2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Canım sana da en kısa zamanda pozitifi görmeyi nasip etsin Allahım 🤲🏻 9. Gün yaptım idrar testini silik çıktı, kan test günüm 10. Gündü. Beklemeni ravsiye ederim önceki transferimde erken yaptım 7. Gündü sanırım negatif görünce moralim bitmişti. Zaten 4 güncük kalmış dayanabilirsin 🥹 kana gitmeden idrar yaparsın belki 🙏🏻
Doğru diyosun. 7.gun erken oluyo biraz. 👍

Idrarinizda koku var mı??
Sadece idrar değil ben de kokuyorum bence😅🙈
Bende var fitil kokuyo bariz😂
Fitil gerçekten inanılmaz akıntı yapıyo ya hem yarım saatte ya da saatte bir günlük ped değiştiriyorum hem de kötü bi koku oluyo😑
Benim midemde acayip yanma var kizlar. İlaç da icemiyom. Üç gündür evde bogure bogure geziyorum... Varmı böyle olan.
Canım mide için gaviscon şurup kullanabilirsin zaten hamilelere verilen tek mide ilacı o
İnanın öyle mutlu oldum ki inşallah sağlıcakla kavuşma haberinizi alalım. Bende bu ay transfer olacağım ilk kez 🤗
Çokk teşekkür ederim canım benim amin darısı başına inşallah🙏🏻🎈 başladı mı transfer sürecin?🥰

Fitil gerçekten inanılmaz akıntı yapıyo ya hem yarım saatte ya da saatte bir günlük ped değiştiriyorum hem de kötü bi koku oluyo😑

Canım mide için gaviscon şurup kullanabilirsin zaten hamilelere verilen tek mide ilacı o

Çokk teşekkür ederim canım benim amin darısı başına inşallah🙏🏻🎈 başladı mı transfer sürecin?🥰
Ahahah bu çok iyiymiş 😁

Bu arada kızlar sol kasık ağrısı batması ve doluluk hissi olunca bebek kız, sağ kasık için bunlar olursa bebek erkek olurmuş biliyo musunuz doğru mu acaba?😅
Ben de duymuştum benim hep sol kasık batmam çok oluyor ama ara ara sağ da batıyor. Sadece bugün çok batmam olmadı 2 gündür lekelenmem oluyor hafif. O yüzden biraz endişeliyim aslında dün beta 2 katından fazla arttı ama yine de içim hiç rahat olmuyor. Doktorum progestan kapsül başlattı bakalım inşallah bu sefer sağlıkla ilerler

Bu arada kızlar sol kasık ağrısı batması ve doluluk hissi olunca bebek kız, sağ kasık için bunlar olursa bebek erkek olurmuş biliyo musunuz doğru mu acaba?😅
Peki benim üç dört gün sağda oldu sonra solda oldu şimdi de değişiyo bi sağda bi solda. Benim bebek ne o zaman 😂😂

İyi bari ondan alayım. Çok berbat bir durum..

Selam kızlar
Benim bu gün 9. Günm idrarda pozitifi görmüştüm yazmştm az önce hafiften kanama başladı yani tam kanama gbi değl de hafif pembesi sürünce peçeteye geliyor çok şaşrdm doktora yazdm bilgi bekliyorum ama cok korkuyorum

Back
X