2023 Eylül ayı transfer olacak annnler hangi aşamadasınız🤰

Hzl07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2021
356
112
53
27
Dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. ilkinde negatif çıktı sonucum şimdi ise 2. Transferim olucak 13 Eylülde Allah nasip ederse.
Estrofem coraspirin folik asit kullanıyorum
Sizleri ne yapıyorsunuz

Benim taze transfer 1 Eylül de çift 3. Gün embriyosu . transferin 7. Günü beta 0 dı Bugün 9. Gün 13 çıktı ❤️ Doktorum güzel değer dedi 13 Eylül asıl test günüm 🥹🙏
Buda bütüne ait test görüntüm 🥹❤️❤️

Eklentiler

• 7B2366DE-B172-49EA-A6E7-471B235C42D7.webp
    7B2366DE-B172-49EA-A6E7-471B235C42D7.webp
    55,3 KB · Görüntüleme: 143
Çok iyi silinik görünüyor DEĞERİN artmış o zaman
Evet artmış ben dayanamayıp 7. Günde kan verdim ama çıkmadı fakat var olduğuna o kadar inandım ki eşime dedim biz 9. Gün sabah öğrenicez ve öylede oldu çok şükür . Dilerim rabbim isteyene nasip etsin . Bu yol zor bi yol rabbim sonumuzu çiçek bahçesine çevirsin ❤️🙏🥹

Evet artmış ben dayanamayıp 7. Günde kan verdim ama çıkmadı fakat var olduğuna o kadar inandım ki eşime dedim biz 9. Gün sabah öğrenicez ve öylede oldu çok şükür . Dilerim rabbim isteyene nasip etsin . Bu yol zor bi yol rabbim sonumuzu çiçek bahçesine çevirsin ❤️🙏🥹
Amin cümlemizin inşallah canım yaş kaçtı kaçıncı denemen nerede yaptırdınız

Bu süre içerisinde neler hissettin nelere dikkat ettin
İlk 3 gün annem de yattım ben ama yatmak Denirse sadece ilk gün yattım transferim 1.30 da cuma günü . Hastane de 2 saat yatırdılar .pazartesi iş başı yaptım muhasebeciyim kendimi hiç yormadım eşim ev işlerini yaptı yemek yaparken de malzemeleri verdi her yerden ben yaptım . Kabak çekirdeği ceviz avakoda yedim. İlk 5 gün her gün Meryem suresini dinledim . 8 yıldır bekliyorum ilk denemem . Çok şükür tutundu bana . Rabbim daha çok aratmadı . Onun dışında işe gittim akşamları gezdim dinlendim ara ara

Bu süre içerisinde neler hissettin nelere dikkat ettin
Ben embriyolar koyulduğu gündem beri ateş gibiyim ellerim ayaklarım göğüslerim. Çok fazla terledim sonra kasık ağrısı sırt ağrısı ama ara ara gelen bi ağrı . 2 rüya gördüm . Birinde ikiz gebelik haberi verildi . Diğerinde testte çizgi gördüm dün gündüz evde uyurken . Ve benim travmam testlerde çizgi görüp kanda 1.20 görmekden çok korktum . Kana bile inanmadım sevinemedim . Doktorum gözünaydın güzel bi değer dedi içim rahatladı . Rabbim onu sağlıkla kucağıma almaya nasip etsin . İçimde duygu hat safhada

Ben embriyolar koyulduğu gündem beri ateş gibiyim ellerim ayaklarım göğüslerim. Çok fazla terledim sonra kasık ağrısı sırt ağrısı ama ara ara gelen bi ağrı . 2 rüya gördüm . Birinde ikiz gebelik haberi verildi . Diğerinde testte çizgi gördüm dün gündüz evde uyurken . Ve benim travmam testlerde çizgi görüp kanda 1.20 görmekden çok korktum . Kana bile inanmadım sevinemedim . Doktorum gözünaydın güzel bi değer dedi içim rahatladı . Rabbim onu sağlıkla kucağıma almaya nasip etsin . İçimde duygu hat safhada
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım benim 🤗
Ne güzel bu haberi alman 💗
Peki kullandığın ilaçlar nelerdi öğrenebilir miyim?

Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım benim 🤗
Ne güzel bu haberi alman 💗
Peki kullandığın ilaçlar nelerdi öğrenebilir miyim?
Allah razı olsun 🙏 ben oksapar fitil proges iğne folik asit coraspin bunları transfer sonrası kullandım başka 2 hap daha vardı ama 5 gün kullandım

Back
X