Canım ben özelde takipliyim. Devlette işler nasıl yürüyor bilmiyorum ancak kendimi şöyle anlatayım; 34 yaşında ilk doktor muayenesi olup bebek denemelerine başladık, bir yıl olmadı 35 yaşında doktora tekrar gittim, klomen diye bi ilaçtan bahsetti doktorum. Yumurtalarını birlikte takip edelim dedi, ben sana birlikte olacağın günleri söyleyeceğim dedi. İlk ay çatlatma iğnesi vermedi kist oldu. Bir ay mola verdik. Üçüncü ay üç tane güzel yumurtam olunca aşılama yapalım mı diye bana kendisi teklif etti. Eşimde ve bende sorun görünmüyor ancak yaşım sebebi ile doktorum şöyle tarif etti "aşılama yaparsak, otobüsle gideceğin yere taksiyle gitmiş olursun" dedi. Ben de yaştan dolayı kaybedecek vaktim yok diye düşünüp, aşılamayı kabul ettim. Yani bir yılın sonunda sebep olmasa da benim doktorum yumurta takibi yapıp, ardından aşılama yaptı. Genellikle de öyküler bu şekilde oluyor canım. Açıklanamayan infertilite deniyor buna.
Ah bilmez miyim. An an birlikte yaşadık. Dün akşam sana demiştim ya hamile olabilir misin ki acaba testin varsa yapsana diye. Umutsuzluğun içinde bir umut aradık

Rabbim nasip etti. İnşallah kalp atışını da sağlıkla duyarsın kuzum. Bebeğinin duacısıyız

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.