2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Sabahin besinde agri ile uyandim (adet agrisi gibi)normal mi sizlerde de oluyormu transferin 10. Gunu

Nurrr yaptım az önce regl ağrısı gibi ağrım var hafif hafif dün sabah ta vardı normal mi dersin
Kızlar transfer olalı 16 gün oldu kanda 2000 küsürü gördüm hafta başı ama kasıklarım hala adet olcakmışım gibi ağrıyo. Dün ölüyorum sandım ağrıdan o kadar kötü oldum ki🤦🏻‍♀️ okuduğum kadarıyla normalmiş ama bu ağrılar endişelenmeyin🌸

Eklentiler

• IMG_0459.webp
    IMG_0459.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 72
Kese kalp atışı vs gördün mü kaç haftalık oldun?
7+3 tabi uygulamaya göre . Kese gördüm ama içi boş mu dolu mu göremedik. Doktorum karnımdan bakıyor o yüzden göremiyor. Perşembe günü kalp atışını duymak için gideceğim . Bakalım inşallah duyarız. Benimde çift embriyoydu. Tek kese gördük . Sanırım senin üç keseydi değil mi🧿😊

Kızlar transfer olalı 16 gün oldu kanda 2000 küsürü gördüm hafta başı ama kasıklarım hala adet olcakmışım gibi ağrıyo. Dün ölüyorum sandım ağrıdan o kadar kötü oldum ki🤦🏻‍♀️ okuduğum kadarıyla normalmiş ama bu ağrılar endişelenmeyin🌸
Burasi iyi ki var iyi ki sizler varsiniz o kaygim gitti 🙏esimi bekliyorum bende kan vercem bakalim umarim iyi bir deger cikar

Back
X