- 22 Mayıs 2023
- 364
- 403
- 33
- 35
Kızlar sanırım herkesin uyku düzeni bozulmuş allah yardımcımız olsun ciddi ciddi akşam olunca korkuyorum artık emeklemeye çalışıyo bizimki yakındır heralde gece uyanıp sürekli emekleme çabalarına giriyo babası da alıyo bebek arabasında uyutuyo yoksa ayakta sallama emzirme falan işe yaramıyor biz ek gıdaya baya baya geçtik ben biraz risk aldım alerjen bi yapısı yok bildiğimden üç gün kuralı yapmadım sabah irmikli yumurta sarılı muz veya elmalı bir de azıcık dut pekmezli kahvaltımız var öğlenden sonra mayaladığım yoğurtla ara öğün akşam tarhana çorbası veya patates havuç kabak brokoli ıspanak evde ne varsa haşlayıp blenderladığım sebzesini veriyorum çok geç uyursa hipp marka kaşık maması aldım onu veriyorum su da içiriyorum istediği kadar ayrıca emziriyorum da eğer akşam yemeği yemeden dışarı çıkıcaksak yine hipp marka devam sütü mamasından dört ölçek yapıp veriyorum bugün hatta cam rendede ceviz rendeleyip tarhana çorbasına kattım yedi avokadoda verdim içine labne katıp başka bir günde yani ben artık baya baya yemek yediriyorum bu çocuğa
biraz şu yüzden mutluyum herkes çok hasta belki bağışıklığına iyi geliyodur diye içim rahat ediyor