Markayı hemen araştırdım ve içime sindi

çok sık kullanmayacağım zaten 1 yaşına gelene kadar

çok teşekkür ederim sana ya o kadar bunalmıştım ki. Saçlarım bakırdı ve felaket durumdaydım
Ben eline yiyecek ve kaşık da vereceğim ama bir süre çaktırmadan kendim yediririm.
NewMamaa
nın dediğine aynen katılıyorum. Hem yiyecekleri tanır hem karnı doyar. Zaten el göz koordinasyonunu biraz sağlandıktan sonra kendi yer. Makul ölçülerde kontrol ederim yijeb
Süte geçtiğini ve bebeğe zararı olabileceğini söylüyorlar ama gece uykusuna yatmadan emzirip sonra boyayacağım o bana birkaç saat kazandırır

orta yolu bulmam lazımdı artık.
Canım bizim de 3 ay bitince bir şeyler oldu. 4.5 aylık olacak hala düzelmedi. Gece ilk başta 4 saat kesintisiz uyurdu şimdi saat başı ağlayarak uyanıyor yanıma alırsam 2 saate bir uyanıyor. Uyku regresyonu için 120 günden sonra diyorlar ama bizim 100 günlükken falan bu durum başladı. Bence dişlerle alakalı direkt diş çıkacak anlamında değil sadece damağı hazırlık yapıyor bence. Bu da onlar için kaşıntılı ve acı verici olsa gerek

Çünkü sürekli önlük değiştiriyoruz, sürekli eli ağzında her şeyle kaşımaya çalışıyor. Kızım ilk baştan beri geceleri park yatakta yatıyordu ve karnı doyduktan sonra memeden çekilirdi. Bu dediğim süreden beri çok daha uzun kalıyor memede uyumak istiyor ve asla ben olmadan uyumuyor. Babasında bile uyumuyor

bence artık ayrılık kaygısı da başladı gibi geliyor. Bizi iyice tanıyorlar ve bizle güvende hissediyorlar. Yani bir sürü şey eklendi gibi benim yorumum