- 2 Mart 2023
- 1.250
- 1.730
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YoldayımKiz simdi mi :)
Hadi bakalim hayirli sonuclarla canim benim :)Valla şimdi![]()
Aaa bilmiyodumInsallah canıminanıyorum minnoşum hızlandı bugün daha iyi gelicek değerler. Aynı doktora gidiyoruz biz bu arada
Ay çok heyecanlıben gidiyorum kan vermeye![]()
Dua et iyi bir sonuç alayımAy çok heyecanlı![]()
Guzel sonuçlarla dönün insallah.ben gidiyorum kan vermeye![]()
dualarımız seninle =)Dua et iyi bir sonuç alayım![]()
Dualarımız seninle canımm eminim güzel sonuçlar alıcaksınDua et iyi bir sonuç alayım![]()
Sabahin besinde agri ile uyandim (adet agrisi gibi)normal mi sizlerde de oluyormu transferin 10. Gunu
Kızlar transfer olalı 16 gün oldu kanda 2000 küsürü gördüm hafta başı ama kasıklarım hala adet olcakmışım gibi ağrıyo. Dün ölüyorum sandım ağrıdan o kadar kötü oldum kiNurrr yaptım az önce regl ağrısı gibi ağrım var hafif hafif dün sabah ta vardı normal mi dersin
Ayyy sonuca bakınDualarımız seninle canımm eminim güzel sonuçlar alıcaksın![]()
Döndüm döndümmGuzel sonuçlarla dönün insallah.
Ayy tebrik ederiiiiiim hayırlı olsuuuunAyyy sonuca bakın![]()
Hayırlı uğurlu olsn cok sevindm sabahki attğn idrarları bu gün mü yaptn ve senin kaçıncı gün embriyosu idi hu gün kaçıncı günün yazarsan cok sevinirimAyyy sonuca bakın![]()
ay çok sevindim. gözünüz aydın. darısı başımıza. allah kucağınıza almayı da nasip etsin. sağlıkla, anne babalı büyüsün şimdiden =)Ayyy sonuca bakın![]()
Yaptın mı testi , Ben cesaret edemedimBende yaptım bugun. İlk günü sayarsak 8.gundeyim. ama tek çizgi çıktı. Ayın 5 ine daha çok. Kısmet artık biraz daha bekliycez. Moralini bozma sen de. Nasibimizde varsa tutunmustur onlar.![]()
7+3 tabi uygulamaya göre . Kese gördüm ama içi boş mu dolu mu göremedik. Doktorum karnımdan bakıyor o yüzden göremiyor. Perşembe günü kalp atışını duymak için gideceğim . Bakalım inşallah duyarız. Benimde çift embriyoydu. Tek kese gördük . Sanırım senin üç keseydi değil miKese kalp atışı vs gördün mü kaç haftalık oldun?
Burasi iyi ki var iyi ki sizler varsiniz o kaygim gittiKızlar transfer olalı 16 gün oldu kanda 2000 küsürü gördüm hafta başı ama kasıklarım hala adet olcakmışım gibi ağrıyo. Dün ölüyorum sandım ağrıdan o kadar kötü oldum kiokuduğum kadarıyla normalmiş ama bu ağrılar endişelenmeyin
![]()