Canım artık büyüyorlar, yavaş yavaş bi düzenleri oluyor, öyle her sallamada beyin sarsıntısı olsa ohoo, bisey yok merak etme, benim kızımda degisik huyluydu, arabayla gezmeye gitsek eve dönene kadar mır mır burnunuzdan gelirdi, bebek arabasıyla gezdirsemyine aynı, evden hiç çıkmak istemezdim onunla, ama su 1 haftadir gayet sakin, çevreye ilgisi arttı, gezmek hoşuna gitmeye başladı, uykusu gelince biraz sorun oluyor beşiğine alışık olduğu ici, biraz ağlıyor sonra kucagimizda uyuyor, panikleme sakin kal, sen panikledikce elin ayağın dolanır çocukta panikler daha çok ağlar. Sakinleşmeye başlıyorlar anlıyorlar artık, uykusu uzayacak, uyku araları uzayacak değişecek küçük insan bu
Bebek bu sürekli aynı düzende kalmaz, 5 ay uyur bi anda uyumaz, hiç uyumayan bebek bi anda uyumaya başlayabilir, onlarda değişiyor gelişiyor, gazi olabilir, avucunla bagirsaklarina hafif bastırarak, saat yönünde masaj yap bi kaç tur, bacaklarını karnına ittir, bazen benim kizimda yapiyor, karnini ovalarken susuyor o zaman anliyorum gazi var diye
Benim kızımda sürekli öğürdü, 3 aydan sonra bi daha denerim aldı, öyle bağımlı değil ama gereksiz ağlamalarda ışe yariyor, disleri kasiniyor ya hoslarina gidiyor
Ben yeşil biber veriyorum, hem soğan gibi itici bir tadı yok, hem ısırıp ufaliyamiyor, hemde kıyır kıyır ettiriyor damaklarini, hosuna gidiyor, burda önemli nokta biberin acı olmadığından emin olun