Bana siz bilinçli bi hastasınız iyi korursunuz estetik dikiş atalım dediler. Bunda her yeri fermuar gibi dikiyor en ucta bir dugum oluyor sadece ele gelen başka bir şey yok. Dugum gidince tum dikiş birden açılıyor o yuzden bilinç muhabbeti yaptı ve 5. Gun dikişlerimin açılması soku fjfjfjf. Ben şlk gun bakmadım eşime baktırmıştım niyeyse aynayla bakmak gelmedi aklıma o yuzden neye benziyodu bilmiyorum ama dikiş elime geliyodu uctaki o dugum. Biraz germe hissi de vardı hatta sonra bi gun o his gitti asırı rahatladım, aynı sabah dugum de gitti ama anlamadım eridi mi falan diyorum bilmeyince, aksamında 5 kurus buyuklugunde bi oyuk hissettim eşime tekrar gosterdim açılmış dedi sonra elime ayna almak aklıma geldi artık. Ben tum dikişler açılıyor diyince iç de buna baglı sanıp korktum hemen gittim işte baticonlu su ve madecassol verdiler su daha once verilmemişti. Hiçbir şey yapmasan da acılanilirdi bagdastan ya da baticonsuzluktan da olmus olabilir dediler. Sonra bi gun o 5 kurus iyileşmek yerime armut seklini aldı tekrar gittim az daha acılmıs merak etme kapancak tedaviye devam dediler. İçteki dikişlere dokunabiliyodum ama onemsemiyorlar onu. İltihaplanmasın yeter diyorlar. Sonra gercekten de kapandı asama asama kuculup. 6. Hafta kontrole gittigimde iç dikişler kaynamıştı dışta vu oturma banyolarından dolayı iz vardı morarmış sıcak suya girip durdugum için ama guzel toplamış dedi yine de 3 ay sonra gel bi bakalım tekrar dedi. Ben de sanki genişlik hissediyorum ama bir fark var mı yok mu tam anlamadım sadece ordaki bir doku ikiye ayrık yani sol taraf bir bütün olarak iniyo sagda kesilip devam ediyo hemen ama acıkta yara vs yok doku dikiş vs gorunmuyor. Benim dikişlerim de 1 saat sürdü sayıyı bana da soylemediler işte kıdemli abla var onunla uzun suruyor dikiş ya da fermuar usulu oldugu için vs dediler net sayı bende de yok. Ben acılmadan sonra estetik dikmeseniz de olur falan demiştim.
Tekrar kesşp dikecek olsa bile senin surece mudahale edebileceğin bir şey yok tamamen doktor kontrolunde. Dokular da farklı tepki verebiliyomus o yuzden acılma ya da gec kaynama mumkun. Anesteziyi de sorarsın hiç tasalanma yani. Eger ikinciyi de dogurmayacal olursan en kotu bi vajinal estetik olursun cok rahatsız olursan. Ben kendim için de oyle dedim en son bi duzeltir bırakırım dogum işi komple bitince