2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

mygenius

Allah ol der ve olur.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2022
2.819
2.682
63
32
Selam kızlar. Benim mayıs ayı reglim ile birlikte transfer tahmini yapmaya başladım. 15 Mayısta regl oldum. Sanırım haziran başına denk gelecek. Burada buluşalım. Benim dondurulmuş 5.gün embriyom var. Ya sizin?

Muhtemelen bu ayın sonunda olacak benimde 7 embriyom var 2. Deneme olacak bahçecideydim farklı bir merkeze taşıyorum şimdi embriyoları

Selam mayıs sonu ya da hazirana denk gelecek transferim gibi görünüyor adet bekliyorum şu an. Dondurulmuş 3 embriyom var, 2.denemem

Merhaba ben de transfer bekliyorum mayıs sonu ya da haziran başı benimde 3x1 estrofem başladı doktorum

Adet söktürücü dün bitti daha başlamasını bekliyorum ilaçlara başlamak için büyük ihtimal haziranda olur transfer. 2 adet 5. Gün embriyosu transfer olacak

Adet söktürücü dün bitti daha başlamasını bekliyorum ilaçlara başlamak için büyük ihtimal haziranda olur transfer. 2 adet 5. Gün embriyosu transfer olacak
Canım ikiside 5.gün embriyosuysa neden 2 tane transfer yapılıyo siz mi istediniz?

Haziran ayında 5. Gün embriyosu benimdee daha günü belli değil . Bunu buraya yazdığıma inanamıyorum

Haziran ayında 5. Gün embriyosu benimdee daha günü belli değil . Bunu buraya yazdığıma inanamıyorum
Benimde. Aynı duyguları paylaşmıyoruz. Daha net belli değil haziranın kaçı olacağı ama 26 mayısta kontrole gittiğimde netleşecek. Çok heyecanlıyım

Benimde. Aynı duyguları paylaşmıyoruz. Daha net belli değil haziranın kaçı olacağı ama 26 mayısta kontrole gittiğimde netleşecek. Çok heyecanlıyım
Ben de 23 mayısta kontrole gidicem sonra ne olacak tarih belirlenir mi hiç bilemiyorum siz şuan ne kullanıyorsunuzz

Bir de bana verilen kağıtta yumurta toplandıktan sonra adet olana kadar ilişki yasak diye yazıyor. Sizler adeti beklediniz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…