2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Doktorunuz 9.gün mü test vermenizi istedi bana 12.gün dedi transfer günü hariç
Evet canım 9 cu gün test 5 gün embriyosu zaten genelde sağlıklıysa 6 cı gün çıkar . Kaset teste çıkmıyorsa zor sonradanda çıkmıyor

Evet canım 9 cu gün test 5 gün embriyosu zaten genelde sağlıklıysa 6 cı gün çıkar . Kaset teste çıkmıyorsa zor sonradanda çıkmıyor
Aaa bilmiyodum benimde 5.gün embriyosu ama 12.gün kan vermemi istedi doktor o zaman ben evde 8 yada 9 gün erken gebelik testi yapsam yanılma payı pek olmaz yani

Aaa bilmiyodum benimde 5.gün embriyosu ama 12.gün kan vermemi istedi doktor o zaman ben evde 8 yada 9 gün erken gebelik testi yapsam yanılma payı pek olmaz yani
Yok canım yanılma olmuyor . Zaten olursada genelde bio kimyasal olunca kasette çıkmaya biliyor hatta o bile çıkıyor sonradan düşüyor

Kızlar merhaba durdum durdum test günü geldi çattı sabah kan vermeye gideceğim ama evde erken değil normal gebelik testi vardı yaptım sanırım olmadı çünkü çizgi çıkmadı hiç 🤷🏻‍♀️
Canım naptın kan verdin mi pozitif sonuç alırsın inşallah

Merhaba. Dondurulmuş transfer olacak olan arkadaşlar merkeziniz de nelere dikkat ediliyor ya da siz hazırlık sürecinde neler yapıyorsunuz progesteron um yüksek çıktığı için transferim iptal edilmişti. Bu gibi durumlar yaşayanlarınız oldu mu olduysa doktorunuz nasıl çözümler önerdi?
Merhabalar😊 benm doktorum taze transfer planlamisti ancak progestoron yuksek cikinca embriyolarim donduruldu bu sekilde transfer edrrsek zaten tutmaz dedi.. adetinle birlikte degerin normale doner dedi..suan bi aksilik cikmazsa kurban bayramindan sonra transfer planlaniyor bikac gune adet olacagim bekliyorum. Ben istanbuldayim siz hangi sehirde tedavi goruyorsunuz. Ben konuyu yeni goruyorum insallah hakkinizda hayirlisi olur

Merhabalar😊 benm doktorum taze transfer planlamisti ancak progestoron yuksek cikinca embriyolarim donduruldu bu sekilde transfer edrrsek zaten tutmaz dedi.. adetinle birlikte degerin normale doner dedi..suan bi aksilik cikmazsa kurban bayramindan sonra transfer planlaniyor bikac gune adet olacagim bekliyorum. Ben istanbuldayim siz hangi sehirde tedavi goruyorsunuz. Ben konuyu yeni goruyorum insallah hakkinizda hayirlisi olur
Bende İstanbul'dayım bugün trasnferden sonraki 4.günüm dondurulmuş trasnfer oldu açıkçası benim doktorum gebelik bi hastalık değildir diyor o yüzden normal hayata devam etmemi istedi trasnfer öncesinde eksta birşey yapmadım sadece sağlıklı beslenmeye çalıştım trasnfer sonrası da genelde dinleniyorum uzanıyorum 🙂

İlaçları bırakana kadar olmazsınız zaten endişelenmeyin, inşallah sonucunuz pozitiftir
İnşallah canım ya bugün geçti ağrılarım şükür kanamada yok sadece kasıkta biraz var ağrı ama dün belim kopacak sandım bacaklarım falan çok fenaydı inşallah tutunuyodur bebeğim zaten geriden gelen olgunlaşmamış yumurta sonradan olgunlaştı ve döllediler embriyologlar mucize gibi dediler inşallah mucizem olur 🤲🥰 Rabbim hepimize nasip etsin

Transfer günü sayılmıyor canım diğer arkadaş doğru söylüyor. 5.günden sonra tutunan embriyo da var, bu çok kişiye özel bi süreç aslında. Geç döllenen olduğu gibi geç tutunan da olabiliyor illa 5.güne kadar tutunacak diye bi durum yok :) Sürecin hayırlı olsun inşallah pozitif görürsün
Bugün tekrardan sordum hemşireye transfer günü de sayılıyor dedi. Perşembe transfer oldun bugün 5. Günün dedi

İlaçları bırakana kadar olmazsınız zaten endişelenmeyin, inşallah sonucunuz pozitiftir
İnşallah canım ya bugün geçti ağrılarım şükür kanamada yok sadece kasıkta biraz var ağrı ama dün belim kopacak sandım bacaklarım falan çok fenaydı inşallah tutunuyodur bebeğim zaten geriden gelen olgunlaşmamış yumurta sonradan olgunlaştı ve döllediler embriyologlar mucize gibi dediler inşallah mucizem olur 🤲🥰 Rabbim hepimize naip
Bugün tekrardan sordum hemşireye transfer günü de sayılıyor dedi. Perşembe transfer oldun bugün 5. Günün dedi
Bende transfer günü sayılıyor diye biliyordum ama burda hep 1 gün sonra dediler öyle hesapladım çünkü nettede yazıyor 5.gün embrıyosu 1 ile 3 gün içinde rahime yerleşir diyo embriyologlar anlatırken de güzel bi döllenme oldu hücreleri güzel bölünmesi falan dedi şimdi yerleştirdik o rahimde kabuğundan ayrılacak dedi hayrlısı olsun dedi yani o an yerleşmeye başlıyorsa bencede sayılıyor ama bilemiyorum tabi

Kızlar selam çarşamba günü transflerim var sona yaklaştık dua edin olur mu :( Prolutex 25 mg göbekten iğne kullanıyorum yağlı olduğu için dağılmıyor masajda yapıyorum , bir sonraki iğnede canım çok yanıyor bu iğneden kullanan varmı ? sabah akşam vuruluyorum duygu durum değişikliği yaşıyorum çok duygusalım :( çok zorlu bir süreçmiş gerçekten ilk denemem bu benim inşallah hepimizin emeğine değer

İnşallah canım ya bugün geçti ağrılarım şükür kanamada yok sadece kasıkta biraz var ağrı ama dün belim kopacak sandım bacaklarım falan çok fenaydı inşallah tutunuyodur bebeğim zaten geriden gelen olgunlaşmamış yumurta sonradan olgunlaştı ve döllediler embriyologlar mucize gibi dediler inşallah mucizem olur 🤲🥰 Rabbim hepimize naip

Bende transfer günü sayılıyor diye biliyordum ama burda hep 1 gün sonra dediler öyle hesapladım çünkü nettede yazıyor 5.gün embrıyosu 1 ile 3 gün içinde rahime yerleşir diyo embriyologlar anlatırken de güzel bi döllenme oldu hücreleri güzel bölünmesi falan dedi şimdi yerleştirdik o rahimde kabuğundan ayrılacak dedi hayrlısı olsun dedi yani o an yerleşmeye başlıyorsa bencede sayılıyor ama bilemiyorum tabi
İlk gün yani konulduğu gün kabuğundan ayrılıyor ve ertesi gün tutunmaya başlıyor deniliyor ya aslında mantıken sayılması lazım zaten. Bilemiyorum tüp bebek hemşiresi o şekilde iletti bana. 15 haziranda transfer oldum, bugün 5. Günün dedi. 3. Gün dondurulmuş transfer benmkisi

Back
X