Kalitesi nasıl bir de 2 adet olmasına doktorunuz mu karar verdi?Adet söktürücü dün bitti daha başlamasını bekliyorum ilaçlara başlamak için büyük ihtimal haziranda olur transfer. 2 adet 5. Gün embriyosu transfer olacak
5aa 4aa . Yaştan dolayı 2 koyalım dedi doktor. 35 sonrasına ilk transferde 2 embriyo konuluyo direkKalitesi nasıl bir de 2 adet olmasına doktorunuz mu karar verdi?
Benim 5.gün 4aa var inşallah hepimizin olumlu sonuçlanır5aa 4aa . Yaştan dolayı 2 koyalım dedi doktor. 35 sonrasına ilk transferde 2 embriyo konuluyo direk
İnşallah canım hayırlarla gelsin minnoşlarBenim 5.gün 4aa var inşallah hepimizin olumlu sonuçlanır
Canım ikiside 5.gün embriyosuysa neden 2 tane transfer yapılıyo siz mi istediniz?Adet söktürücü dün bitti daha başlamasını bekliyorum ilaçlara başlamak için büyük ihtimal haziranda olur transfer. 2 adet 5. Gün embriyosu transfer olacak
Canım cvplamışsın zaten pardon yeni gördümCanım ikiside 5.gün embriyosuysa neden 2 tane transfer yapılıyo siz mi istediniz?
2 atımlık mermim var . 35 ten sonra tutunması zorlaştığı için şansı yükseltmek adına 2 koyuyorlarmış tüp bebek kanunları öyle diyorCanım cvplamışsın zaten pardon yeni gördüm
Benimde. Aynı duyguları paylaşmıyoruz. Daha net belli değil haziranın kaçı olacağı ama 26 mayısta kontrole gittiğimde netleşecek. Çok heyecanlıyımHaziran ayında 5. Gün embriyosu benimdeedaha günü belli değil . Bunu buraya yazdığıma inanamıyorum
Ben de 23 mayısta kontrole gidicem sonra ne olacak tarih belirlenir mi hiç bilemiyorum siz şuan ne kullanıyorsunuzzBenimde. Aynı duyguları paylaşmıyoruz. Daha net belli değil haziranın kaçı olacağı ama 26 mayısta kontrole gittiğimde netleşecek. Çok heyecanlıyım
Bize doktorumuz 3 gün yasak dedi zaten opudan sonra kasık ağrısı ve mide şişkinliğim oldu 3-4 gün zor geçtiBir de bana verilen kağıtta yumurta toplandıktan sonra adet olana kadar ilişki yasak diye yazıyor. Sizler adeti beklediniz mi ?
ben decavit diye bi vitamin kullanıyorum ve corasprin içiyorum her günBen de 23 mayısta kontrole gidicem sonra ne olacak tarih belirlenir mi hiç bilemiyorum siz şuan ne kullanıyorsunuzz
Anladım bana direkt estrofem başladı doktorum adetin 3.günü 10 gün sonra da kontrol dedi, inşallah hayırlısıyla olurben decavit diye bi vitamin kullanıyorum ve corasprin içiyorum her gün
Ben bahçecide tdv olurken yasaktı uzun bi süre ama suan olduğum yer öyle bir şey demediBir de bana verilen kağıtta yumurta toplandıktan sonra adet olana kadar ilişki yasak diye yazıyor. Sizler adeti beklediniz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?