- 8 Ağustos 2022
- 557
- 892
- 33
- 32
İnşallah güzel haberlerle taclanir bu transferinAynen öyle önemli olan kalitesi bölünmesi :) benimde 12 tane toplanmıştı 11 i döllendi 6 tanesi donduruldu yarın da transferim var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah güzel haberlerle taclanir bu transferinAynen öyle önemli olan kalitesi bölünmesi :) benimde 12 tane toplanmıştı 11 i döllendi 6 tanesi donduruldu yarın da transferim var
Taze transfer olacak ilk deneyimim, bakalım dediğin gibi şuan biraz daha rahatım aslında,İnşallah güzel bi sayı olur birincide olmasa bile geride elimde kalanlar var dersin bence bu da çok önemli bi psikoloji
Acibadem atasehir, Cem Demirel ile tedaviye başladım..Nerde tedavi görüyosun
Doğru söylüyorsun hiç almıyım en iyisi :)Bence sende eve test alma çünkü test olunca insanın yapası gelir :)
İnşallah canım hala aramadılar saat için telefonun başında çaresiz bekliyorum modundayımİnşallah güzel haberlerle taclanir bu transferin![]()
Al benden de o kadar , bilgi versinler diye telefonun başında yaşlandım resmenİnşallah canım hala aramadılar saat için telefonun başında çaresiz bekliyorum modundayım![]()
Inallah hayrli haber aliriz transferin il günü sayiliyor mu acaba herkes farkli bosi diyor3.gun embriyosu icin erken yapmissiniz hic uzulmeyin
Sayılmıyor diye biliyorum çoğu doktor sayılmıyor diyorInallah hayrli haber aliriz transferin il günü sayiliyor mu acaba herkes farkli bosi diyor
Banada sayiliyor dediler bilemedimSayılmıyor diye biliyorum çoğu doktor sayılmıyor diyor
KesinlikleBu konu ucu açık bence her doktor farklı söylüyo :)
Dün benim test sonucunu gördükten sonra 10 gün sonra gel kese için dediler bayramın 1. Gününe denk geliyor arife günü giderim sanırım seni çağırdılarmı canım bir gün verdilermi7 haziranda transfer oldum ama henüz keseyi görmeye gitmedim, keseyi görürseniz ya da cuma günü sonucunuzu bizimle paylaşabilir misiniz?
Kan sonucun çıktı mı canım inşallah güzel bi değer çıkmıştır:)Bende dün yaptım 7. Gunumdu sizinkinden biraz daha belirgin çıktı bugünde kan verdim sonucu bekliyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Yok çağırmadılar henüz, beklemedeyimDün benim test sonucunu gördükten sonra 10 gün sonra gel kese için dediler bayramın 1. Gününe denk geliyor arife günü giderim sanırım seni çağırdılarmı canım bir gün verdilermi
Kaçıncı gününüz, beta kaçtı en son?Dün benim test sonucunu gördükten sonra 10 gün sonra gel kese için dediler bayramın 1. Gününe denk geliyor arife günü giderim sanırım seni çağırdılarmı canım bir gün verdilermi
Tatlim bende 12.30 daTransfer saatim belli oldu yarın 11:30 :)
Cok tesekkur ederiz insallahİkiniz için de güzel sonuçlar olsun inşallah![]()
9. Gün 127.8Kaçıncı gününüz, beta kaçtı en son?