2023 Eylül ayı transfer olacak annnler hangi aşamadasınız🤰

Hzl07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2021
356
112
53
27
Dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. ilkinde negatif çıktı sonucum şimdi ise 2. Transferim olucak 13 Eylülde Allah nasip ederse.
Estrofem coraspirin folik asit kullanıyorum
Sizleri ne yapıyorsunuz

Bursa dayıM yaşım 30 8 yıllık evliyim . Sebebsiz bir şey bulunmadı her şeu iyiydi. Tek embriyom kaldı dondueulmuş . İlk denemem . Pembemavi hastanesine gidiyorum .
Acı badem şahin zeteroğlu nu şiddetle tavsiyesiye ederim. Mutlaka önn görüşmeye git çok memnunum

Acı badem şahin zeteroğlu nu şiddetle tavsiyesiye ederim. Mutlaka önn görüşmeye git çok memnunum
Pozitif benim Bu doktorda arkadaşımın 2 negatifi var . Ve çok eskilerde bu doktor benim halam senin asla çoçuğun olmaz demiş tüp bebekle bile şimdi 2 kızı var . Her doktor bizim kendimizle alakalı memnun kalışımız . Rabbim gittiğimiz yerlerden elimiz boş çevirmesin

benim de 7. Gün erken gebelik testim negatif cıktı aşırı üzüldüm sonra sizi gördüm 7 den sonra yükselebiliyor mu gerçekten
ben de çıkar diye verdim ama 1.20 yi görünce şok oldum . Eşimle çok ağladık olmadı dedik . Sonra durdum dedim ki var ya biz valla boşa ağlıyoruz 9. Gün biz kesin öğrencez dedik sonra 8. Gün o silik çizgi ile öğrendim . 9. Gün 3 tane test yaptım hepsinde gözükünce kan verdim 13 çıktı kan günüm de 12. Gün 56 17. Günde 1542 çıktı kahverengi kanamam var o yüzden keseyi erkene aldım yarın inşallah daha güzel haberle dönerim buraya

İnsallah
Bnde cok ağladım umarım sizin gibi iiyi haber veririm

Benim dün aksam yaptıgımda predictördü ama hiçbişey cıkmadı
Benimde 7. Günde predictor du hayali bile yoktu . Ümidini kaybetme . İnanki hayatta ki em sabırsız insanlardan biriyim transfer dem sonra 3. Gün iyibari ile her gün test yaptım ben . Tabi iğne etkisi hep çizgiler vardı nasıl seviniyordum . Sonra çizgi Çıkmadı ben şok dedim kan da vardır . Çıkmadı tabi . Ama inandım çok inandım . Eşim diyo ki nasıl bu teste bu kana rağmen inancın var . İçimde hissettim sanki . Rabbim dualarımı kabul etti çok şükür . Çok zor süreç . Psikolojik olarak bizi bi bi anlıyoruz . Rabbim seni de sevindirsin kalbimden tek duam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…