2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Kızlarrr benim sol kasığım ağrıyor adım atınca hele sol ayağımı basınca daga çok ağrıyor nedendir

o hayal kırıklığını o kadar iyi biliyorum ki =( bizim de 3 yıl oldu neredeyse. inşallah bu kez pozitifi görücez ama =) bence 2sinde yapabilirsiniz.
Ayyy inşallah, hepimiz pozitifleri görüp sağlıkla kucağımıza alalım, hep hep dua ediyorum her birimiz için 🌼🍀🧿

Bekleyeceğiz, benimde ilacım bitiyordu, temin et kullanmaya devam edeceğiz dedi.
Duphaston içiyorum günde 3 tane , başka da birsey kullanmıyorum 🤷🏽‍♀️
Hiç belirti sayabilecegin değişiklik var mı?
Fitil yada kan sulandırıcı iğne falan yok mu sizde

Kızlarrr benim sol kasığım ağrıyor adım atınca hele sol ayağımı basınca daga çok ağrıyor nedendir
Bence annesi bebikko kendini sağlama alıyor, yerleşmek için, bu belirtisi çok okudum, Kasık ve ayak ağrısı olanlar güzel haberler alıyor, inşallah sende alacaksın ❤️❤️
Bende hiç belirti falan yok 🤷🏽‍♀️

Bence annesi bebikko kendini sağlama alıyor, yerleşmek için, bu belirtisi çok okudum, Kasık ve ayak ağrısı olanlar güzel haberler alıyor, inşallah sende alacaksın ❤️❤️
Bende hiç belirti falan yok 🤷🏽‍♀️
Sol ayağımı basınca kasığım daha çok ağrıyor anlamadım inşallah tutunsun hepimizin allahım yarebbim 🤲🤲🤲

Merhaba arkadaşlar rabbim bu platformda tüm.anne olmak isteyen anne adaylarına tattirsin o güzel duyguyu...ben 36 yaşındayım 5 yıllık evliyim .gectigim yıl.ekimde aşılama oldum tutmadi moralim çok bozuldu bir daha gitmedim vesayre..dün bir komşumuz Kayseri Gökalp öner tüp bebek hocaya gidiyormuş bize anllatti etti...samsundayim bir umut inşallah agustosta gideceğiz bakalım...sizde o hocayı duyan bilen yada önerecek varmı ..çok zor asamlar bekleyişler rabbim.nasip.etsin hayırlısı ile🤲🤲🤲

Back
X