Peki ilk deneyişiniz mi tüp bebeğiAnladım bana direkt estrofem başladı doktorum adetin 3.günü 10 gün sonra da kontrol dedi, inşallah hayırlısıyla olur
Evet ilk tüp bebek denememiz eşimde sperm problemi vardı tüp bebek dediler o şekilde başladık 12 yumurta toplandı ama sperm sorunundan kaynaklı 2 sağlıklı embriyomuz kaldı inşallah ilk seferde pozitifi görürüzPeki ilk deneyişiniz mi tüp bebeği
Merhaba adet söktürücüyü doktorunuz mu verdi? Ben zoladex iğne oldum 2 ay, şubat reglimden sonra bidaha olmadım hala bekliyorum ama söktürücü verilmediAdet söktürücü dün bitti daha başlamasını bekliyorum ilaçlara başlamak için büyük ihtimal haziranda olur transfer. 2 adet 5. Gün embriyosu transfer olacak
evet ilşki yasak çünkü enfeksiyon olmuşma ihtimali yüksek rahim sağlıklı olmalı diyorlar enfeksiyon tutunmayı zorlaştırıyorBir de bana verilen kağıtta yumurta toplandıktan sonra adet olana kadar ilişki yasak diye yazıyor. Sizler adeti beklediniz mi ?
Evet canım doktorum verdi. Benim epeydir sökülmemişti çok bekledik öyle karar verdi ilaç başlamayaMerhaba adet söktürücüyü doktorunuz mu verdi? Ben zoladex iğne oldum 2 ay, şubat reglimden sonra bidaha olmadım hala bekliyorum ama söktürücü verilmedi
İnşallah canım bizimse aynı 2 embriyo kaldıEvet ilk tüp bebek denememiz eşimde sperm problemi vardı tüp bebek dediler o şekilde başladık 12 yumurta toplandı ama sperm sorunundan kaynaklı 2 sağlıklı embriyomuz kaldı inşallah ilk seferde pozitifi görürüz
Anladım ay keşke bana da verse de olsam artık, ben de bayadır bekliyorum olmadı hemşireme ilaç mı verseniz sökülse dedim yok bekleyelim dedi. Ama kasık ağrım çok ve olamadıkça hormonlar tavan halde iyice canım sıkılıyoEvet canım doktorum verdi. Benim epeydir sökülmemişti çok bekledik öyle karar verdi ilaç başlamaya
Valla benim bugün itibariyle 114 gün olmuş. Ah şu hormonlar yok mu zaten çok yoruyo beAnladım ay keşke bana da verse de olsam artık, ben de bayadır bekliyorum olmadı hemşireme ilaç mı verseniz sökülse dedim yok bekleyelim dedi. Ama kasık ağrım çok ve olamadıkça hormonlar tavan halde iyice canım sıkılıyo
Ooo aboo benim 90 gün oldu rekor sendeValla benim bugün itibariyle 114 gün olmuş. Ah şu hormonlar yok mu zaten çok yoruyo beramazana girmeden gittiydim bekleyelim dedi baktım ramazan bitti kurban gelecek hala yok adet olacakmışım gibi kasık ağrısı bel ağrısı . Bugün yarın başlar inşallah artık.
Canım ilk 5 gün embriyoların hakkında bilgi veriyorlar dondurulmuş transfer olacaksa 1 adet ya da 2 adet geçmesini bekliyorlar benim doktorum 1 adet yeterli dedi mesela. Adet olduktan sonra tekrar kontrole gidiyorsun bu sefer rahmi gebeliğe hazırlamak için ilaçlar veriliyor ve transfer planlanıyorYumurta toplandıktan sonraki süreç nasıl ilerliyor, yumurta toplandı sonra neler olacak bilenler yazabilir mi?
Kendi sürecimle alakalı yorum yapayım. Toplama günü sperm ile birleştirip beş gün boyunca bilgilendirerek haber veriliyor embriyolarınız.Toplama sürecinden sonra antibiyotik , 3 günlük iğne tedavisini uyguladık. Toplamadan 6 gün sonra adet oldum. Bu ilk adetim, ikinci adetin ikinci günü kontrole gidip transfer için ilerleyeceğiz. Şimdilik bende hikayemin bu kısmındayım daha fazla ayrıntılı bilgi veremeyeceğimYumurta toplandıktan sonraki süreç nasıl ilerliyor, yumurta toplandı sonra neler olacak bilenler yazabilir mi?
Sizede hayırlı olsun, umarım güzel haberler veririzKendi sürecimle alakalı yorum yapayım. Toplama günü sperm ile birleştirip beş gün boyunca bilgilendirerek haber veriliyor embriyolarınız.Toplama sürecinden sonra antibiyotik , 3 günlük iğne tedavisini uyguladık. Toplamadan 6 gün sonra adet oldum. Bu ilk adetim, ikinci adetin ikinci günü kontrole gidip transfer için ilerleyeceğiz. Şimdilik bende hikayemin bu kısmındayım daha fazla ayrıntılı bilgi veremeyeceğim
Çok teşekkürler günler geçmiyorKendi sürecimle alakalı yorum yapayım. Toplama günü sperm ile birleştirip beş gün boyunca bilgilendirerek haber veriliyor embriyolarınız.Toplama sürecinden sonra antibiyotik , 3 günlük iğne tedavisini uyguladık. Toplamadan 6 gün sonra adet oldum. Bu ilk adetim, ikinci adetin ikinci günü kontrole gidip transfer için ilerleyeceğiz. Şimdilik bende hikayemin bu kısmındayım daha fazla ayrıntılı bilgi veremeyeceğim
Merhaba hepinize. Bende 15 mayıs da regl oldum. İkinci denemem Dondurulmuş embriyo ile. Bakalım tekrardan başladık neler yaşayacağızSelam kızlar. Benim mayıs ayı reglim ile birlikte transfer tahmini yapmaya başladım. 15 Mayısta regl oldum. Sanırım haziran başına denk gelecek. Burada buluşalım. Benim dondurulmuş 5.gün embriyom var. Ya sizin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?