2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben en çok daha söz bile kesmedigin sevgilinin annesinin babasının yengesinin abisinin olduğu eve damlayan kadın sevgili kişisine şok oldum. Millet ne geniş arkadaş
Ya hep geliyor dışarıya çıkınca bile geliyor , o gün geldi , kızım odada uyuyor hiç sormadan kapıdan girer girmez bizim odamıza girdiler çok sinir oldum , çıkınca dedim keşke odaya gitmeseydiniz çok dağınık , bişey olmaz dediler , bide bişey söyleyince k.p yabancı değil diyor , dedim yabancı , nasıl yabancı değil sanki senelik arkadaşım

Ben olsam hasta numarası yapar odadan çıkmazdım ah vah eder dururdum. Ya birazcık düşünceli olmak zor değil. Erkekler neyse de k.validen hiç mi bu yollardan geçmedi ya
Geçmedi canım o diyor ben çocuklarımın sütünü verirdim hiç sallamadan uyurlardı

Ya hep geliyor dışarıya çıkınca bile geliyor , o gün geldi , kızım odada uyuyor hiç sormadan kapıdan girer girmez bizim odamıza girdiler çok sinir oldum , çıkınca dedim keşke odaya gitmeseydiniz çok dağınık , bişey olmaz dediler , bide bişey söyleyince k.p yabancı değil diyor , dedim yabancı , nasıl yabancı değil sanki senelik arkadaşım
Ayıptır sorması ne yapıyorlar odada, bebeği görmeye mi girdiler başka biseyemi

Bizim 3. Ay kontrolümüz var bugün, özele geliyoruz ama doktor bekliyoruz yarım saat. Sekreterine soruyorum bilmiyormuş ne zaman gelecegini. Minik bebeğim var salginda bekliyoruz doğru değil diyorum bilmiyorum diyor, parayı peşin almayı biliyorlar. İki doktordan memnun kalmadık bu 3. Doktorumuz methettiler geldik bu nedir ya. Sabah sabah cingar çıkarmamak için zor duruyorum.
Ay çok kötü o nasıl bi özel , benim eşim artık özele gitmeyelim diyor uyuzu anlamadı diye bişey bilmiyor diyor 🤣🤣🤣 devletteki dr anladı uyuz olduğunu , şimdi bana devletten randevu al diyor

Kv kendi evinde de yemek temizlik yapmiyor? Ayni benimki gibiymis, yaptigi yemege sarimsagi doldurur temizlik yapmaz yaptiginda da islak mendille🤣 bulasik yikarken kirar doker. Bunlarin disinda cok anlayisli iyi biridir, maddi manevi her turlu destegi sunar. Bende diger hareketlerine takilmadan olumlu olanlara odaklaniyorum boylece sinirim bozulmuyor.
Senin kv yine iyimiş , biz onlara maddi manevi destek sunuyoruz 🥴🥴 her masrafları hatta kaynımın bütün harçlık ve okul masrafları eşime ait maalesef ki😞

Ya bebekle misafir ağırlamak ne kadar zor farkında değiller mi. Benim eşim de bayılır misafire bende sevdiğim kişiler hariç pek misafir ağırlamayı sevmiyorum çünkü bütün yük bende oluyor. Bebek olduktan sonra bir kaç kez akrabalarını çağırmaktan bahsetti orda dur dedim yani ben bütün gün küçücük bebekle duş almaya fırsat bulamıyorum bir de misafirle mi uğraşıcam uzak şehirdeyiz Allahtan pek kimse yok yakınımızda. Birkaç arkadaşı hayırlı olsuna geldi çay tatlı ikramı yapana kadar bile çok zorlandım.
Ay evet ya çok zor ben böyle söyleyince yabancı değiller diyor , kaynımın sevgilisine bile yabancı değil ki diyorlar 🤣🤣🤣 ya bi enteresan 😞😞

3. Ay kontrolünden çıktık
720 Gr almış (6790 Gr)
Boyu 3 cm uzamış (62 cm)
Baş çevresi 3.5 cm büyümüş (42 cm)
Hiperaktif dedi doktor 🙃 ve gazi var muhtemelen laktoz intoleransi dedi. Nurse harveys yazdı. Gazi olduğu için rota ve menenjit aşısını 3-5 gün erteledi. Onun dışında çok şükür gelişimi çok iyi ❤️🙏🏻
Çok şükür maşallah 🧿🧿🥰🥰

Bana diyor niye bu böyle ağlıyor 🥴🥴 benim çocuklar sütünü ver altını değiş uyusun , meme de uyurlardı sonra koyardım yerine uyurlardı , valla dedim bilmiyorum artık bu böyle çok ağlıyor 🤣🤣🤣
E siz çocuk büyüttüm demeyin o zaman desene Kıbrıs kadın vermiş ağzına lafı 😂

E siz çocuk büyüttüm demeyin o zaman desene Kıbrıs kadın vermiş ağzına lafı 😂
Valla dedim çok şanslıymışsın sen o zaman 🥴🥴 çok rahat büyümüşler , evet diyor ben nasıl büyüdüler anlamadım 😂😂😂 ama gerçekten eşimin ailesi çok sessiz bence gerçekten çocukları dediği gibiymiş 🤣🤣🤣 kendi diyor herkes bana derdi ‘’ benim senin gibi çocuğum olursa 10 tane doğururum ‘’ 😂😂😂 yani etraftakiler de o zaman şaşırıyormuş

Bana diyor niye bu böyle ağlıyor 🥴🥴 benim çocuklar sütünü ver altını değiş uyusun , meme de uyurlardı sonra koyardım yerine uyurlardı , valla dedim bilmiyorum artık bu böyle çok ağlıyor 🤣🤣🤣
Bebek dediğin ağlar da durmaz da benim bebeğim de öyle. Valla canı yaniyor gibi aglamadigi sürece niye ağlıyor demedim hiç ağlasjn yani onun da ifade edis biçimi o. Sürekli miskin olan uyuyup beslenip geri uyuyan bebek bana göre daha ilginç 🤣

3. Ay kontrolünden çıktık
720 Gr almış (6790 Gr)
Boyu 3 cm uzamış (62 cm)
Baş çevresi 3.5 cm büyümüş (42 cm)
Hiperaktif dedi doktor 🙃 ve gazi var muhtemelen laktoz intoleransi dedi. Nurse harveys yazdı. Gazi olduğu için rota ve menenjit aşısını 3-5 gün erteledi. Onun dışında çok şükür gelişimi çok iyi ❤️🙏🏻
3.ay kontrolunde 1 kilo alan yok galiba bende 550 aldı diye takmıştım baya kafaya

Yok canım miktarı öğrenmek için sağmıştım. Teşekkür ederim tavsiyelerin için 🙏🌸

Cuma günkü kilomuz belirleyecek ama bana da süt azalmış geliyor 😔Cumartesi 5050gramdı. Cuma gününe kadar 150-200 gram alması gerek dedi doktorumuz. Sağol kuzum 🙏🌸
Bnm büyük kızım hiç emmemişti sağıp veriyordum Dr sağmayla emme bir olmaz demişti emince daha çok süt gelir demişti

Eklentiler

• 20231208_114025.webp
    20231208_114025.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 41
Back
X