Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buda bütüne ait test görüntümBenim taze transfer 1 Eylül de çift 3. Gün embriyosu . transferin 7. Günü beta 0 dı Bugün 9. Gün 13 çıktıDoktorum güzel değer dedi 13 Eylül asıl test günüm
![]()
Hayırlısı olsun canım rabbim güzel haberler almanı nasip eder dua et bizlere deBenim taze transfer 1 Eylül de çift 3. Gün embriyosu . transferin 7. Günü beta 0 dı Bugün 9. Gün 13 çıktıDoktorum güzel değer dedi 13 Eylül asıl test günüm
![]()
Çok iyi silinik görünüyor DEĞERİN artmış o zamanBuda bütüne ait test görüntüm![]()
Bu süre içerisinde neler hissettin nelere dikkat ettinBenim taze transfer 1 Eylül de çift 3. Gün embriyosu . transferin 7. Günü beta 0 dı Bugün 9. Gün 13 çıktıDoktorum güzel değer dedi 13 Eylül asıl test günüm
![]()
Evet artmış ben dayanamayıp 7. Günde kan verdim ama çıkmadı fakat var olduğuna o kadar inandım ki eşime dedim biz 9. Gün sabah öğrenicez ve öylede oldu çok şükür . Dilerim rabbim isteyene nasip etsin . Bu yol zor bi yol rabbim sonumuzu çiçek bahçesine çevirsinÇok iyi silinik görünüyor DEĞERİN artmış o zaman
Amin cümlemizin inşallah canım yaş kaçtı kaçıncı denemen nerede yaptırdınızEvet artmış ben dayanamayıp 7. Günde kan verdim ama çıkmadı fakat var olduğuna o kadar inandım ki eşime dedim biz 9. Gün sabah öğrenicez ve öylede oldu çok şükür . Dilerim rabbim isteyene nasip etsin . Bu yol zor bi yol rabbim sonumuzu çiçek bahçesine çevirsin![]()
İlk 3 gün annem de yattım ben ama yatmak Denirse sadece ilk gün yattım transferim 1.30 da cuma günü . Hastane de 2 saat yatırdılar .pazartesi iş başı yaptım muhasebeciyim kendimi hiç yormadım eşim ev işlerini yaptı yemek yaparken de malzemeleri verdi her yerden ben yaptım . Kabak çekirdeği ceviz avakoda yedim. İlk 5 gün her gün Meryem suresini dinledim . 8 yıldır bekliyorum ilk denemem . Çok şükür tutundu bana . Rabbim daha çok aratmadı . Onun dışında işe gittim akşamları gezdim dinlendim ara araBu süre içerisinde neler hissettin nelere dikkat ettin
Bursa dayıM yaşım 30 8 yıllık evliyim . Sebebsiz bir şey bulunmadı her şeu iyiydi. Tek embriyom kaldı dondueulmuş . İlk denemem . Pembemavi hastanesine gidiyorum .Amin cümlemizin inşallah canım yaş kaçtı kaçıncı denemen nerede yaptırdınız
Ben embriyolar koyulduğu gündem beri ateş gibiyim ellerim ayaklarım göğüslerim. Çok fazla terledim sonra kasık ağrısı sırt ağrısı ama ara ara gelen bi ağrı . 2 rüya gördüm . Birinde ikiz gebelik haberi verildi . Diğerinde testte çizgi gördüm dün gündüz evde uyurken . Ve benim travmam testlerde çizgi görüp kanda 1.20 görmekden çok korktum . Kana bile inanmadım sevinemedim . Doktorum gözünaydın güzel bi değer dedi içim rahatladı . Rabbim onu sağlıkla kucağıma almaya nasip etsin . İçimde duygu hat safhadaBu süre içerisinde neler hissettin nelere dikkat ettin
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım benimBen embriyolar koyulduğu gündem beri ateş gibiyim ellerim ayaklarım göğüslerim. Çok fazla terledim sonra kasık ağrısı sırt ağrısı ama ara ara gelen bi ağrı . 2 rüya gördüm . Birinde ikiz gebelik haberi verildi . Diğerinde testte çizgi gördüm dün gündüz evde uyurken . Ve benim travmam testlerde çizgi görüp kanda 1.20 görmekden çok korktum . Kana bile inanmadım sevinemedim . Doktorum gözünaydın güzel bi değer dedi içim rahatladı . Rabbim onu sağlıkla kucağıma almaya nasip etsin . İçimde duygu hat safhada
Allah razı olsunRabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım benim
Ne güzel bu haberi alman
Peki kullandığın ilaçlar nelerdi öğrenebilir miyim?
Progestan iğnesini gün aşırı mı vuruldunAllah razı olsunben oksapar fitil proges iğne folik asit coraspin bunları transfer sonrası kullandım başka 2 hap daha vardı ama 5 gün kullandım
Evet her gün 1 göbekden progestan günde 3 tane fitilProgestan iğnesini gün aşırı mı vuruldun
İlk negatif sonuçtan kaç gün sonra regl oldunuzDondurulmuş embriyo transferi yapıldı. ilkinde negatif çıktı sonucum şimdi ise 2. Transferim olucak 13 Eylülde Allah nasip ederse.
Estrofem coraspirin folik asit kullanıyorum
Sizleri ne yapıyorsunuz
1 hafta içinde canımİlk negatif sonuçtan kaç gün sonra regl oldunuz
Naptın canım test yaptın mı tekrardan evde yada kanBuda bütüne ait test görüntüm![]()
Bugün 11. Gün bugünden bunlarNaptın canım test yaptın mı tekrardan evde yada kan
Hadi hayılısı canım benim de yarın transferim varBugün 11. Gün bugünden bunlaryarın sabah kana gidiyorum
Buda bütüne ait test görüntüm![]()
Sağlıcakla tutunsun miniklerHadi hayılısı canım benim de yarın transferim var