Evet insan bunu evde eşiyle kendisi varsa anlayamıyor. Ben de annemlere gittiğim zaman anladım. Kardeşimin kucağında ben yanından geçiyordum bir heyecanlandı kollarını sallamaya başladı şok oldum. Beni gördü diye nasıl sevindi. Evi, odasını da biliyor annemlere gidince tüm gün huzursuzluk yapıyor kendi başına durmuyor evde de öyle de

orada daha başka yapıyor. Aşı zamanı ebe de söyledi bana sende sakinleşiyor bu seni iyice öğrenmiş diye

ben kızım doğduktan sonra uyku eğitimi ile ilgili okuyup video izlemeye çalıştım ve şu karara vardım

çok çok zorlanmadığım süreye kadar benim kolumla benim sarılmamla uyuyabilir. Çünkü kendi çocukluğumu düşünüyorum. Bebek değil çocukken annemle uyumak isterdim onunla uyumak bambaşka gelirdi ve bunun aramızda çok güzel bir bağ oluşturduğunu düşünüyorum. Çok sıkıntı olmadığı sürece 1,1.5 yaşına kadar gittiği yere kadar gitsin. Zaten eylülde işe başlayacağım istesem de uyutamayacağım. Ben böyle düşünüyorum. 1 yaşından sonra da bir şeyleri anlar yine benim desteğime ihtiyaç duyar ama öğrenmesi daha kolay olur diye umuyorum. Göreceğiz