- 2 Temmuz 2023
- 11.938
- 35.681
- 528
Bizim kiskanclik ucumuz evde yalnizken olmuyor artik ama baba eve gelince devam ediyor, anane ve dede yaninda zirveye cikiyor ama ufak ufak alisiyor belli ki. Gecenlerde ilay'dan kan alındı, ablasi da yanindaydi hastanedeyken (ki rota yuzunden cok korkuyor artik doktorlardan) hemsireye cok kizdi, sonra tum gun Ilay'in yanibasinda bekledi, kan alinan kolunu optu falan. Cok merhametli bir cocuk ama iste alismaya calisiyorEşime izlettim utanır mısın dedim cevap yok pcde oyun oynuyor
Teraziyim ama benim de fıtratım buna dönüştüinsan her şeyi elinin altında istiyor
her odada bez ıslak mendil battaniye bulunur.katlancak çamaşırlar oyuncak cabası
Çok sağol canım ben de sana sarılıyorumsenin adına çok sevindim darısı benim kocama.artık dikkat edicem dedi ama bakalım
sorun yokmuş gibi davranmak bir yere kadar işe yarıyor sonra patlak veriyor.en iyisi cevap vermek ve çözüme kavuşturmak sanırım. Açık açık alındım dedim kadına bakalım gönül alacak mı küslük mü olcak kendi bilir.eşimi de açıkça tehdit ettim değişmezse kendi bilir. Kızım iyi çok şükür ama doktor korkusu oluştu kapıdan girince bile ağlıyor.bir de yüzünde iz kaldı ağlayınca kızarıp ortaya çıkıyor.doktor bir krem söyledi onu aldırcam.
Sizin kıskançlık ne alemde bizimki hala kucağıma alınca koltuğa koymamı onu almamı istiyor.

Kizinin yara izine uzuldum ama olsun nazar boncuğu olur, hametan yara izlerine iyi geliyor bu arada bilgin olsun.
Son düzenleme: