Acı badem şahin zeteroğlu nu şiddetle tavsiyesiye ederim. Mutlaka önn görüşmeye git çok memnunumBursa dayıM yaşım 30 8 yıllık evliyim . Sebebsiz bir şey bulunmadı her şeu iyiydi. Tek embriyom kaldı dondueulmuş . İlk denemem . Pembemavi hastanesine gidiyorum .
Pozitif benimAcı badem şahin zeteroğlu nu şiddetle tavsiyesiye ederim. Mutlaka önn görüşmeye git çok memnunum
buradan bize de haber verin sabırsızlıkla bekliyor olacağım. Dualarım sizinleBursa pembemaviAmin inşallah çok heyecanlıyım
Allah razı olsunburadan bize de haber verin sabırsızlıkla bekliyor olacağım. Dualarım sizinle
benim 7. gün 163,32 9. gün 472 çıktı çift embriyo transferi yapıldıKızlar kaçıncı gün kan değerleriniz nasıldı? Benim 7.gün 36 9.gün 81 ikiz ihtimali var mı acaba çift transferim
amin bende keseleri görmek için sabırsızlıkla bekliyorum inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahAllah razı olsunrabbim herkese çift çizgiyi göstersin önce sonra keses atışı rabbim yarıda bırakmasın sevincimizi
Değerleriniz yüksekmiş tek midir ozaman benimbenim 7. gün 163,32 9. gün 472 çıktı çift embriyo transferi yapıldı
yani büyük ihtimalle tekil gebelik diye düşünüyorum. tekli gebeliklerin çoğu ile değeriniz ortalama aynı duruyor. Önemli olan sağlıklı olması tabi Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsinDeğerleriniz yüksekmiş tek midir ozaman benim
Amin inşallah teşekkür ederimyani büyük ihtimalle tekil gebelik diye düşünüyorum. tekli gebeliklerin çoğu ile değeriniz ortalama aynı duruyor. Önemli olan sağlıklı olması tabi Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin❤
benim de 7. Gün erken gebelik testim negatif cıktı aşırı üzüldüm sonra sizi gördüm 7 den sonra yükselebiliyor mu gerçekten5623 eylüle kese günü
ben de çıkar diye verdim ama 1.20 yi görünce şok oldum . Eşimle çok ağladık olmadı dedik . Sonra durdum dedim ki var ya biz valla boşa ağlıyoruz 9. Gün biz kesin öğrencez dedik sonra 8. Gün o silik çizgi ile öğrendim . 9. Gün 3 tane test yaptım hepsinde gözükünce kan verdim 13 çıktı kan günüm de 12. Gün 56 17. Günde 1542 çıktıbenim de 7. Gün erken gebelik testim negatif cıktı aşırı üzüldüm sonra sizi gördüm 7 den sonra yükselebiliyor mu gerçekten
İnsallahben de çıkar diye verdim ama 1.20 yi görünce şok oldum . Eşimle çok ağladık olmadı dedik . Sonra durdum dedim ki var ya biz valla boşa ağlıyoruz 9. Gün biz kesin öğrencez dedik sonra 8. Gün o silik çizgi ile öğrendim . 9. Gün 3 tane test yaptım hepsinde gözükünce kan verdim 13 çıktı kan günüm de 12. Gün 56 17. Günde 1542 çıktıkahverengi kanamam var o yüzden keseyi erkene aldım yarın inşallah daha güzel haberle dönerim buraya
Rabbim seni de sevindirsin çift çizgi gör inşallahİnsallah
Bnde cok ağladım umarım sizin gibi iiyi haber veririm
pahalı ama predictor çok güzel gösteriyor çizgiyi . Ben predictor yaptığımda prodoctor da yaptım 8. Gün mesala onda öyle hayali çizgiydi ki çok inandırıcı gelmedi . Ama predictor a güvenin sonsuzİnsallah
Bnde cok ağladım umarım sizin gibi iiyi haber veririm
Benim dün aksam yaptıgımda predictördü ama hiçbişey cıkmadıpahalı ama predictor çok güzel gösteriyor çizgiyi . Ben predictor yaptığımda prodoctor da yaptım 8. Gün mesala onda öyle hayali çizgiydi ki çok inandırıcı gelmedi . Ama predictor a güvenin sonsuz
Benimde 7. Günde predictor du hayali bile yoktu . Ümidini kaybetme . İnanki hayatta ki em sabırsız insanlardan biriyim transfer dem sonra 3. Gün iyibari ile her gün test yaptım ben . Tabi iğne etkisi hep çizgiler vardı nasıl seviniyordum . Sonra çizgi Çıkmadı ben şok dedim kan da vardır . Çıkmadı tabi . Ama inandım çok inandım . Eşim diyo ki nasıl bu teste bu kana rağmen inancın var . İçimde hissettim sanki . Rabbim dualarımı kabul etti çok şükür . Çok zor süreç . Psikolojik olarak bizi bi bi anlıyoruz . Rabbim seni de sevindirsin kalbimden tek duamBenim dün aksam yaptıgımda predictördü ama hiçbişey cıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?