- 28 Mayıs 2020
- 993
- 2.065
- 63
- 29
Tamamdır çok teşekkür ediyorum desteğiniz için çok sağ olunKullanabilir zrytec dedi canim
Alırlar alırlar dediğiniz gibi bebek tek sakinleşmez ki. Zaten bebeğin başında sağ ve solda iki sandalye oluyor anne ve baba için. Ayak kısmında yine iki sandalye doktor ve asistanı için. Ortada perde siz bişey görmüyorsunuz bebişle ilgileniyorsunuz. Haklısınız, her şerde vardır bi hayır erken yaptırmamız da dediğiniz gibi bi açıdan iyi oldu erkenden öğrenmiş olduk. Evet şuan daha iyi, çok hafif şişlik var kızarıklık yok. Çok teşekkür ediyorum desteğiniz içinyanımda emzik mama biberon sevdiği oyuncakları götüreyim. Umarım bizi de alırlar içeri onu sormayı unuttum hiç aklıma gelmedi
Yoksa sakinleştiremezler ki gireriz illaki ben bakamam da en azından elini tutarım oyalamaya çalışırım.
Her şerde vardır bir hayır bak iyi ki erken yaptırmışsınız 6 ay altı bebeklerde risk olmaz demiş doktorunuz en azından neye alerjisi olduğunu öğrenmiş oldunuz.
Şimdi nasıl gözü damla iyi geldi mi canım
Haklısınız evet not aldım. Başta bizde iğne yapılır diye gittik çocuk doktoru iğneyi gerekli görmedi damla yeterli dedi ağızdan verdik şükür geçti hafif şişlik var sadece.Canım çok geçmiş olsun. Benim eşimde de ilaçlı mr çekilecekken damardan verdikleri madde alerji yapmıştı. Göz kapakları balon gibi şişmiş ve kızarmıştı. Hemen acilde bir iğne yapılmıştı düzelmişti. Bebeğininde alerjisi var demekki verdikleri ilaçlar iyi gelecektir. Sadece o ilacı not alsan iyi olur, bir daha o ilacın alerji yaptığını belirtirsin herhangi bir durum olduğunda.
Ayrıca pişman olacağın bir durum yok her insanın birşeylere alerjisi olabilir. Sonuçta bu alerji durumu reaksiyon vermeden anlaşılabilir birşey değil, sende tahmin edemezdin.En azından tespit edildi ve tedavi uygulandı. İçini ferah tut![]()
Çok teşekkür ederim desteğiniz için.
Ne biliyim insan kendini suçlamadan edemiyor sağlıklı bebeğim bir an da benim yüzümden böyle oldu diye