2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Merhaba, ben de adet olmayı bekliyorum, bir gün gecikti adetim ama bakalım. Sonrasında tedaviye başlayacağım muhtemlen haziranın başında transfer olurum. Benim 2. transferim olacak, öncekinde kimyasal gebelik oldu. İnşallah bu sefer hayırlısıyla tutar. Günler geçmek bilmiyor sanki, baya heyecanlıyım <3

Merhaba, sanırım benimde haziran başı transfer olacak her şey yolunda giderse, ilk tüp bebek sürecimiz cts tekrar kontrole gideceğim

Adet söktürücü dün bitti daha başlamasını bekliyorum ilaçlara başlamak için büyük ihtimal haziranda olur transfer. 2 adet 5. Gün embriyosu transfer olacak
Merhaba adet söktürücüyü doktorunuz mu verdi? Ben zoladex iğne oldum 2 ay, şubat reglimden sonra bidaha olmadım hala bekliyorum ama söktürücü verilmedi

merhaba kızlar bende ege üniversitesinde ilk transferim oldu kasımda olumlu olmuştu ama bebeğin kalbi durdu kürtaj oldum banada adet ilacı verildi pazartesi bitti ilacım bekliyorum adet olmayı 4 adet dondurulmuş embriyom var bakalım adet olursam benimde haziran başı transfer olur heralde

Bir de bana verilen kağıtta yumurta toplandıktan sonra adet olana kadar ilişki yasak diye yazıyor. Sizler adeti beklediniz mi ?
evet ilşki yasak çünkü enfeksiyon olmuşma ihtimali yüksek rahim sağlıklı olmalı diyorlar enfeksiyon tutunmayı zorlaştırıyor

Merhaba adet söktürücüyü doktorunuz mu verdi? Ben zoladex iğne oldum 2 ay, şubat reglimden sonra bidaha olmadım hala bekliyorum ama söktürücü verilmedi
Evet canım doktorum verdi. Benim epeydir sökülmemişti çok bekledik öyle karar verdi ilaç başlamaya

İnşallah canım bizimse aynı 2 embriyo kaldı

Evet canım doktorum verdi. Benim epeydir sökülmemişti çok bekledik öyle karar verdi ilaç başlamaya
Anladım ay keşke bana da verse de olsam artık, ben de bayadır bekliyorum olmadı hemşireme ilaç mı verseniz sökülse dedim yok bekleyelim dedi. Ama kasık ağrım çok ve olamadıkça hormonlar tavan halde iyice canım sıkılıyo

Valla benim bugün itibariyle 114 gün olmuş. Ah şu hormonlar yok mu zaten çok yoruyo be ramazana girmeden gittiydim bekleyelim dedi baktım ramazan bitti kurban gelecek hala yok adet olacakmışım gibi kasık ağrısı bel ağrısı . Bugün yarın başlar inşallah artık.

Ooo aboo benim 90 gün oldu rekor sende ay inşallah artık bakalım

Yumurta toplandıktan sonraki süreç nasıl ilerliyor, yumurta toplandı sonra neler olacak bilenler yazabilir mi?

Yumurta toplandıktan sonraki süreç nasıl ilerliyor, yumurta toplandı sonra neler olacak bilenler yazabilir mi?
Canım ilk 5 gün embriyoların hakkında bilgi veriyorlar dondurulmuş transfer olacaksa 1 adet ya da 2 adet geçmesini bekliyorlar benim doktorum 1 adet yeterli dedi mesela. Adet olduktan sonra tekrar kontrole gidiyorsun bu sefer rahmi gebeliğe hazırlamak için ilaçlar veriliyor ve transfer planlanıyor

Kendi sürecimle alakalı yorum yapayım. Toplama günü sperm ile birleştirip beş gün boyunca bilgilendirerek haber veriliyor embriyolarınız.Toplama sürecinden sonra antibiyotik , 3 günlük iğne tedavisini uyguladık. Toplamadan 6 gün sonra adet oldum. Bu ilk adetim, ikinci adetin ikinci günü kontrole gidip transfer için ilerleyeceğiz. Şimdilik bende hikayemin bu kısmındayım daha fazla ayrıntılı bilgi veremeyeceğim

Sizede hayırlı olsun, umarım güzel haberler veririz

Çok teşekkürler günler geçmiyor

Merhaba arkadaşlar ben iki kez yumurta toplattım. 6 tane 3. Gün 2 tane 5 Gün embriyosu donduruldu. Şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum mayıs sonunda kontrole gideceğim hersey yolunda olursa transfer hazırlığı başlayacak sanırım. Insallah güzel haberlerimizi de paylasiriz buradan

Merhaba hepinize. Bende 15 mayıs da regl oldum. İkinci denemem Dondurulmuş embriyo ile. Bakalım tekrardan başladık neler yaşayacağız

Konuşmaları okuyorum da Allahın izniyle inşallah mayıs Hazıran ayı hepimize şans getirsin güzel haberler duyalım mutluluktan ağlayalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…