüksek ihtimalAynen heralde beni niye zorla getirdiniz diyor benimkide o yüzden sinirlivalla %95 gibi geçti gibime geliyor ama hala var
çok lanet bişey
Sağol canımYüksek ihtimal
Of valla Allah yardımcınız olsun çok zor
Uykuya direnme, buna bağlı uykusuzluk ve huysuzluk/ ağlama krizleri. Bir yerleri ağrıyor sanıp acile koşmama ramak kalmıştıOyyy başka neler olmuştu sizde![]()
Kıbrıscım babam kız kardeşim çok ağlıyormuş diye nerdeyse aşağı atacakmış ( annem mübalağa yapıyor tabi )Yok canım ya ne kusuru, konuşuyoruz burda fikir alışverişi yapıyoruz
aynen benim bebe çok ağlıyor biraz da o eşimin piskolojisini bozdu
hiç birlikte vakit geçiremiyoruz artık yani sıfır , yemek yerken bile ayrı ayrı yiyoruz , artık hiç bir şeyi beraber yapamıyoruz
bu süreç geçecek diyorum ama yoruldu heralde , bu uyuzda bizi çok yordu , yani hepsi üst üste geldi o yüzden herşeye söylenmeye başladı
Ben uygulamadan açıyorum canım 1 saatte kendiliğinden kapanıyor , bende açıyorum ikimiz birlikte uyuyoruz bana bile huzur veriyorBen dinlettim 8 saat ama uyuyakalmisim hahahagece 2 gibi uykuya zor geçti.
Beyaz Gürültü açıktı. Ama kulağının dibinde değil 1 metre uzağında. Öylece uyumuşuz ikimizde. Emmek içinde kalkmamıştabi ki normalde o kadar dinletmem uyuyunca kapatıyorum
Ayy aynıları , dün dedim eşime bu ağlayışını farklı bi ağlayış o da tutturdu gaz sancısıdır diye , dedim çok gaz sancısı çektiği gördüm ama bu öyle bi ağlama değil bi yere mi acıyor acaba , hatta açtım kıyafetleri vücuduna falan baktım bişey yok , bizde hastanenin eşiğinden döndük ve meme de istemiyor ben şok normalde ne olursa olsun alırdı memeyiUykuya direnme, buna bağlı uykusuzluk ve huysuzluk/ ağlama krizleri. Bir yerleri ağrıyor sanıp acile koşmama ramak kalmıştı![]()
Evet canım gerçekten öyle ben hep sarılıp öpüyorum bin kere çünkü biliyorum bu günler çok Özlicem her anı aklımda kalsın istiyorumKıbrıscım babam kız kardeşim çok ağlıyormuş diye nerdeyse aşağı atacakmış ( annem mübalağa yapıyor tabi )şimdi yani babamın sevgisi sorgulanmaz tartışılmaz bile , demem o ki erkekler duygularını bizim gibi belli edemiyor sevgisini saklar üzüntü kederini dışa vurur ne kadar mız mızlansa da aslında gözüne gelmez hiçbir şey , benim eşimde pıt pıt aldığım her şeye gereksiz gözüyle bakıyor yine de alıyorum ohh içimi rahat ediyorum
sende çok takılma bu süreç çok yorucuu valla bende Alparslan beni çok yorduğunda annemlere bu bebe devren satılıktır diyorum mesela
tecrübeli annelerin dediğin gibi hepsiiii geçecekk anın tadını çıkarmak lazım en yorucu günler ilk günler olsa da şimdiden çok
özledim o günleri
Evet benimki de memeyi istemiyordu ben de beyaz gürültü acip tekrar meme vermeye calisiyordum, eninde sonunda memeyi alip uykuya daliyordu.Ayy aynıları , dün dedim eşime bu ağlayışını farklı bi ağlayış o da tutturdu gaz sancısıdır diye , dedim çok gaz sancısı çektiği gördüm ama bu öyle bi ağlama değil bi yere mi acıyor acaba , hatta açtım kıyafetleri vücuduna falan baktım bişey yok , bizde hastanenin eşiğinden döndük ve meme de istemiyor ben şok normalde ne olursa olsun alırdı memeyi