2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

İnşallah güzel bi sayı olur birincide olmasa bile geride elimde kalanlar var dersin bence bu da çok önemli bi psikoloji
Taze transfer olacak ilk deneyimim, bakalım dediğin gibi şuan biraz daha rahatım aslında,

Nerde tedavi görüyosun
Acibadem atasehir, Cem Demirel ile tedaviye başladım..

7 haziranda transfer oldum ama henüz keseyi görmeye gitmedim, keseyi görürseniz ya da cuma günü sonucunuzu bizimle paylaşabilir misiniz?
Dün benim test sonucunu gördükten sonra 10 gün sonra gel kese için dediler bayramın 1. Gününe denk geliyor arife günü giderim sanırım seni çağırdılarmı canım bir gün verdilermi

Pozitif gören arkadaslar bi sorum var
9. gün erken gebelikte negatif gördüm. Yarın test günüm sadece dün hafiften bi ağrım oldu ve akıntı şeklinde hafif açık kahverengi geldi. Bugün şu ana kadar hiç ağrım olmadı. İlk seferde test günümde adet olmuştum ve bi önceki gun kahverengi akıntılar ve ağrılarım başlamıştı. Sizlerin nasıldı test günü öncesi? Yarını bekliycem pek umudum yok ama böyle olunca bi şüphe düştü içime..

Bende dün yaptım 7. Gunumdu sizinkinden biraz daha belirgin çıktı bugünde kan verdim sonucu bekliyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Kan sonucun çıktı mı canım inşallah güzel bi değer çıkmıştır:)

Back
X