2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Birkaç video izledim bazı doktorlar taze transfer tutma oranı dondurulmuş ve çözülmüş olanlara göre daha düşük demişlerdi. Hatta 5 gün embriyo transferi öneriliyor.
Belki bir sorununuz yoksa ondan yapmış olabilir size. Ama mantıklı gelmedi taze transfer adam deney mi yapıyor nedir anlamadım. Forumda sürekli geziniyorum değişik değişik tedavi yöntemleri deniyor doktorunuz.
Bence bu işlemi görmüş ve heyecanla o günü bekleyen birine söylenmesi gereken en son sözler. Rahim bunun için uygunsa taze transfer tabii ki ilk aşamada daha uygun. Benim ilk transferimde son ana kadar doktorum taze transfer dedi ama yumurta toplama günü çok yumurta toplandığı için doktorum rahmin dinlensin diğer ay yapalım dedi. Diğer ay dondurulmuş oldum ama yine tutmadı bu işler nasip. Doktorlar hastanın durumuna göre bunun kararını veriyor. Size mantıklı gelme durumuna göre bir iş yapamazlar.

Birkaç video izledim bazı doktorlar taze transfer tutma oranı dondurulmuş ve çözülmüş olanlara göre daha düşük demişlerdi. Hatta 5 gün embriyo transferi öneriliyor.
Belki bir sorununuz yoksa ondan yapmış olabilir size. Ama mantıklı gelmedi taze transfer adam deney mi yapıyor nedir anlamadım. Forumda sürekli geziniyorum değişik değişik tedavi yöntemleri deniyor doktorunuz.
Benim icinde doktorum taze transfer dusunmustu ama opu sonrasi degerlerim uygun cikmayinca dondurulmusa donduk .

Kızlar merhabalar ben Malatya da yaşadığım için orda yapmıştım tedaviyi olmadı😭😭 ankadara doktor araştırıyorum tanıdığınız bildiğiniz gerçekten iyi olan, ticaret hane gibi davranmayan yer varsa bana özelden yazar mısınız
Kayseri acıbadem Mustafa taş isimli hoca da cokc iyi bir doktor araştırmak isterseniz

Günaydın biraz geç açılmış daha erken açsaymışlar keşke 😂😂😂
Kızlar 2024 mart anneleri grubu açılmış bile😅 inşallah hepinizle orada devam ederiz muhabbete🙏🏻

Hiç hesaplamadım desem zaten onun hesabı da bi değişik öğrendiğimizde ne kadarlık oluyor nasıl hesaplanıyor bilmiyorum doktordan öğreneceği artık şubat yada marttır ama
Tabi tüm bunları düşünmek için öncelikle pozitifi görmeliyiz🥹 akşam çok üzüldüm ağladım eşimle tartıştık biraz inşallah bebeğim benimledir inadına sanki tüm sinir bozucu şeyler uzak durdukça daha çok karşıma çıktı bu dönemde korkuyorum 🥹

Tabi tüm bunları düşünmek için öncelikle pozitifi görmeliyiz🥹 akşam çok üzüldüm ağladım eşimle tartıştık biraz inşallah bebeğim benimledir inadına sanki tüm sinir bozucu şeyler uzak durdukça daha çok karşıma çıktı bu dönemde korkuyorum 🥹
Seninledir kuzum birseyi yoktur . Derin nefesler al kendini rahatlatmaya calis geccek bu gunler saglikla kucagimiza alcaz allahin izniyle

Hiç hesaplamadım desem zaten onun hesabı da bi değişik öğrendiğimizde ne kadarlık oluyor nasıl hesaplanıyor bilmiyorum doktordan öğreneceği artık şubat yada marttır ama
Öğrendiğimizde 4 haftalıj oluyor son adet tarihine göre🥰🤲

Çok üzücü kırıcı yorum yapmışsınız her şeyin hayırlısı olsun herkes için 🤲

Back
X