Ya bu ara asiri aktifsiniz ne zaman girsem 8939494 sayfa konuşmuş oluyorsunuz. Beni de ozlemiyorsunuz ayrica
Evin isisina uygun giydirirseniz hic birsey olmaz. Benim kucuk kiza 1.7 tog icine sadece bebek bezi giydiriyorum ev 24 derece.
Buyuk kiza tulum kuculene dek icinde sadece tek kat citcitli body ile 1.0 tog giydirdim. Bugune kadar hic terleme yasamadik
Bugun sabah sen geldin aklima acaba buyuk iyilesti mi nasil oldu diye, demek sikintin varmis o yuzden gelmissin aklima.
Kv meselesi konusunda hepimizin bir sıkıntısı var, ben anlatsam derya olur akar, ama sorun yokmus gibi davranmayi tercih ediiyorum. Ama bi noktada sana cok uzuldum, kredinize yardim ediyor diye tepenize cikmis, esin de onla bir oluyormus.
Benim eşim de oyleydi, cok sukur artik oyle degil, o annesini fistiklemezdi ama susardi, ben de susmasina cildirirdim. Herkes duzelmiyor gerci ama insallah senin eşinin de akli basina gelir. Sariliyorum sana
Canim her bebek farkli biliyorsun, doktorlarin bu cocuk kilo almamis ya da az kilo almis deme siniri gunluk 20 gr. Bu limitin altina dusmedikce sadece minyon ya da zayif bir cocuk sayiyorlar, sen de uzulme, saglikliysa sagliklidir herkes tombis olmak zorunda degil
Bizimkinin de uyku rutini basladi ama bu sefer de gunduz uykusu gitti niyeyse. Nasil toparlayacagiz diyecegim ama biz de sorun 2 cocuk olmasi, anlasmislar gibi birbirlerinin uykusunu sabote ediyorlar.
Allah sabir versin de kaynin niye geliyor, bekar degil miydi o?