Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde dondurulmus transfer oldu sonuç bekliyorum... ilk denemem... zaman hic gecmiyor sanki...Dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. ilkinde negatif çıktı sonucum şimdi ise 2. Transferim olucak 13 Eylülde Allah nasip ederse.
Estrofem coraspirin folik asit kullanıyorum
Sizleri ne yapıyorsunuz
Evet beklemek çok zor canım ama sık dişini o güzel haberi duymanı nasip eder rabbim inşallahBenimde dondurulmus transfer oldu sonuç bekliyorum... ilk denemem... zaman hic gecmiyor sanki...
Evet beklemek çok zor canım ama sık dişini o güzel haberi duymanı nasip eder rabbim inşallahBenimde dondurulmus transfer oldu sonuç bekliyorum... ilk denemem... zaman hic gecmiyor sanki...
Kaçıncı günün peki neler hissediyorsun pekiBenimde dondurulmus transfer oldu sonuç bekliyorum... ilk denemem... zaman hic gecmiyor sanki...
Hayırlısı olsun inşallah canım benim rabbim isteyen herkese versin sanada1 eylülde taze transfer oldum 3. Gün embriyosu 2 tane![]()
Fiziken bir his var mı sende batma falan ağrı1 eylülde taze transfer oldum 3. Gün embriyosu 2 tane![]()
İlk günden beri vücut sıcaklığım var çok terliyorum 2 gündür de kasık ve bel ağrım varFiziken bir his var mı sende batma falan ağrı
Amin amin rabbim dileyen herkese nasip etsinHayırlısı olsun inşallah canım benim rabbim isteyen herkese versin sanada
8 günüm bugün pazartesi kan vericem. Ilk günler bacak agrim oluyordu çok artk yok. Simdi sadece gögüs hassasiyetim var baska hic bir belirtinyokEvet beklemek çok zor canım ama sık dişini o güzel haberi duymanı nasip eder rabbim inşallah
Kaçıncı günün peki neler hissediyorsun peki
Evde hiç test yaptın mı peki8 günüm bugün pazartesi kan vericem. Ilk günler bacak agrim oluyordu çok artk yok. Simdi sadece gögüs hassasiyetim var baska hic bir belirtinyok
Yok yapmadim. Yarin yapmak istiyorum ama 10. gün oluyor...Evde hiç test yaptın mı peki
Bende yaptım çoğu kişi yapma diyor bence duygusal biri değilseniz sizi etkileyen bir durum olacağını düşünmüyorumYok yapmadim. Yarin yapmak istiyorum ama 10. gün oluyor...
Amin İnşallah canım benim bende çarşamba günü transferim olucak Allah nasip ederseMerhaba bende sizin gibi eylül ayı transfer adayıydım bugün transferim gerçekleşti hep birlikte güzel sonuçlar alacağız inşallah
Hayırlı olsun canım benimAmin İnşallah canım benim bende çarşamba günü transferim olucak Allah nasip ederse
Amin cümlemizin inşallah canımHayırlı olsun canım benim![]()
Yaptım mı canım evde testYok yapmadim. Yarin yapmak istiyorum ama 10. gün oluyor...