2023 Eylül ayı transfer olacak annnler hangi aşamadasınız🤰

Hzl07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2021
356
112
53
27
Dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. ilkinde negatif çıktı sonucum şimdi ise 2. Transferim olucak 13 Eylülde Allah nasip ederse.
Estrofem coraspirin folik asit kullanıyorum
Sizleri ne yapıyorsunuz

Dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. ilkinde negatif çıktı sonucum şimdi ise 2. Transferim olucak 13 Eylülde Allah nasip ederse.
Estrofem coraspirin folik asit kullanıyorum
Sizleri ne yapıyorsunuz
Benimde dondurulmus transfer oldu sonuç bekliyorum... ilk denemem... zaman hic gecmiyor sanki...

Benimde dondurulmus transfer oldu sonuç bekliyorum... ilk denemem... zaman hic gecmiyor sanki...
Evet beklemek çok zor canım ama sık dişini o güzel haberi duymanı nasip eder rabbim inşallah
Kaçıncı günün peki neler hissediyorsun peki

Evet beklemek çok zor canım ama sık dişini o güzel haberi duymanı nasip eder rabbim inşallah

Kaçıncı günün peki neler hissediyorsun peki
8 günüm bugün pazartesi kan vericem. Ilk günler bacak agrim oluyordu çok artk yok. Simdi sadece gögüs hassasiyetim var baska hic bir belirtinyok

Selam kizlar bende dün positif Haberimi aldim cok sükür darisi sizlere olsun bu 4.cü transferimdi hic umudunuzu sabrinizi kaybetmeyin Hersey vaktini bekliyor. Biliyorum zor bi sürec cok defa düstüm kalktim ama yilmadim sükür kavustum yavruma darisi tüm Duâlarimla size cünki yasamayan bu yollardan gecmeyen hic kimse bilemez bizim piskolojimizi❤️

Benimde 7 eylül çift transfer taze transferim oldu 5.gün embriyoları inşallah 19 eylülde güzel sonuclarla yazarım

Back
X